Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tiež som kupoval Endurance , ale AL v roku 2020. Mám 186 /91 (mám dlhé nohy ?). Podľa tabuľky na stránke výrobcu mi vyšlo L , keď som zadal o 1cm menšiu výšku dokonca M ?. Zobral som L , myslel som si že budem mať ešte v pohode rezervu. Ale realita bola taká , že mám sedlovku vysunutú na max uroveň a predstavec som menil za 120cm. Takže si myslým, že by mi sadla aj veľkosť XL?.
Zobraziť komentár 28.04.2023 - 14:00:55
00
Treba brat do uvahy ze tie ramy maju dost komfort geometriu, cize kratku a vysoku, dokonca komfortnejsiu ako CF SL. Ak clovek jazdil doteraz mtb a je zvyknuty na vzpramenejsi posed, tak treba brat podla tabulky co vyslo, ale ak jazdi agresivnejsiu geometriu, tak kludne do vacsieho ramu. Ale pri vacsom rame uz moze byt zase problem, ze predstavec bude stale dost vysoko. Vzdy sa da dat dlhsi predstavec na mensi ram, ako davat na vacsi ram nejaky 50mm predstavec.
Zobraziť komentár 28.04.2023 - 14:27:53
00
arrow_leftmartinzz napísal:
Ak clovek jazdil doteraz mtb a je zvyknuty na vzpramenejsi posed, tak treba brat podla tabulky co vyslo, ale ak jazdi agresivnejsiu geometriu, tak kludne do vacsieho ramu.

Ja som bol presne ten pripad ze to bol moj prvy cestak po rokoch na MTB. Ako pisem, to L mi bolo fajn ale to XL je ovela lepsie cize je to otazne. Predstavec jazdim do negativu a dlhy aj na tom XL ale to uz suvisi s neproporcnou dlzkou ruk.
Zobraziť komentár 28.04.2023 - 18:31:17
00
Ja som tiez neproporcny, ale presne opacne, kratke ruky a nohy 😁 Takze ked som na rozmedzi, tak u mna radsej ten mensi.
To moze tiez pomoct inym, ze ake maju koncatiny voci trupu(vyske) tak podla toho si vyberte 😉
Zobraziť komentár 28.04.2023 - 20:18:09
00
Ja som nakoniec skoncil pri Giant Defy Advanced 2 vo velkosti L, kedze ten som mal moznost pred kupou vyskusat a podla vyrobcu bol horny limit 193cm a canyon terminy posuval a posuval.
Zobraziť komentár 10.08.2023 - 11:47:29
01
keyboard_arrow_up