Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ak sú ficovski kkti , áno nech zabudnú … moji svokrovci uz pocítili môj spravodlivý hnev . A bude horšie . Nenechám ich , aby myseľ mojich deti otrávili svojim zhnitým a pomýleným videním sveta . Majú názor , budú niest nasledky svojho presvedčenia … a mám pokoj .
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 13:53:58
222
podla tohoto za chvilku bude spravodlive ludom po 60tke dávat eutanáziu lebo do ekonomiky neprispievajú a ešte debilnejú. Realita je taká Dôchodcov na Slovensku je stále viac takže budu volit tých čo im naslubujú a umela inteligencia cez internet im dá do hláv čo budu chciet počut a možno aj ja tak dopadnem. Hlavne tí čo najviac vykrikujú proti Ficovi nemajú ani jedno dieta aby tento stav zvrátili. Takže ano bude horšie . celkom fajne som už vymínskovaný ale predchádzajúci prispevok je uplne v pohode:)
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:09:46
00
double a ty si spokojny s tym, ze tvoj buduci dochodok vlada dnes rozdava sucasnym dochodcom ktori to vobec nepotrebuju? Ty dostanes o 20 rokov o +-200eur mesacne menej, aby dnesny dochodca dostal 300 eur raz za rok.
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:14:01
05
kto má záujem,môže pridať podpis:
https://www.mojapeticia.sk/campaign/ochranme-pravny-stat/18212ce9-48b8-4e9d-aee4-39e90aaf0fcb
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:19:43
06
Všetci, ktorí pre svoju “kratkozrakost” a chvíľkové “krochkanie v bahne “ v konečnom dôsledku zapríčinia celospoločenskú stagnáciu , úpadok hodnôt , rozvrat právneho štátu , rast “ inteligentnej mafie “ , si zaslúžia to iste bez rozdielu … odsúdenie , opovrhnutie a izoláciu . Odmietam sa zmieriť s blížiacou sa realitou , ze zivot mojich deti budú formovať vydlabané opité géňá, záujmové skupiny a senilní dôchodci ! Áno , som za to aby súčasnú politickú scénu , smerovanie vnutropoliticke aj zahraničné , ovplyvňovali len pracujúci ľud, aktívne zárobkovo činní občania tvoriaci a prinášajúce hodnoty . Nie basisti , nie dochodci , nie dlhodobí poberaci dávok a príživníci … tu v tejto akože demokracii sa vytratil rozdiel medzi obyvateľom a občanom .
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:27:33
315
niesom ale riešenie nieje. Tak Fica volila prevažná čast dôchodcov tak snad ste nečakali že ubere dochodcom a teraz sa budem stažovať. To ešte tvrdšie pravidlá na konsolidáciu pridu budúci rok. Zvyši dane firmam a tie to prenesu na občana v podobe vyšších cien takže budu zle firmy. Podla mna ak bude velmi zle znárodnia ten 2 pilier. Takže odporúčam každému investovat sám za seba a bicyklovať teraz lebo ten dôchodok neviem vôbec ako budeme mat. Naviac pokial viem každý tu má dva bicykle takže zrejme asi nám až tak zle nieje len sme sa naučili stažovať si pretože tú budúcnost nevidíme moc pozitívne a nepáči sa nám súčasný ekonomicky a politický stav. Kritizovať a stažovať to je najjednoduchšie ale nájsť riešenie ktoré aj tak vždy jednu alebo druhú stranu znevýhodní je podstatne tažšie obzvlášť ked sme si prejedli budúcnost a na horšie sa ťažšie zvyka .
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:29:51
00
Mna najviac vytaca, ze vsetko, na co sa tato vlada (zatial) zmohla, je zvysenie danovo/odvodoveho zatazenia, ukradnutie 1.5% z nasich bud. dochodkov a zapocatie postupneho rozkladu policie/prokuratury. A to je tam tato socialno demokraticka haved mesiac aj s cestou. Ziadne setrenie, len dalsie rozhadzovanie. Nepochopitelna dotacia cien energii, nepochopitelna dotacia zvysenych urokovych sadzieb na hypotekach pre par jedincov. Ja nemam problem so zvysenim dani, ale nech sa zvysuju nepriame dane. Napr. dan za motorove vozidla (aj pre fyz. osoby, pisem to ako majitel 2 aut), dan z nehnutelnosti (ta je dlhodobo smiesna, pisem to ako majitel 4 nehnutelnosti), dan z hazardu, dan z chlastu a tabaku, kludne aj dan zo sladenych napojov. Na druhej strane, nech vidim aj setrenie, nech vidim zvysovanie zdrav. odvodu za poistencov statu, ale hlavne nech vidim realny boj s danovymi podvodnikmi (vratky DPH), resp. zlepsenie vyberu DPH. Takto len rozdaju to, co stredna trieda zaplati navyse, nic sa dlhodobo/systematicky nevyriesi a nadalej nas budu okradat na DPHcke. Take socialno-demokraticke :puke:
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:30:43
518
Dnes je najlepší tento :facepalm:
Nie je možné, aby sa ľudia, ktorí robili zle, skrývali za účelovo zmenené zákony, tvrdí premiér Fico.
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:40:18
03
im ide len o to,aby si kúpili voličov aj na úkor budúcnosti (čo bude potom,ich netrápi)
potrebujú len nejaký čas-rádovo 2 - 3 roky,kým upracú všetky svoje kauzy,kým zachránia svojich ludí-potom po nás potopa-posledný nech zhasne ...
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:40:55
05
arrow_leftDano5 napísal:

Mimovládne organizácie Nadácia Zastavme korupciu, Via Iuris, Transparency International Slovensko a INEKO zverejnili na webe mojapeticia.sk výzvu za stabilitu právneho štátu na Slovensku, pričom ju chcú poslať Európskej komisii.
Ja doplnim, aby bolo jasne, nech sa to tu nestrati, pohnime zadkom aspon takto ;)
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:41:55
18
fajn,budú aj verejné protesty,dúfam že nás bude čo najviac-z hlasu ulice má aj Fico obavy:
https://www.facebook.com/miso.simecka/videos/1509190813192540/
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:48:46
01
„Na ministerstve je už otec a syn a po dnešku aj Duch svätý. Štátny tajomník Štefan Kuffa asistuje pri vysväcovaní átria budovy Ministerstva životného prostredia SR - Lanfranconiho paláca v Bratislave,"
m.smedata.sk
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 14:50:07
12
Nezabúdajte, že: Všetko bude v poriadku.
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 15:04:50
00
No nič chaloši, akurát som v banke. Rýchlo zainvestujem a potom sa pôjdem voziť. Kým sa ešte dá. OMG

PS: to som si zobral som za svoje jedno tunajšie odporúčanie
pripadá mi to také submisívne celé, ale nie je čas na hrdinstvá.
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 15:23:09
01
Dnes organizuju Demokrati prvý protest pred NR SR v BA o 17:00hod. A pozývajú všetkých ktorí môžu aby prišli podporiť.
Zobraziť komentár 06.12.2023 - 15:41:41
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up