Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
ach RIP moj bankovy ucet to uz sa fakt nedalo odolat..
Tak tak keby som prednedávnom nevzal 7 pro, tak ich tiež beriem. Mam taky pocit, že tohto ročný black friday na garmin bude naozaj bolieť... 😀Američania úz teraz majú zaujímavé ceny.
Strenki Nextie poznam doverne, 2x som ho praskol Ale bol to UL, preto teraz uz bez okolkov tento "trailovejsi" 360g s 3mm stenou a dozadu tiez este zvazujem EN+70g. Nech mi to uz chvilu vydrzi Holt s karbonmi je to tak, mozes najazdit 10k km bez ujmy a budes sa dusovat ze noproblemo, a mozes po tisicke jednu dobre mierenu a zajednavas kuriera smer carbonfactory/mamo...
Jaiub Nedalo sa odolat, kedze som ich planoval a setril na fulla uz skoro rok. UL30 sa vratia kam patria - spat na HT
Este je moznost zobrat XMA35 AM verziu s hmotnostnym prirastkom 30g. Ja mam na tych UL30 tisice km bez ujmy, tak myslim, ze viem do coho idem. Ty si jeden cas dost skaredo doohybal aj isty hlinikovy rafik - Blackjack sa tusim volal. Mam za to, ze fukas nizke tlaky tak u teba to asi ma vyznam. Ja si radsej prifuknem a jazdim opatrnejsie.
NXT29XMA35 4600km na Exie (zadný ráfik je AM +30g), absolútne žiaden problém. Nextie je overená kvalita. Ixnay videl na vlastné oči ako s nimi jazdím a aký terén s nimi jazdím.
Netreba sa ničoho obávať.
Je to tak, XC bike, XC obutie, XL chlap, podhustene gumy a buchas na nich enduro trate..za mna dobra reklama
jachmel Hej hej, tiez si ich uz dlhsie vyhliadam a planujem Aj vdaka tomu som zazrel tu akciu...
Ano ten si pamatam, mal som ho jednu zimu na zaklade tvojej "neznicitelnosti" Uz fukam aj ja viac, ale ci aj opatrnejsie...
ach RIP moj bankovy ucet to uz sa fakt nedalo odolat..
je tam nejaky podstatny rozdiel pri fenix 7x vs. 7x pro co sa tyka presnosti senzorov. z nejakych realnych skusenosti? ci uplne OK je 7x verzia alebo sa o nieco lepsie vyplati 7x pro uvazovat? dik
je tam nejaky podstatny rozdiel pri fenix 7x vs. 7x pro co sa tyka presnosti senzorov. z nejakych realnych skusenosti? ci uplne OK je 7x verzia alebo sa o nieco lepsie vyplati 7x pro uvazovat? dik
Pro maju novsi senzor na meranie tepu. Je pravdepodobne ze vdaka nemu do buducna dostanu meranie EKG a mozno ine ficurky.
Hlavná výhoda je nový optický merač tepu. Predchádzajúci bol pre mňa nepoužiteľný pri aktivitách. Ale aj tak používam hrudný pas.
EKG pro verzie v US už majú. Ale načo to je?
Vraj lepší displej (neviem porovnať pred tým som mal amoled a toto je strašne 😀)
Ja vidím výhodu ze nie X verzie dostali svetielko a vsetke majú rovnakú pamäť.
PRO majú meranie skóre do kopca a skoré vytrvalosti. Nie pro ich možno už má tiež, ale bo mat ešte len bude.
Podľa mňa verzia 7x oproti 7x pro nie je veľký rozdiel. V nie x verziách ma význam uvažovať o pro.
Ja ak by bola cena prijateľná idem do epix pro.
Ale keďže už mám fenix 7 pro, tak som spokojný (už musím)
Ja som este nasiel ze 7x oproti ostatnym verziam nemaju multiband GPS, maju len 16GB pamete a ten snimac asi bude starsi ako maju napr Instinct 2x kde uz je novy.
Ale vydrz baterky je rovnaka.
Ja som este nasiel ze 7x oproti ostatnym verziam nemaju multiband GPS, maju len 16GB pamete a ten snimac asi bude starsi ako maju napr Instinct 2x kde uz je novy.
jedine co ma zatial brzdi, je ze behu sa nevenujem, iba cyklistika, tam mam Edge, tak ci to pre takyto pripad by neboli len zbytocne vyhodene peniaze (zbytocny luxus)
Alebo su tu jedinci podobneho zamerania a aj tak tie fenixy najdu uplatnenie ?
Boli. To ti potom bohate stacia Venu 3, Venu 2, alebo Vivoactive 5. Pripadne este nieco lacnejsie. Fenix by som kupil, kebyze nemam Edge, ako hodinky na vsetko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak tak keby som prednedávnom nevzal 7 pro, tak ich tiež beriem. Mam taky pocit, že tohto ročný black friday na garmin bude naozaj bolieť... 😀Američania úz teraz majú zaujímavé ceny.
Este je moznost zobrat XMA35 AM verziu s hmotnostnym prirastkom 30g. Ja mam na tych UL30 tisice km bez ujmy, tak myslim, ze viem do coho idem. Ty si jeden cas dost skaredo doohybal aj isty hlinikovy rafik - Blackjack sa tusim volal. Mam za to, ze fukas nizke tlaky tak u teba to asi ma vyznam. Ja si radsej prifuknem a jazdim opatrnejsie.
https://www.alza.sk/EN/garmin-forerunner-255?dq=7172169
Myslíte, že to pôjde ešte nižšie alebo radšej nečakať?
Ixnay videl na vlastné oči ako s nimi jazdím a aký terén s nimi jazdím.
Netreba sa ničoho obávať.
Je to tak, XC bike, XC obutie, XL chlap, podhustene gumy a buchas na nich enduro trate..za mna dobra reklama
Ano ten si pamatam, mal som ho jednu zimu na zaklade tvojej "neznicitelnosti"
Pro maju novsi senzor na meranie tepu. Je pravdepodobne ze vdaka nemu do buducna dostanu meranie EKG a mozno ine ficurky.
EKG pro verzie v US už majú. Ale načo to je?
Vraj lepší displej (neviem porovnať pred tým som mal amoled a toto je strašne 😀)
Ja vidím výhodu ze nie X verzie dostali svetielko a vsetke majú rovnakú pamäť.
PRO majú meranie skóre do kopca a skoré vytrvalosti. Nie pro ich možno už má tiež, ale bo mat ešte len bude.
Podľa mňa verzia 7x oproti 7x pro nie je veľký rozdiel. V nie x verziách ma význam uvažovať o pro.
Ja ak by bola cena prijateľná idem do epix pro.
Ale keďže už mám fenix 7 pro, tak som spokojný (už musím)
moje 7 (nie PRO) to uz maju
No FR 255 Music sú za výbornú cenu - je otázne či na Amazone bude ešte lepšia... Ja osobne neriskujem a zobral som ich od toho zeleného...
Tu mas taketo porovnanie
https://support.garmin.com/en-US/?faq=wDPUjg9SXi2jopTP2ZnMy9
akoze uprimne neviem ako velmi moze Amazon este podliest tu cenu..ale ak to bude 20-30e tak to nehodlam riesit..
https://support.garmin.com/en-US/?faq=wDPUjg9SXi2jopTP2ZnMy9
jedine co ma zatial brzdi, je ze behu sa nevenujem, iba cyklistika, tam mam Edge, tak ci to pre takyto pripad by neboli len zbytocne vyhodene peniaze (zbytocny luxus)
Alebo su tu jedinci podobneho zamerania a aj tak tie fenixy najdu uplatnenie ?