O2 ma mizerne pokrytie hlavne v kopcoch si bez signalu.
To sa mi prave nepaci, aj tu v Malych Karpatoch som casto v Rakusku, hoci som pomaly na dohlad Pezinka. Rozmyslam o druhej karte s lepsim pokrytim v kopcoch, asi ORANGE.
neviem ako pri tych vyssich cislach, ale mam v mobile "len" 64 mpix a ten rezim si treba explicitne vyziadat (tak ako sa prepina medzi photo, video, ...), inak foti standardne do mensieho rozlisenia (cca 2600x4600), t.j. nie su vsetky fotky v tom vysokom
To sa mi prave nepaci, aj tu v Malych Karpatoch som casto v Rakusku, hoci som pomaly na dohlad Pezinka. Rozmyslam o druhej karte s lepsim pokrytim v kopcoch, asi ORANGE.
Toto Ti ale situaciu nevyriesi....ja mam ORANGE a tiez som casto v Rakusku
ked uz je o tomto rec, tak Slovak telekom ma casto signal na miestach, kde by som to vobec necakal. A kludne aj 4G, co sa hodi na kontrolu radaru
Ale mozno to tak maju aj ini operatori, neviem...
---ak chce niekto konkretne, tak napriklad co mi teraz zrychla napada z poslednej doby:
-"Za Kacinom"
-Cerovka pod Hrubym vrchom
-modra znacka na Svatym Jurom cca vo vyske 400m - tu mi akurat nedelu zacalo prsat, tak som kukol mobil a zrazu 4G.
-D.Kobyla skoro cela ma 4G signal, ale to je aj logicke, kedze vsade okolo je mestska zastavba/cesty a hore su aj anteny.
Ja som bol celkom prekvapeny, ked mi mesiac dozadu na klesani po ten novej-ofic. cykloceste, ktora obchadza Taricove skaly, zacali chodit SMSky,ze som v AT Orange.
na 99% to tam je napisane (minimalne vo forme napatia), aj tato ma v popise 74 Wh. clanky v powerbankach maju vacsinou 3.7V, cize pre 20Ah baterku to potom jednoduchou matematikou vychadza tych 74Wh
Jullo
uplne to vidim..., jak dežurnyj pri scanneri tasí kalkulačku a "rozum do vrecka", najde tam vzorce a preratava aby to tam mohol pustit ( btw...run to the hills ?)
no to je skor pomocka pre cestujuceho, nie bachara. samozrejme, ze da sa cez nich prepasovat hocico aj powerbanky nad 100Wh a uz som zazil aj opak (s tekutinami), ze ma poslali von na check in (alebo vyhodit) aj ked to bolo pod 100ml podla mojho nazoru, podla ich nie..
Je to Sanctuary, moj najoblubenejsi cover od Riggsa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto Ti ale situaciu nevyriesi....ja mam ORANGE a tiez som casto v Rakusku
Ale mozno to tak maju aj ini operatori, neviem...
---ak chce niekto konkretne, tak napriklad co mi teraz zrychla napada z poslednej doby:
-"Za Kacinom"
-Cerovka pod Hrubym vrchom
-modra znacka na Svatym Jurom cca vo vyske 400m - tu mi akurat nedelu zacalo prsat, tak som kukol mobil a zrazu 4G.
-D.Kobyla skoro cela ma 4G signal, ale to je aj logicke, kedze vsade okolo je mestska zastavba/cesty a hore su aj anteny.
Raw a automatika
https://www.alza.sk/alzapower-onyx-20-000-mah-usb-c-biela-d5683604.htm
https://www.alza.sk/alzapower-onyx-20-000-mah-usb-c-biela-d5683604.htm
na 99% to tam je napisane (minimalne vo forme napatia), aj tato ma v popise 74 Wh. clanky v powerbankach maju vacsinou 3.7V, cize pre 20Ah baterku to potom jednoduchou matematikou vychadza tych 74Wh
uplne to vidim..., jak dežurnyj pri scanneri tasí kalkulačku a "rozum do vrecka", najde tam vzorce a preratava aby to tam mohol pustit ( btw...run to the hills ?)
Je to Sanctuary, moj najoblubenejsi cover od Riggsa