Musím len upresniť, že nič také z toho nevyplýva. Odhliadnuc od toho, že očakávania "degresívnej elity" na správny postup sú teda mimoriadne nízke, hlavne keď sa ani len nekladie otázka prečo ak vôbec o nič nejde pán premiér pri hlasovaní neostal v súlade so siláckymi vyjadreniami ...
Ja som ten komunizmus zažil...aj som strngal na námestí kľučkami aby zmizol....
No vidíš, teraz môžeš byť spokojný, ani štrngať si nemusel, a ideologicky sa vrátil. Keby sa ale vrátil aj ekonomicky, a začal by si skokovo chudobnieť, či nebodaj by bol návrat aj právny, a začali by Ti siahať na majetoček, isto by si hrdo šiel znova a “štrngal kľučkami”. Prosto “brano-zavírá samo”, Zažil si, tak vieš, ale ako vidno aj na Tvojom príklade, zažiť nestačí. Treba sa aj poučiť, najlepšie z krízového vyvoja.
" Pre môj vplyv na Ministerstve kultúry Slovenskej republiky mám jasnú víziu, ktorá významným spôsobom nadväzuje na charakter pána Tomáša G. Masaryka. Ak sa mi podarí pre moju víziu získať podporu v mojom rezorte, veľmi rada ju budem prezentovať u vás, ak tú možnosť dostanem. Zo srdca prajem dnes prostredníctvom Vás, aby ste si dnešný deň užili na čo najvyššej možnej kultúrnej úrovni naprieč celým spoločenským spektrom."
Musím len upresniť, že nič také z toho nevyplýva. Odhliadnuc od toho, že očakávania "degresívnej elity" na správny postup sú teda mimoriadne nízke, hlavne keď sa ani len nekladie otázka prečo ak vôbec o nič nejde pán premiér pri hlasovaní neostal v súlade so siláckymi vyjadreniami ...
Lebo slabí preferujú silácke reči, veľkých psov a silné autá - najlepšie bez tlmiča.
A hlavne musia mať pravdu nech to stojí čo to stojí lebo len to im prináša uspokojenie.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
No vidíš, teraz môžeš byť spokojný, ani štrngať si nemusel, a ideologicky sa vrátil. Keby sa ale vrátil aj ekonomicky, a začal by si skokovo chudobnieť, či nebodaj by bol návrat aj právny, a začali by Ti siahať na majetoček, isto by si hrdo šiel znova a “štrngal kľučkami”. Prosto “brano-zavírá samo”, Zažil si, tak vieš, ale ako vidno aj na Tvojom príklade, zažiť nestačí. Treba sa aj poučiť, najlepšie z krízového vyvoja. Najviac o Tom komunizme mudruju čo ho nezažili...bolo to fest vymivanie mozgov..keď sme strngali tak sme si vraveli že to už viac nie..a.....
vacsina ludi, co zrazu spomina v dobrom na socik to ma spojene s tym, ze im vtedy dobre stal vtak a na pravidelnych podnikovych zajazdoch si s niekym vrzli, pripadne pocas studii na stanovacke na zemplinskej sirave. a tym to akurat tak hasne. uz si nespomenu ze na tu vysoku skolu sa dostali na x-ty pokus, lebo stryko emigroval (pripadne sa tam nedostali vobec), na zemplinskej sirave srali do otvoru v podlahe a utierali sa novinami a zrali tyzden tie iste konzervy, lebo nic ine nebolo. jo a to ze tam sli 10 hodin je tiez zanedbatelne, lebo boli celu dobu nayebani. #bolonamdobrenicnamnechybalo.
nevylucujem ze niekomu sa mohlo pacit hovnit sa v chlaste, drichmat niekde za pasom a domov odniest vsetko, co nebolo priviazane. sikovny vychcanec si to zabezpeci aj dnes, menej sikovnemu ostava hundrat a spominat.
No vidíš, teraz môžeš byť spokojný, ani štrngať si nemusel, a ideologicky sa vrátil. Keby sa ale vrátil aj ekonomicky, a začal by si skokovo chudobnieť, či nebodaj by bol návrat aj právny, a začali by Ti siahať na majetoček, isto by si hrdo šiel znova a “štrngal kľučkami”. Prosto “brano-zavírá samo”, Zažil si, tak vieš, ale ako vidno aj na Tvojom príklade, zažiť nestačí. Treba sa aj poučiť, najlepšie z krízového vyvoja. Najviac o Tom komunizme mudruju čo ho nezažili...bolo to fest vymivanie mozgov..keď sme strngali tak sme si vraveli že to už viac nie..a.....
… a dnes si rád za Fica, ten tu spraví poriadok s liberálnou chamraďou, ktorú nemusíš..
… a vlastne ani s tou vojnou na Ukrajine to nie je až také jasné, že?
… a covid, to bol len business farmafiriem
… a nie si ovca, máš vlastný svojstojno slovenský názor, ktorý čerpáš zo širokého spektra alternatívnych médií, lebo veď mainstream riadi Soros a jeho slúžka Čaputová
… a myslíš si, že že ešte len teraz “im ukážeme”, čo tam po EÚ, veď máme Viktora a Vladimíra Vladimíroviča
… a tak ďalej
Myslím, že som z komunizmu zažil minimálne toľko čo ty, len ja si to na rozdiel od Teba pamätám, pretože sa ma to bytostne týkalo. Komunisti zničili život dvom generáciám mojej rodiny, a to vcelku priamo a nekompromisne, už som to tu písal, nebudem sa opakovať. A preto keď počujem také mudrovania sprznené gramaticky “vymivanými mozgami” , podvedome zatínam päste a chránim si vrecká. O to väčšia tragédia to je, že mnohí z tých, čo štrngali, sú dnes domotaní ľudia bez akéhokoľvek morálneho kompasu. Mnoho Slovákov nepotrebuje komunizmus na vymývanie mozgov, stačí im krajná ľavica spojená s národniarmi, ktorí po slovensky ani jednu súvislú vetu zo seba nevedia vysúkať. Stačí sa pozrieť na ministerku “kultúry” a jej písomný prejav. Môžeš jej robiť poradcu, ale najprv sa nauč aspoň korektne citovať príspevky druhých, len nerád by som mal moje myšlienky spájané s Tvojim nickom a naopak.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ja neviem či máš problém čítať..alebo pochopiť čo píšem...ani jednim slovkom som sa nezastaval komunizmu..len s jednej Kaluže padne do druhej a to mi vadi
A keď sme pri tých médiách..fakt si myslíš že sú objektívne..a s čoho by žili..koľko predaju tlačenych novín a koľko majú predplatiteľov🤣Reklamy tiež nič moc.. snáď keď ma Babiš kúpené médiá nečakas že budú proti jeho strane objektivne
btw, druhý pád máš nesprávne
Babiš oproti tomu, čo máme aktuálne tu, je ťažký intelektuál
a predstav si, že tie média píšu aj proti Babišovi
a teraz to skúsim vysvetliť pre jednoduchších
To hlavné je , nás obklopujú 2 svety, západný a východný - teda EU / ruzzko
My ako krajina neznamenáme nič,napr. len Moskva sama o sebe má 2xviac obyvateľov
A keďže polovica republiky sú dezoláti z presvedčenia, alebo bez vzdelanosti a morálky , nemáme ani teoretickú šancu aby sme mohli byť neutrálny štát napríklad ako vami nenávidený Izrael
takže buď západ - EU -sloboda prejavu, sloboda pohybu, tvoje deti zadarmo môžu študovať hocikde v EU, bezcolný zahraničný obchod, možnosť pracovať v zahraničí, atď ....
alebo fašistický imperialistický ruzzký svet, kde bežný občan neznamená ale úplne nič
Vyber si, komančovia sa nezmenili, dokonca sa radikalizovali
A liberálny a progresívny znamená asi presný opak toho, čo ti do hlavy natlačili "slobodné médiá"
S pár vecami súhlasím a s pár zase nie..žiadne slobodné médiá nečítam..Izrael neriešim..a či záleží v slobodnom svete na vlastných občanoch..možno chvíľu pred voľbami
To takmer určite, drvivá väčšina "rozhľadených" občanov považuje označenie liberál za top nadávku, aj keď takisto vôbec nevie prečo. Príjemný bonus je vidieť reakciu, keď sa dozvedia že synonymom progresívneho je pokrokový - a tam už sú v protiargumentoch úplne stratení ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie, nechovaju. Miera absurdnej primitivity a zloby v takom rozsahu bola možná len v komunizme.
No vidíš, teraz môžeš byť spokojný, ani štrngať si nemusel, a ideologicky sa vrátil. Keby sa ale vrátil aj ekonomicky, a začal by si skokovo chudobnieť, či nebodaj by bol návrat aj právny, a začali by Ti siahať na majetoček, isto by si hrdo šiel znova a “štrngal kľučkami”. Prosto “brano-zavírá samo”, Zažil si, tak vieš, ale ako vidno aj na Tvojom príklade, zažiť nestačí. Treba sa aj poučiť, najlepšie z krízového vyvoja.
" Pre môj vplyv na Ministerstve kultúry Slovenskej republiky mám jasnú víziu, ktorá významným spôsobom nadväzuje na charakter pána Tomáša G. Masaryka. Ak sa mi podarí pre moju víziu získať podporu v mojom rezorte, veľmi rada ju budem prezentovať u vás, ak tú možnosť dostanem. Zo srdca prajem dnes prostredníctvom Vás, aby ste si dnešný deň užili na čo najvyššej možnej kultúrnej úrovni naprieč celým spoločenským spektrom."
Lebo slabí preferujú silácke reči, veľkých psov a silné autá - najlepšie bez tlmiča.
A hlavne musia mať pravdu nech to stojí čo to stojí lebo len to im prináša uspokojenie.
Blahoslavný chudebný duchem n..j..j..k...nebezké.
My sebci im to nedoprajeme.
nevylucujem ze niekomu sa mohlo pacit hovnit sa v chlaste, drichmat niekde za pasom a domov odniest vsetko, co nebolo priviazane. sikovny vychcanec si to zabezpeci aj dnes, menej sikovnemu ostava hundrat a spominat.
… a dnes si rád za Fica, ten tu spraví poriadok s liberálnou chamraďou, ktorú nemusíš..
… a vlastne ani s tou vojnou na Ukrajine to nie je až také jasné, že?
… a covid, to bol len business farmafiriem
… a nie si ovca, máš vlastný svojstojno slovenský názor, ktorý čerpáš zo širokého spektra alternatívnych médií, lebo veď mainstream riadi Soros a jeho slúžka Čaputová
… a myslíš si, že že ešte len teraz “im ukážeme”, čo tam po EÚ, veď máme Viktora a Vladimíra Vladimíroviča
… a tak ďalej
Myslím, že som z komunizmu zažil minimálne toľko čo ty, len ja si to na rozdiel od Teba pamätám, pretože sa ma to bytostne týkalo. Komunisti zničili život dvom generáciám mojej rodiny, a to vcelku priamo a nekompromisne, už som to tu písal, nebudem sa opakovať. A preto keď počujem také mudrovania sprznené gramaticky “vymivanými mozgami” , podvedome zatínam päste a chránim si vrecká. O to väčšia tragédia to je, že mnohí z tých, čo štrngali, sú dnes domotaní ľudia bez akéhokoľvek morálneho kompasu. Mnoho Slovákov nepotrebuje komunizmus na vymývanie mozgov, stačí im krajná ľavica spojená s národniarmi, ktorí po slovensky ani jednu súvislú vetu zo seba nevedia vysúkať. Stačí sa pozrieť na ministerku “kultúry” a jej písomný prejav. Môžeš jej robiť poradcu, ale najprv sa nauč aspoň korektne citovať príspevky druhých, len nerád by som mal moje myšlienky spájané s Tvojim nickom a naopak.
Babiš oproti tomu, čo máme aktuálne tu, je ťažký intelektuál
a predstav si, že tie média píšu aj proti Babišovi
a teraz to skúsim vysvetliť pre jednoduchších
To hlavné je , nás obklopujú 2 svety, západný a východný - teda EU / ruzzko
My ako krajina neznamenáme nič,napr. len Moskva sama o sebe má 2xviac obyvateľov
A keďže polovica republiky sú dezoláti z presvedčenia, alebo bez vzdelanosti a morálky , nemáme ani teoretickú šancu aby sme mohli byť neutrálny štát napríklad ako vami nenávidený Izrael
takže buď západ - EU -sloboda prejavu, sloboda pohybu, tvoje deti zadarmo môžu študovať hocikde v EU, bezcolný zahraničný obchod, možnosť pracovať v zahraničí, atď ....
alebo fašistický imperialistický ruzzký svet, kde bežný občan neznamená ale úplne nič
Vyber si, komančovia sa nezmenili, dokonca sa radikalizovali
A liberálny a progresívny znamená asi presný opak toho, čo ti do hlavy natlačili "slobodné médiá"
Nikto nezažil komunizmus. 😉