Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftnewor napísal:
Na jar som riešil podobný problém, po skontrolovaní celej elektrickej cesty kamošom elektrikárom bola obvinená zo zrady doska PID. Už som ju zháňal na výmenu, no kamoš že ju pozrie a premeria, že je jednoduchá :-) ... Nakoniec vymenil nejakú odpálenú čiernu kocku, ževraj trafko... náhradné stálo cca 10€... Tak ak sa vyznáš, alebo máš niekoho, zameraj sa na PID... Takmer isto bude problém tam.


Ďakujem 🙏 idem sa na to zamerať
Zobraziť komentár 02.10.2023 - 10:08:51
00
Dnes som to nestihol odoslať , zajtra priatelia . Kto chce napíšte mi SS .
Zobraziť komentár 02.10.2023 - 19:35:19
20
Čerstvo pražená, uvidíme či je to naozaj "sladká bomba" :)

Prílohy:

20231003_174646.jpg
20231003_174646.jpg 141.4 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

20231003_175131.jpg
20231003_175131.jpg 131.45 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 03.10.2023 - 17:50:08
03
praziaren z PO zlava 20% cely mesiac
https://kaan.sk/kategoria/kava/
kod MESIACKAVY
Zobraziť komentár 03.10.2023 - 18:25:40
00
arrow_leftPJVi napísal:
Čerstvo pražená, uvidíme či je to naozaj "sladká bomba" :)

Dobrý názov, Ramon1 by to napísal viac foneticky.
Zobraziť komentár 03.10.2023 - 19:49:54
00
Obálky pripravene , ešte bedo , pošli SS nech je to komplet …

Prílohy:

IMG_6141.jpeg
IMG_6141.jpeg 198.66 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 03.10.2023 - 21:01:59
21
arrow_leftPJVi napísal:
Čerstvo pražená, uvidíme či je to naozaj "sladká bomba" :)

Nejdem poucat, skor ma zaujimaju nazory a pripadne skusenosti ohladom toho "Čerstvo pražená". Co som zachytil info, tak by sa cerstvo uprazena kava nemala hned pripravovat, ale ze je vhodne dat jej 1-2 tyzdne pokoj a az potom otvorit vrecko. Dodrziavate? Pripadne skusal niekto aky je v tom rozdiel? Ja nemam nejake speci citlive chutove bunky, tak ma len zaujima, ci je v tom realne nejaky poznatelny rozdiel.
Zobraziť komentár 04.10.2023 - 10:15:48
00
Cerstvo uprazena kava obsahuje viac CO2, tak preto sa odporuca ju nechat postat asi 10 dni* pre espresso a idealne 1. kavu robit 1 den* po otvoreni sacka. Myslim si, ze ak by sa robila kava hned po uprazeni, nasledne by sa kazdym dnom este menilo nastavenie mlynca, ale neskusal som to, nechavam odstat.

* odporucania Coffea Circulor

Ako sa meni chut kavy po otvoreni balicka, napr. pre pripravu na sutaze (podla Coffea Circulor):

We recommend using the coffees by first opening the container/bag one day before the first planned brew to enable a natural aeration of the coffees. Use according to the following matrix and remember these are general observations given parameters such as continent, country, region, variety, altitude, process, etc. combined with Coffea Circulor processing and roasting algorithms.

Plan your acquisition according to production schedules (roasting), event attendance (home/championship) and shipping priority (standard/courier).
0-3 days Focused acidity
4-7 days Optimal Coffea Circulor recommended praxis
8-14 days Increased floral perception
15-21 days Increased sweetness
22+ days Increased balance
1+ month Intact sweetness, peak intensity
2+ months Inherent balance, possible reduced florals turning herbal
Zobraziť komentár 04.10.2023 - 11:17:33
13
Neplánoval som ju piť okamžite, preto aj ten budúci čas v príspevku ;) Ale aspoň sa niečo poučíme od skúsenejších kávomilov :)
Zobraziť komentár 04.10.2023 - 12:36:31
00
Chlapi odoslané … zajtra teta sľúbila , že to dôjde . First Class ✉️. Užite v zdraví ☕️
Zobraziť komentár 04.10.2023 - 19:55:29
51
arrow_leftbubbic napísal:
Nejdem poucat, skor ma zaujimaju nazory a pripadne skusenosti ohladom toho "Čerstvo pražená". Co som zachytil info, tak by sa cerstvo uprazena kava nemala hned pripravovat, ale ze je vhodne dat jej 1-2 tyzdne pokoj a az potom otvorit vrecko. Dodrziavate? Pripadne skusal niekto aky je v tom rozdiel? Ja nemam nejake speci citlive chutove bunky, tak ma len zaujima, ci je v tom realne nejaky poznatelny rozdiel.


Zalezi aj od toho, ci to planujes na filter alebo espresso. Filter staci 1-2 dni, espresso 1-2 tyzdne (privela uvolnenho C02 pri espresse ti znici puk). Tuto Hoffman o tom hovori:
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 04.10.2023 - 20:19:53
01
arrow_leftmilos2 napísal:
(privela uvolnenho C02 pri espresse ti znici puk). Tuto Hoffman o tom hovori: :?:

To čučím ako puk. :o
Zobraziť komentár 04.10.2023 - 20:57:46
00
No urobil som si Aeropress a bol to zaujímavý "ovocný čajíček", takú ovocnú som ešte nepil (aj keď nemám toľko odpité ako Vy ;)
Recenzia v linku ak by niekto chcel:
https://blogokave.sk/kontroverzny-blend-od-coffeeinu-je-popeachy-kava-naozaj-popeachy/
Zobraziť komentár 04.10.2023 - 21:46:06
00
https://blogokave.sk/recenzia-costa-rica-las-hermanas-od-sucaroastery-skvela-sladka-vyberova-kava/
Zobraziť komentár 05.10.2023 - 10:03:57
10
:l:

Prílohy:

IMG_20231005_123932.jpg
IMG_20231005_123932.jpg 169.74 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 05.10.2023 - 12:36:15
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up