Ja si myslím, že je to hra hranola rozpútať peklo proti prezidentke lebo asi tuší, že ich neschváli. Tým tu rozpúta peklo a pripraví si predpolie do prez.volieb aby tam dostal toho koho potrebuje. Na toto dezolé zaberajú. Korčok to bude mať ťažké.
teraz mu zla zla fuj prezidentka neschvali jedneho dvoch dementov do funkcie a zacne ju opluvat k comu velmi ochotne prida cely jeho elektorát + dalsi co volili chudáčkov z republiky. Hesla ako nerespektovanie vysledkov volieb, progresivny fasizmus, elitarstvo atd... za 3, 2, 1...
Pritom ani on sam to nemusi mysliet s tymito blbcami vazne ale moze to hodit na niekoho ineho.
Danko to robi umyselne aby mohol potom plakat na prezidentku, taka hra. Clovek co si mysli, ze medved je biologicka zbran z Bruselu sa musi vratit spat na Zakladnu skolu v provom rade.
Strenky(?) tu dal video, kde nejaká Češka blúznila o tom, ze v niečom s logom Rainforest Alliance (žaba) sú pomleté žaby. A presne takto je vypatlaná minimálne tretina nášho národa. Do plaču. A ešte tá ich bohorovnosť a taký ten povýšenecký smiech, keď zvestujú takéto “praudy”. Niečo ako “Áááále móój, že 1+1=2? To je židojasterčia lož, každý predsa vie že je to 11. Veď to tu máš napísané, dve 1 vedľa seba je predsa 11”. Tam asi fakt budú nejaké dg.
Ludia, budem si musiet dat par dni pauzu od sledovania dezolatskych diskusii, uz to zacinam na sebe citit a surne potrebujem pauzu od tych ***** reci. Bohuzial totiz zda sa ze aktualne vyhravaju na celej ciare kam sa pozriem (este napriklad aj ten kiskov sud), a tie prasce vsade kvikaju od radosti a vsetko im hra do kariet (ako ste uz niekto vyssie napisali).
Este sem vsak aspon dam jeden vystizny prispevok z diskusie na Sme pod clankom o mafianovi u prezidentky:
"Prasivec! Fico je politik, ktoreho si historia bude pamatat ako tvora, ktory najviac rozdelil slovensku spolocnost. Zlosyn, alkoholik, zakerny pes, dezolat a rusofil."
Ja ani vlastne netuším čo sa vo svete, potažmo u nás deje, lebo internet je plný toľkého balastu, že keby som si kúpil noviny v ktorých je na všetkých stranách iba reklama, tak sa dozviem viac. Neviem koľko kníh prečítal Cinkota v base, ale úplne ho chápem v tom že mu to možno zachránilo život - teda minimálne psychiku.
predstavitelia inšpekcie či tajnej služby podľa nej začali ísť po čurillovcoch práve preto, že ich vyšetrovanie ohrozovalo záujmy dôležitých ľudí. Potom vzniklo vykonštruované obvinenie, ktorého sa policajti dodnes nezbavili.
Čurillovci aj na základe tejto kauzy deň pred septembrovými parlamentnými voľbami podali trestné oznámenie na predstaviteľov Smeru Roberta Fica a Roberta Kaliňáka, ale aj na generálneho prokurátora Maroša Žilinku, advokáta Mareka Paru a ďalších ľudí.
Súčasťou oznámenia bola aj spomínaná žiadosť o udelenie statusu chráneného oznamovateľa.
Vyšetrovatelia si myslia, že nimi získané informácie pomôžu pri objasňovaní podozrení, s ktorými pracuje polícia, a to nielen v kauze Rozuzlenie.
Denník N píše "Ak môže byť Huliak ministrom životného prostredia, môže byť Kočner ministrom spravodlivosti"
Trafili klinec po hlavičke.
Dano5 Taraba už avizoval záujem zrušiť whistleblowerský úrad. Počítam, že je to práve preto, aby mohli siahnuť na vyšetrovateľov okolo Čurillu. Dezolé ide fule kanone, ešte sa budeme diviť.
Ešte jedna chuťovka: Milan Majerský pripúšťa, že ak Smer navrhne ústavný zákaz adopcií detí homosexuálmi, podporí ho. Predseda KDH priznal, že Robert Fico mu o adopciách rozprával na osobnom stretnutí po voľbách.
Dvoch takých poznám.....fakt sú vhodní do čakárne v Pezinku. Aj sa za to úprimne hanbím, že ich poznám
Písala mi vzdialená príbuzná z UA, že čo to tu na Slovensku vystrájame. U nich vozia domov mužov v cínových truhlách, lebo bojuju proti moru z východu a my si zvolím prorusky orientovaných politikov.......čo som jej mal napísať ??? Že sa hanbím??? Že ja som to zlo nevolil ??? Nevie pochopiť, že po skúsenostiach čo s tou východnou chamraďou máme, si zvolíme to čo sme si zvolili. Ani ja to pochopiť neviem a už ani nemám síl sa to snažiť chápať. Pomaly ale isto sa okruh mojich známich scvrkáva kvôli ich politickým postojom . Žasnem ako tu tá propaganda z ríše zla ( už ani nepíšem že ruska) dokáže obalamutiť ľudí, o ktorých som si myslel, že sú dosť inteligentní na to, aby tomu odolali.
NIečo mi hovor, už dlho dlho nemám chuť ísť do krčmy,
a to už aj na výjazdoch veľakrát kedysi moje obľúbené občerstvovačky radšej vynechám ..
neviem to nejak mozgovo spracovať a už nemám silu počúvať tie <>viny...
btw, covidom to začalo
Ešte jedna chuťovka: Milan Majerský pripúšťa, že ak Smer navrhne ústavný zákaz adopcií detí homosexuálmi, podporí ho. Predseda KDH priznal, že Robert Fico mu o adopciách rozprával na osobnom stretnutí po voľbách.
uz uz ked sa clovek zacne pohravat s myslienkou, ze to s tym KDH nie je az take zle, tak pride nieco take 😅
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teraz mu zla zla fuj prezidentka neschvali jedneho dvoch dementov do funkcie a zacne ju opluvat k comu velmi ochotne prida cely jeho elektorát + dalsi co volili chudáčkov z republiky. Hesla ako nerespektovanie vysledkov volieb, progresivny fasizmus, elitarstvo atd... za 3, 2, 1...
Pritom ani on sam to nemusi mysliet s tymito blbcami vazne
Celkom mu idu karty.
Keby toto platilo pre právo voliť a byť poslancom, zrazu by sa všetko rapídne vycistilo....
Este sem vsak aspon dam jeden vystizny prispevok z diskusie na Sme pod clankom o mafianovi u prezidentky:
"Prasivec! Fico je politik, ktoreho si historia bude pamatat ako tvora, ktory najviac rozdelil slovensku spolocnost. Zlosyn, alkoholik, zakerny pes, dezolat a rusofil."
Šutaj Eštok nemôže na vyšetrovateľov okolo Čurillu siahnuť. Získali status chráneného oznamovateľa
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23232945/ja-curilla-sutaj-estok-policia-chraneny-oznamovatel.html
toto je velmi zaujímavé:
predstavitelia inšpekcie či tajnej služby podľa nej začali ísť po čurillovcoch práve preto, že ich vyšetrovanie ohrozovalo záujmy dôležitých ľudí. Potom vzniklo vykonštruované obvinenie, ktorého sa policajti dodnes nezbavili.
Čurillovci aj na základe tejto kauzy deň pred septembrovými parlamentnými voľbami podali trestné oznámenie na predstaviteľov Smeru Roberta Fica a Roberta Kaliňáka, ale aj na generálneho prokurátora Maroša Žilinku, advokáta Mareka Paru a ďalších ľudí.
Súčasťou oznámenia bola aj spomínaná žiadosť o udelenie statusu chráneného oznamovateľa.
Vyšetrovatelia si myslia, že nimi získané informácie pomôžu pri objasňovaní podozrení, s ktorými pracuje polícia, a to nielen v kauze Rozuzlenie.
Trafili klinec po hlavičke.
Dano5 Taraba už avizoval záujem zrušiť whistleblowerský úrad. Počítam, že je to práve preto, aby mohli siahnuť na vyšetrovateľov okolo Čurillu. Dezolé ide fule kanone, ešte sa budeme diviť.
Dvoch takých poznám.....fakt sú vhodní do čakárne v Pezinku. Aj sa za to úprimne hanbím, že ich poznám
Písala mi vzdialená príbuzná z UA, že čo to tu na Slovensku vystrájame. U nich vozia domov mužov v cínových truhlách, lebo bojuju proti moru z východu a my si zvolím prorusky orientovaných politikov.......čo som jej mal napísať ??? Že sa hanbím??? Že ja som to zlo nevolil ??? Nevie pochopiť, že po skúsenostiach čo s tou východnou chamraďou máme, si zvolíme to čo sme si zvolili. Ani ja to pochopiť neviem a už ani nemám síl sa to snažiť chápať. Pomaly ale isto sa okruh mojich známich scvrkáva kvôli ich politickým postojom . Žasnem ako tu tá propaganda z ríše zla ( už ani nepíšem že ruska) dokáže obalamutiť ľudí, o ktorých som si myslel, že sú dosť inteligentní na to, aby tomu odolali.
a to už aj na výjazdoch veľakrát kedysi moje obľúbené občerstvovačky radšej vynechám ..
neviem to nejak mozgovo spracovať a už nemám silu počúvať tie <>viny...
btw, covidom to začalo
uz uz ked sa clovek zacne pohravat s myslienkou, ze to s tym KDH nie je az take zle, tak pride nieco take 😅