Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
Novinka CTM RUBY GX PRO 29 dámsky elektrobicykel, staroružová perleť
od 1 998 €
MOC 2 399 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
-23% Rock Machine Storm INT e70-29 elektrobicykel, červená/čierna/strieborná
1 699 €
-23%
MOC 2 199 €
Výpredaj -12% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 199 €
-12%
MOC 3 599 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
hlavne že unia chce co najviac e-pohonov nahradzujucich spaľovacie motory a keď si človek kúpi ebike a jazdí na tom miesto auta tak je podvodnik a lenivec ??? No treba si to trochu usporiadať v hlave že o čo tu ide.
Hlavne že bioši si vozia na autach svoje bajky a tvaria sa bio hneď keď na nich sadnú. To prave oni sú podvodníci lebo sa iba vozia tam kde uz ebiker dávno zaberá do pedálov…
Akurát že ten ich podvod je všeobecne tolerovaný a čiste nahodou nespomínaný.
Nie palec hore, cela ruka hore
hlavne že unia chce co najviac e-pohonov nahradzujucich spaľovacie motory a keď si človek kúpi ebike a jazdí na tom miesto auta tak je podvodnik a lenivec ??? No treba si to trochu usporiadať v hlave že o čo tu ide.
Hlavne že bioši si vozia na autach svoje bajky a tvaria sa bio hneď keď na nich sadnú. To prave oni sú podvodníci lebo sa iba vozia tam kde uz ebiker dávno zaberá do pedálov…
Akurát že ten ich podvod je všeobecne tolerovaný a čiste nahodou nespomínaný.
akoby invalidi nevozili svoje (j)e-bajky na autách. Ale poriadne ich štve keď narazia na váhový limit nosiča svojich 3 krámov ak majú zabudovanú baterôčku:-)
Vsade kam sa dostanes ebikom, sa dostanes aj normalnym, ale opacne to neplati
V kosiku bola vidlica
edit: Ivan to tu dako zaplevelil
SMS a dovozny listok je to ako ? Nie som z toho mudry teda. Doteraz som si myslel, ze proste 2ks listkov, ale este som to nepouzil.
Ale to je len tvoj predpoklad, ze su z miesta aku maju SPZ. Moj kamarat mal niekolko rokov SPZ BA ale bol a stale byval v KE. Jednoducho mal firemne auto.
Takže je jasná že ebikeri si vždy nájdu čas aj na druhých ľudí kým bioši si z druhých robia posmešky. Naviac dobrý človek by sa opýtal, či im netreba pomôcť.
Ak sa v sobotu pridáš na Pilsko tak s čistým svedomím ti dokážem že sa mýliš:)
Na Pilsku som bol s biobikom, že som na ňom celý čas cestou hore nesedel, mi až tak nevadilo, niekto nemá rád nosenie/tlačenie, niekomu vadí, keď je odkázaný na nabíjačky po ceste. Sú miesta, kde ti prípomoc nepomôže, vtedy rozhoduje, či to, na čom sa zvyšok cesty vezieš, dokážeš cez taký úsek preniesť. A na to lto zrejme narážal.
Moja mama vždy hovorievala : "Len si zober viac vecí na túru, keď príde ochladenie, budeš to mať v ruksaku. Baran tiež nosí rohy na hlave a nevadí mu ich väčšia váha hoci ich používa iba občas. Ale keď mu ich treba, tak ich má..." Tak to vnímam aj s ebikom ... Keď ten motor potrebujem, tak ho tam mám
Nebavilo by ma stále pred výjazdom vážiť pedále, či náhodou niesú ťažšie o 10gramov
ale SMS, aka je to ? Nenasiel som , je 1140 a 1100, ale 30m zlavneny neviem co je
Klasicky bajk bude mat vzdy vyhodu, nemusis ho nabijat a lahsie sa nesie
marseluspp: 21kg na nesenie v pohode nie je. Asi si to nikdy nenosil. A baterku ti bude nosit asi serpa, alebo pes, ci ?