Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
u mna membrana nad 16 stupnov nie - nestiha vetrat, aj na rovnejsich usekoch musim mat rozopnuty zips a fuka mi rovno na hrudnik kde je len jedno tenke tielko co je zle. nieje nic lepsie ked potom behnem kamsi do doliny kde je 14 stupnov. preto radsej hustejsie tkane spodne tricko a hrubsi vrchny dres (nie tie letne sietky) s vestou vo vrecku
Uplny suhlas, WS nema sancu udychat smerom hore a spodna vrstva je rozhodujuca. Smerom hore to odvedie pot a vesta zabrami presne tomu neprijemnemu prefuknutiu smerom dolu. Vcera som sa vracal Vydricou, podla Garminu 13 stupnov a pohodlne bez navlekov. A s tym zastavovanim - no pri vyzliekani nikdy, pri obliekani velmi zriedkavo ked sa mi zapletie niekedy.
marekr este k dobrej odpovedi od jammin dodam, ze v tieto dni jazdim bundu s odopinatelnymi rukavmi z Decathlonu, bud jedna vrstva alebo dres podtym (podla teploty). Poobede/pri otepleni sa vsetko lahko zmesti do vreciek.
Ak nenajdes, poslem link.
Je slabšie priedusna, ale pri nizsej aktivite (mne) nevadi
Presne aj hentie spodné gate používam a dá sa to použiť. Veď keď to funguje s voľnými MTB kraťasmi tak to bude fungovať aj s dlhými zimnými. Akurát keď sa ti tie vnútorné nejak pohnú tak sa to horšie naprava 😀
no to je fajn ale mam jednu pumpicku a multikluc a nosim to na 3 bikoch, musel by som to kupit 3x na cestaku mam v podsedlovej bombicku a tmel, nic viac tam nezmestim, vacsiu tam nechcem, inde na ram si davat nic nebudem. na mtb by som si mohol dat nejaku kapsicku ale nenasiel som zatial ziadnu co by mi sedela a nechcela uletiet v lese
teraz ked budem musiet bravat na vyjazdy po praci aj hrubsie navleky, mozno bundu a pod tak uz to vsetko pojde do vesty/ruksaku
Kúpiť si takú tú fľašu na náradie a na všetky 3 bajky dať aj druhý držiak na vodu.
Kúpiť si takú tú fľašu na náradie a na všetky 3 bajky dať aj druhý držiak na vodu.
Ako druhy? Akoze mas niekde len jeden drziak? Ja vozim skoro stale 2 flase vody cize u mna by to bolo 3. drziak a na ten nemam miesto nikde. Tudy cesta nevede ?
Bezne teraz pijes 2 litre vody?
A cesta by viedla. Je taky drziak na flase na lyziny sedla, ten by si mohol pouzivat takto v chlade a zime ako ulozny priestor na lahke veci. Ziadny batoh, ladvinky, sacky vo vackoch a spotene krize.
Uz som ho nasiel. Aha.
Ako druhy? Akoze mas niekde len jeden drziak? Ja vozim skoro stale 2 flase vody cize u mna by to bolo 3. drziak a na ten nemam miesto nikde. Tudy cesta nevede 🙂
Bezne teraz pijes 2 litre vody?
A cesta by viedla. Je taky drziak na flase na lyziny sedla, ten by si mohol pouzivat takto v chlade a zime ako ulozny priestor na lahke veci. Ziadny batoh, ladvinky, sacky vo vackoch a spotene krize.
Uz som ho nasiel. Aha.
2 litre? Nosis 2 litrove flase? A z toho sa ti dobre pije?
Normalne nosim 2x550, pripadne na cestaku ked idem nieco dlhe tak 2x700 alebo 550+700
Na sedle mam uchyteny blatnik ?
rodo tak bud jazdis malo alebo pijes malo. Jeden bidon na 3 hodiny je kua malo. Alebo potom stojis v kazdej krcme ?
Na Slovensku vozím 750ml alebo 950ml fľašu, prípadne obe. Základ je hydratácia po celý deň, teda aj pred jazdou. V okolí Bratislavy je vody dosť - studničky, bufety. Všetko je to o kompromisoch.
Tak neviem ci sa menej potom, aj ked nemam ten pocit, ale dnes rano 10 stupnov a poobede okolo 22 a Gore WS dres (necesany zvnutra) uplne v pohode to dychalo. Bol som tak isto spoteny ako keby som siel bez neho. Pekne som to reguloval rozopinanim.
Normalne nosim 2x550, pripadne na cestaku ked idem nieco dlhe tak 2x700 alebo ...
Ano, 2 litrove flase. A pijem z nich normalne. Je tam voda a nevadi ani ked je tepla. Neviem ako sa da z flase pit nenormalne A ked chces vozit aj blatnik, tak si kup normalny. Henten posedlovy bude teraz prd platny.
Boha tvojho, si vacsi nez ja a nezvihnes litrovu flasu? Ja si zas divno pripadam, ked si na kratku jazdu vezmem pol litrovu.
A ten drziak sa da v pohode pouzit aj stym malym blatnickom.
A kedze sme v teme oblecenia, tak dnes som mal o 13:00 kratasy, 8€ "cyklo" tielko z Lidlu a volny mtb dres. Bolo asi 20°C na slnku, v lese chladnejsie. Cca 1,5 hodiny som bol vonku. Za mna parada, teplucko. Ziadne "specialne" oblecenie som nepotreboval.
no to je fajn ale mam jednu pumpicku a multikluc a nosim to na 3 bikoch, musel by som to kupit 3x na cestaku mam v podsedlovej bombicku a tmel, nic viac tam nezmestim, vacsiu tam nechcem, inde na ram si davat nic nebudem. na mtb by som si mohol dat nejaku kapsicku ale nenasiel som zatial ziadnu co by mi sedela a nechcela uletiet v lese
teraz ked budem musiet bravat na vyjazdy po praci aj hrubsie navleky, mozno bundu a pod tak uz to vsetko pojde do vesty/ruksaku
Peracnik na rajdoch ? RANDAL co by som nezdvihol ale z takej flase sa fakt zle pije za jazdy, nehovoriac o vytahovani a vkladani flase do kosika. To je fobre ked ides nejaky bike packing a potrebujes co najvacsiu zasobu so sebou. Ano mam doma aj litrovu flasu ?
V zime vozim v jednom kosiku Deboyo termosku a v druhej nejaku zimnu flasu. Ale tak v zime uz vozim viac veci cize ruksak nutny.
Len ma tak zaujalo ako nosia na v cestakoch ludia vestu alebo navleky bez toho aby to bolo mokre. Nemyslim ze uz to treba dalej rozpitvavat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak nenajdes, poslem link.
Je slabšie priedusna, ale pri nizsej aktivite (mne) nevadi
V zime nosím na bajk elastické nohavice určené primárne na bežky (aj kupované za týmto účelom). Ale chyba mi tam dosť vložka.
Vyriešil by som situáciu ak by som si pod ne dal niečo takéto?
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/spodna-vrstva-a-termopradlo/boxerky-a-nohavicky/silvini-inner-cyklovlozka-cierna.html?itm_medium=forum#reviews
Alebo je to blbosť a mam si kúpiť originál zimné cyklonohavice a s vložkou?
Ďakujem za radu.
Akcia savings SILVINI Inner cyklovložka, čierna
od 19,39 € savings
MOC 31,99 €teraz ked budem musiet bravat na vyjazdy po praci aj hrubsie navleky, mozno bundu a pod tak uz to vsetko pojde do vesty/ruksaku
Ako druhy? Akoze mas niekde len jeden drziak? Ja vozim skoro stale 2 flase vody cize u mna by to bolo 3. drziak a na ten nemam miesto nikde. Tudy cesta nevede ?
Uz som ho nasiel. Aha.
Mám dva, ale málokedy nosím 2 fľaše s vodou.
Uz som ho nasiel. Aha.
Normalne nosim 2x550, pripadne na cestaku ked idem nieco dlhe tak 2x700 alebo 550+700
Na sedle mam uchyteny blatnik ?
rodo tak bud jazdis malo alebo pijes malo. Jeden bidon na 3 hodiny je kua malo. Alebo potom stojis v kazdej krcme ?
Normalne nosim 2x550, pripadne na cestaku ked idem nieco dlhe tak 2x700 alebo ...
Ano, 2 litrove flase. A pijem z nich normalne. Je tam voda a nevadi ani ked je tepla. Neviem ako sa da z flase pit nenormalne
A ten drziak sa da v pohode pouzit aj stym malym blatnickom.
A kedze sme v teme oblecenia, tak dnes som mal o 13:00 kratasy, 8€ "cyklo" tielko z Lidlu a volny mtb dres. Bolo asi 20°C na slnku, v lese chladnejsie. Cca 1,5 hodiny som bol vonku. Za mna parada, teplucko. Ziadne "specialne" oblecenie som nepotreboval.
RANDAL co by som nezdvihol ale z takej flase sa fakt zle pije za jazdy, nehovoriac o vytahovani a vkladani flase do kosika. To je fobre ked ides nejaky bike packing a potrebujes co najvacsiu zasobu so sebou. Ano mam doma aj litrovu flasu ?
V zime vozim v jednom kosiku Deboyo termosku a v druhej nejaku zimnu flasu. Ale tak v zime uz vozim viac veci cize ruksak nutny.
Len ma tak zaujalo ako nosia na v cestakoch ludia vestu alebo navleky bez toho aby to bolo mokre. Nemyslim ze uz to treba dalej rozpitvavat.