Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Už som to tu raz tuším dával, ale tentokrát to je o ďalšiu tisícku lacnejšie. Pre náročnejších ľudí, ktorým nie je problém ísť hlbšie do vrecka si myslím, že veľmi pekná cena.
Time, výrobca *****h cyklistických pedálov, ktorý je súčasťou portfólia značky SRAM, prichádza s veľmi zaujímavou ponukou pre svojich zákazníkov. Fanúšikovia tejto renomovanej značky môžu teraz zaobstarať všetky pedále a kufre tejto značky so zľavou 50%! ??
Pedále Time sú medzi cyklistami cenené pre svoju ľahkosť a perfektné spracovanie. V ponuke výrobcu je široká škála cestných, ľahkých XC aj odolných enduro pedálov, odstupňovaná podľa výkonnosti. Vyberie si každý. Táto akcia bude časovo obmedzená, tak pozri ponuku, vyber si a spokojne jazdi ?? https://www.suncycle.sk/sk/katalog/?id_manufacturer_detail=95
Chalani, z tej stránky už ste objednávali aj bike niekto? Dávnejšie som tam nejaké veci pozeral a vždy objednal nakoniec bike24 alebo bike-discount.
Že či všetko prišlo Ok sila zvyku no ?
no asi cca 1 mesiac "meškaš". lebo toto 2022 EPIC EVO COMP sa dalo vtedy este kupit. ja ked som ho v marci t.r. v MO predajni pozeral, tak mal na cenovke sumu 5.200€
Mne sa tak podarilo uchmatnúť posledne Lko na SR. Super deal.
Chalani, z tej stránky už ste objednávali aj bike niekto? Dávnejšie som tam nejaké veci pozeral a vždy objednal nakoniec bike24 alebo bike-discount.
Ktoru myslis, 'z tej'?
Ak suncycle, tak sa neobavaj a je tu plno spokojných nakupujucich a aj jej majitel
Ps,edit: nie ja, aby bolo jasne aj pri tej krase slovenciny
Hej, za karbón super cena. V 2012 som Yetiho drahšie kupoval.
Prečo nič pre teba? Veď to ma 120 mm zdvih 😉. Či si tiež krpatý na XXL? Boli predtým aj iné, ale za 1799€ myslím. Mal som dosť chrobáka v hlave. Dať 190x50 tlmič, 140 mm vidlu a bol by mi na parádu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.eshop-bajkula.sk/horsky-bicykel-trek-fuel-ex-8-xt-29-rage-red-to-dnister-black-fade-2022-5
Už som to tu raz tuším dával, ale tentokrát to je o ďalšiu tisícku lacnejšie. Pre náročnejších ľudí, ktorým nie je problém ísť hlbšie do vrecka si myslím, že veľmi pekná cena.
Pedále Time sú medzi cyklistami cenené pre svoju ľahkosť a perfektné spracovanie. V ponuke výrobcu je široká škála cestných, ľahkých XC aj odolných enduro pedálov, odstupňovaná podľa výkonnosti. Vyberie si každý. Táto akcia bude časovo obmedzená, tak pozri ponuku, vyber si a spokojne jazdi ??
https://www.suncycle.sk/sk/katalog/?id_manufacturer_detail=95
Mne sa tak podarilo uchmatnúť posledne Lko na SR. Super deal.
šak k nákupu je to plus mínus 11 %
to je tá krása slovenčiny... ako napr. prídem skôr neskôr ako skôr
Ktoru myslis, 'z tej'?
Ak suncycle, tak sa neobavaj
Ps,edit: nie ja, aby bolo jasne
výpredaj endura veci
https://komking.de/Santa-Cruz-Tallboy-V4-Carbon-CC-Rahmenkit/A10647.4
Prečo nič pre teba? Veď to ma 120 mm zdvih 😉. Či si tiež krpatý na XXL? Boli predtým aj iné, ale za 1799€ myslím. Mal som dosť chrobáka v hlave. Dať 190x50 tlmič, 140 mm vidlu a bol by mi na parádu.
BigGuy ja ti ho kludne vyskladam ak si dodas komponenty
skoda no