Kategórie
Bike-techPreferované vlastnosti: Skladnosť (menší byt, hlučnosť / malé deti, cena do 300€).
posledný komentár: 4. 8. 2023 o 12:57
savings Elite Misuro B+ snímač rýchlosti, výkonu a kadencie
48,99 €
savings
MOC 79,99 €
savings Elite adaptér zadnej osy pre trenažér, 10 a 12 mm os
22,99 €
savings
MOC 35,99 €
nemáte niekto náhodou nevyužitý Elite orech Sram XD / XDR pre trenažér Turno, Drivo II, Direto X, Suito . Prešiel som na Sram ale orech je momentálne všade nedostupný
Ja mam na trenazeri nahodeny ebike (na trenazeri je to ako kazdy iny mtb bike), kazetu mam cestnu a bez problemov. Fyzicke radenie ani nepouzivam, lebo si mi zapacilo indieVelo kde je virtualne radenie. Pripadne idem workout (ERG mod) kde sa tiez nemusi prehadzovat.
Trenažér ma Shimano HG orech, takže tu je viacero možností ako osadiť kazetu:
1. prehodíš svoju aktuálnu Shimano kazetu na trenažér - náklady 0€
2. prehodíš svoju aktuálnu Sram kazetu na trenažér - náklady 60€ na nový XD orech (ale teraz nemáš na kolese kazetu)
3. kúpiš novú Sram NX kazetu (pasuje na HG orech) - náklady cca 80€ (máš plnohodnotné koleso s kazetou aj plnohodnotný trenažér s akzetou)
Podľa týchto preferencíi by som sa rozhodoval do akej verzie ísť.
Okrem týchto hardwareových vecí ti nie je už treba nič, teda len platiť členské na nejakej appke, na ktorej budeš trénovať.
presne tento variant mam aj ja a funguje uplne super.
skus porozmyslat, na zaklade coho by mal vediet edge pocitat km na treageri ???
na rouvy je spravny udaj km a vm, na edge hausnumera sa vykasli
Myslím ze to bolo toto..ale skúšal som to dávno (a ukazovalo to +-presne) a odkedy sa rouvy synchronizuje so stravou a strava s garminom tak som garmin v pivnici nepúšťal
Hmmm....tie návody....kto by to čítal
na rouvy je spravny udaj km a vm, na edge hausnumera sa vykasli
Žeby podľa obvodu kolesa, kadencie a času?
Kadencia x obvod = dráha za 1min. = rýchlosť... rýchlosť x čas = dráha