Zahranično politicka situacia sa po volbach nijak nemeni takze zamestnavatelov a investorov je to prakticky jedno. Mozno aj lepsie pre nich ked tu bude stabilna vlada.
Za tú prvú vetu by som teda ruku do ohňa nedal, ale rád sa budem mýliť. A tú druhú si sem len tak odkladám, lebo pri pohľade na zloženie poslaneckého klubu SNS ako prirodzeného doplnku sociálno-demokratickej koalície je slovo "stabilita" asi to posledné čo ma napadá ...
Pozeral som výsledky u nás v dedine + 2 vedľajšie (okres Topoľčany). Všade Smer a Hlas. Katastrofa. Fakt sedlač. Sme to aj s tatom pozerali a len sme krútili hlavou, že to nie je možné.
Cely den tu citam tu ''slusnost'' dobrych ludi co volila PS.( volici inych
stran su len ma zaklade volby dezolati,fasisti,sedlaci ci dokonca zelania vymretia dochodcov)Mimochodom ludia co maju ini nazor su odtialto davno prec a nie ze ti co bicykluju maju rozum. Bohuzial nic ine.ako Fica na Vas. A verte bude uz len horsie..smutny fakt je ze na bikovom fore je najcitanejsia tema politika..Tá tu vobec nemala byt. Zahranično politicka situacia sa po volbach nijak nemeni takze zamestnavatelov a investorov je to prakticky jedno. Mozno aj lepsie pre nich ked tu bude stabilna vlada. V zivote su omnoho dolezitejsie veci ako nejaka politika a tie nam zial corazviac unikaju.
ano, napriklad, pre teba take nepodstatne veci ako:
- planovanie vrazd prokuratorov
- vrazdy novinarov a ich rodin
- vrazdy politickych/komercnych oponentov
- kradnutie na kazdom kroku
- rozdavanie z nakradnuteho pre svojich vyvolenych
a mnoho ineho
ale neboj, uz si sa pekne davno vyfarbil ze spravanie sa vyssie napisane je blizke tvojej dusi
Ako hrdy bystrican som si pozrel ako volili sedlaci stade ....
Politická strana Počet hlasov Počet hlasov (%)
PS 10119 24.05
HLAS 9044 21.49
SMER - SD 8265 19.64
SaS 3431 8.15
SNS 2334 5.55
OĽANO A PRIATELIA 2120 5.04
KDH 1998 4.75
REPUBLIKA 1447 3.44
Demokrati 1405 3.34
SME RODINA 846 2.01
Nejako to nepasuje do foobarovych predsudkov ... skoda reci
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tak pre mna je dolezitejsie sadnut s kamosmi na bicykel a vyrazit do prirody ktoru ma Slovensko zatial este nadhernu, zdrave deti , zamestnanie ako nejaka vlada. Nehovorte ze nepoznate mentalitu Slovakov kradnut sa vzdy bude, snad ostava dufat ze Fico sa poucil a bude to uz v mensom. A nenecha si diktovať od gaunerov ako bol Kočner.
Strana ktora chce vystupit z Eu a Nato sa nedostala do parlamentu co je pozitivne.
SNS co studujem tam.ma teda kadekoho ale tych asi Fico ukociruje a uvidíme ci KDH nezmeni tie cervene ciary na zelene po volbach sa to uz velakrat stalo.
nehovoriac o veciach ako:
- rozpadnuty/nefungujuci de-fakto kazdy aspekt verejnej spravy, od skolstva, cez zdravotnictvo, sudnictvo, nefunkcne/neefektivne kazdonenne admin ukony
vyustujuce do smakoviek ako:
- tisice predcasnych a "lahko" odvratitelnych umrti rocne, uz po dobu poslednych aspon 10-15r
- ludia, co nedokazu pochopit ani zakladny pisany text, su financne negramotny
- pripadne ako sa pise tuna, chudoba vsade okolo nas: "Slovensku chudoba alebo sociálne vylúčenie v minulom roku ohrozovali 16,5 percenta obyvateľov, čo je približne 890-tisíc obyvateľov Slovenska"
a potom sem taky inteleguan ako ty ide hlasat, ze viva la socializmus, s komunistami co sa bratrickuju s fasistami. Krasne v sebe spajas tolko problemov co som vyssie spomenul, ze je to je az tazko uverit.
Cely den tu citam tu ''slusnost'' dobrych ludi co volila PS.( volici inych
stran su len ma zaklade volby dezolati,fasisti,sedlaci ci dokonca zelania vymretia dochodcov)Mimochodom ludia co maju ini nazor su odtialto davno prec a nie ze ti co bicykluju maju rozum. Bohuzial nic ine.ako Fica na Vas. A verte bude uz len horsie..smutny fakt je ze na bikovom fore je najcitanejsia tema politika..Tá tu vobec nemala byt. Zahranično politicka situacia sa po volbach nijak nemeni takze zamestnavatelov a investorov je to prakticky jedno. Mozno aj lepsie pre nich ked tu bude stabilna vlada. V zivote su omnoho dolezitejsie veci ako nejaka politika a tie nam zial corazviac unikaju.
Nic iné si nemohol ani napisat , nesklamal si … ako by to sám pojedač šušňov - tvoj spolupartajník , vymyslel . Debil za kovidu , za vojny a teraz aj vo volebnom obdobi . Áno stabilná vláda … plna korupcie , našich ľudí a nepotrestaných páchateľov . Si úplne blby , sklerotocky ci len dezinformator ? Si zabudol na video nahrávky z chaty , únos cudzieho štátneho občana na ktorého transport bol zneužitý vládny špeciál , nespočetne množstvo káuz s politickým krytím a požehnaním Dona Fika ?! A čo tie jeho krviska platené aj z tvojich dani dezolata ale aj tvojich , mojich , našich ! To ti nevadí ?! Bo ak nie , všetci ta tu budú mat za toho dezolata , ficofila a nič iné ako naše opovrhnutia si nezaslúžiš .
1) pomenovat niekoho pausalne pejorativne sedlak/sedlac je urazlive. Trochu kultury do jazyka prosim, a nech nam slama netrci z ciziem (na hnoj z ust uz nemam guraz). Naopak, doporučujem pouzit zdravy sedliacky rozum.
2) 'Nehovorte ze nepoznate mentalitu Slovakov kradnut sa vzdy bude,'
Ked si to takto vysnivas,double, tak to istotne tak bude, naveky vekov, treba sirit, najlepsie priamo z najvyssich kruhov.
Za seba, v mojom okoli teda mam asi samych neSlovakov? Nikto nekradne a ubezpecujem ta,ze su to obcania SR, s materinským jazykom slovenskym (a niektori aj madarskym),ziadni skutocni cudzinci.
A p.s., double, nepochybujem ze ty teraz pojdes ku korytu, a nebude to iba dalsi par tisicovy bajcik. Ale aby som pouzil tvoj jazyk - "fica na teba" - dufam ze si to pekne slovensko vyzerie. Ste na dobrej ceste. Odo mna svk uz bude vidiet len menej a menej dukatov.
Ako hrdy bystrican som si pozrel ako volili sedlaci stade ....
PS 10119 24.05
HLAS 9044 21.49
SMER - SD 8265 19.64
SaS 3431 8.15
SNS 2334 5.55
KDH 1998 4.75
REPUBLIKA 1447 3.44
Demokrati 1405 3.34
SME RODINA 846 2.01
ved som to upresnil ze je to skor mesto vs sedlaci na dedinach, a ze PS porazilo Fica aj v BB, aj ZA, a dalsich mestach... bohuzial okres to vsade prehlasoval v prospech dezolatov...
Pre mňa je dôležité, aby ľudia v mojom okolí dostali včas a adekvátnu zdravotnú pomoc (11000 odvratitelnych úmrtí ročne vďaka systému/ 30 miesto v Europe).
Aby sa deťom dostala dôstojné vzdelanie v moderných podmienkach, nech nemusia chodiť za kvalitou do zahraničia. (26. miesto v testovaní PISA v Európe). Aby zlodeji a mafia sedeli tam, kde majú a nie v parlamente a tobôž nie vo vláde.
A mnoho ďalších vecí.
A niekomu stačí sedieť na pive.
"Sancta simplicitas!"
Vadi to ale nebudem chodit kvoli tomu na bikove forum a vyplakavat a svojim hnevom urazat miliony Slovakov a možno aj svoju rodinu a kamosov ze volila inak. Nechceli ste Fica prišiel Matovic a mal.nato 4roky nieco spravit a podla.mna to bolo este horsie alebo rovnake. neschopna vlada vs vlada co kradne. Ved ked sa Vam to nepaci kludne mozete ist inde je ta moznost zatial. ale chodim do zahraničia a verte ze maju tiez velke problemy. Mozno verejne veci tam funguju lepsie ale kopec problemov maju tiez. Stale sme v tretine najbohatsich statov sveta , Bratislava viac ako priemer EU ale nasa vlastnost aj v historicky najlepsej dobe stale si na nieco stazovat a nadavat. Chapem ze clovek moze byt nahnevany na politiku ale tak aby ovplyvňovala moj osobny zivot a vztahy medzi rodinou a kamaratmi nikdy nedovolím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za tú prvú vetu by som teda ruku do ohňa nedal, ale rád sa budem mýliť. A tú druhú si sem len tak odkladám, lebo pri pohľade na zloženie poslaneckého klubu SNS ako prirodzeného doplnku sociálno-demokratickej koalície je slovo "stabilita" asi to posledné čo ma napadá ...
ano, napriklad, pre teba take nepodstatne veci ako:
- planovanie vrazd prokuratorov
- vrazdy novinarov a ich rodin
- vrazdy politickych/komercnych oponentov
- kradnutie na kazdom kroku
- rozdavanie z nakradnuteho pre svojich vyvolenych
a mnoho ineho
ale neboj, uz si sa pekne davno vyfarbil ze spravanie sa vyssie napisane je blizke tvojej dusi
a ešte doplním - birmovaný komunista by mal poďakovať aj farárom za kus dobrej práce
PS 10119 24.05
HLAS 9044 21.49
SMER - SD 8265 19.64
SaS 3431 8.15
SNS 2334 5.55
KDH 1998 4.75
REPUBLIKA 1447 3.44
Demokrati 1405 3.34
SME RODINA 846 2.01
Strana ktora chce vystupit z Eu a Nato sa nedostala do parlamentu co je pozitivne.
SNS co studujem tam.ma teda kadekoho ale tych asi Fico ukociruje a uvidíme ci KDH nezmeni tie cervene ciary na zelene po volbach sa to uz velakrat stalo.
- rozpadnuty/nefungujuci de-fakto kazdy aspekt verejnej spravy, od skolstva, cez zdravotnictvo, sudnictvo, nefunkcne/neefektivne kazdonenne admin ukony
vyustujuce do smakoviek ako:
- tisice predcasnych a "lahko" odvratitelnych umrti rocne, uz po dobu poslednych aspon 10-15r
- ludia, co nedokazu pochopit ani zakladny pisany text, su financne negramotny
- pripadne ako sa pise tuna, chudoba vsade okolo nas: "Slovensku chudoba alebo sociálne vylúčenie v minulom roku ohrozovali 16,5 percenta obyvateľov, čo je približne 890-tisíc obyvateľov Slovenska"
a potom sem taky inteleguan ako ty ide hlasat, ze viva la socializmus, s komunistami co sa bratrickuju s fasistami. Krasne v sebe spajas tolko problemov co som vyssie spomenul, ze je to je az tazko uverit.
Nic iné si nemohol ani napisat , nesklamal si … ako by to sám pojedač šušňov - tvoj spolupartajník , vymyslel . Debil za kovidu , za vojny a teraz aj vo volebnom obdobi . Áno stabilná vláda … plna korupcie , našich ľudí a nepotrestaných páchateľov . Si úplne blby , sklerotocky ci len dezinformator ? Si zabudol na video nahrávky z chaty , únos cudzieho štátneho občana na ktorého transport bol zneužitý vládny špeciál , nespočetne množstvo káuz s politickým krytím a požehnaním Dona Fika ?! A čo tie jeho krviska platené aj z tvojich dani dezolata ale aj tvojich , mojich , našich ! To ti nevadí ?! Bo ak nie , všetci ta tu budú mat za toho dezolata , ficofila a nič iné ako naše opovrhnutia si nezaslúžiš .
1) pomenovat niekoho pausalne pejorativne sedlak/sedlac je urazlive. Trochu kultury do jazyka prosim, a nech nam slama netrci z ciziem (na hnoj z ust uz nemam guraz). Naopak, doporučujem pouzit zdravy sedliacky rozum.
2) 'Nehovorte ze nepoznate mentalitu Slovakov kradnut sa vzdy bude,'
Ked si to takto vysnivas,double, tak to istotne tak bude, naveky vekov, treba sirit, najlepsie priamo z najvyssich kruhov.
Za seba, v mojom okoli teda mam asi samych neSlovakov? Nikto nekradne a ubezpecujem ta,ze su to obcania SR, s materinským jazykom slovenskym (a niektori aj madarskym),ziadni skutocni cudzinci.
PS 10119 24.05
HLAS 9044 21.49
SMER - SD 8265 19.64
SaS 3431 8.15
SNS 2334 5.55
KDH 1998 4.75
REPUBLIKA 1447 3.44
Demokrati 1405 3.34
SME RODINA 846 2.01
ved som to upresnil ze je to skor mesto vs sedlaci na dedinach, a ze PS porazilo Fica aj v BB, aj ZA, a dalsich mestach... bohuzial okres to vsade prehlasoval v prospech dezolatov...
Aby sa deťom dostala dôstojné vzdelanie v moderných podmienkach, nech nemusia chodiť za kvalitou do zahraničia. (26. miesto v testovaní PISA v Európe). Aby zlodeji a mafia sedeli tam, kde majú a nie v parlamente a tobôž nie vo vláde.
A mnoho ďalších vecí.
A niekomu stačí sedieť na pive.
"Sancta simplicitas!"
mne politika ovplyvňuje môj život