Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Takto pred rokom sme mali pomriet zimou lebo sa obmedzil nakup komodit z lacnej benzinky a.k.a global superpower z vychodu. Teraz “Ale recesia sa blizi v USA 60% CEO zrejme podla objednavok sa priklana k recesii.”
Comu sice nerozumiem, ale tesim sa aky dalsi scenar si pre nas pripravis, dufam ze uz aspon ten kryt mas vykopany… 😀
Zobraziť komentár 07.12.2023 - 21:52:05
05
Nechcel som kŕmiť double,ale musím, nie som ani mladý ani bezdetný a už vôbec nie kapitalista...a na proteste som bol, lebo kedy, keď nie teraz, slobodné vyjadrenie názoru a nesúhlasu s hulvatskym postupom vlády (atď).
Netuším,či veríš tomu,čo píšeš,alebo je to čisto snaha o obhajobu nemožného či oportunisticke priklonenie sa k vládnej mašinérii, alebo cosi ine. Každopádne si myslím, že tymi pseudoargumentami až nepravdami tu nikoho nepresvedcis a 'nenalomis' na svoju stranu, nezískas voličov EdaCh. a teda snaha je zbytočná.
Škoda písmen a času.

PS: dorovnavanie hypoték sa mi tiež nepáči, vôbec nie preto, že sa ma netyka,ale preto,že to je populistický krok podporujúci nezodpovedne správanie. Btw, je/bude to nastavené tak,že to pomôže aj tým, čo to nepotrebujú. Na druhej strane, bežní nízkopríjmovi nehypotekovi sa môžu cítiť ukrivdení (viacmenej oprávnene). Čiže zase ďalší bombasticky mediálny bonbónik, neriesiaci nič.
Odborny osobný nesúhlas s tým neriešim na cyklofore - sem som to dal iba ako reakciu na dalsiu double nepravdu/nepresnost)
Zobraziť komentár 07.12.2023 - 22:29:33
114
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Zobraziť komentár 07.12.2023 - 22:33:21
15
Ja len par malych poznamok.

Zacnem tym ze protestovat je neskoro, ci zbytocne. Rusi neprotestovali, ked mohli, teraz uz protestovat nemozu.

To, ze su protesty Ficovi ukradnute, alebo ze ho nezastavia, je dost odvazne tvrdenie, vzhladom na to, ze jedine, co ho doteraz zastavilo boli prave protesty, po ktorych padla jeho vlada. Samozrejme, ze teraz bude klast vacsi odpor, ale to nemeni nic na tom, ze, jedine, co ho moze zastavit, alebo aspon spomalit a coho sa moze este bat, su prave protesty. Na dalsie volby sa spoliehat je nezmysel, lepsie to uz nebude. Mladi budu odchadzat viac a viac a cim horsie bude, tym lahsie sa starsi budu dat kupit. Podla mna uz aj tak bod zlomu je prekroceny, v kazdom pripade vzdat sa bez boja je nezmysel, hlavne pokial clovek nema zalozny plan. Tym chcem povedat, ze rozumiem tym, co povedia, mam toho dost odchadzam, nerozumiem tym, co si povedia, prezili sme Fica raz, prezijeme ho znovu a zas bude lepsie. Lepsie to uz nebude, zlate casy nielen Slovenska, ale na celom svete su uz za nami, ale stale sa da nieco spravit pre to, aby nebolo to najhorsie.
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 03:13:15
214
zbytočne riešite ... ja ešte do dôchodku pôjdem hádam a aj niečo oficiálne dostanem (na dôstojný život ako to majú terajší čerstvo dôchodcovia to ale asi nebude) ... ale vy mladší ako jano1987 a podobne ... vy ak si nezarobíte sami tak budete robiť až do smrti. To je fakt a len sami si pomôžete nikto nie ani tá najreformnejšia vláda a ani ten fico to nepokazí viac...
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 07:48:42
01
dokonale zhodnotená Slovenská nátura:

Naše vlastenectvo často vychádza z omylu, sme hrdí na importované veci, o ktorých nevieme, že nie sú slovenské. Naši hrdinovia nie sú ako svetoobčan Štefánik, ale zápecník Hlinka, ktorý v malej krajine urobil veľké zlo. V tomto máme veľa spoločné s Balkánom – hrdosť na vlastnú dutosť, hovorí režisér a občiansky aktivista Nikita Slovák.

článok + podcast:

https://www.aktuality.sk/clanok/bqAgkBq/nikita-slovak-sme-nechutne-poddajni-mali-by-sme-rebrandovat-slovensko-a-zmenit-aj-vlajku-podcast/
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 07:50:08
012
Ako prvé v suvislosti s Balkánom ma napadne fotbalový klub Slovan Bratislava. Ani neviem prečo. :lol:
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 07:59:42
02
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/slovenska-noc-dlouhych-nozu-fico-po-mesici-u-moci-rusi-urad
https://www.aktuality.sk/clanok/aMKW0dW/jan-curilla-vypovedal-ze-zadokumentovali-vztah-kosc-zilinka-generalny-prokurator-mlci/
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 08:41:33
00
arrow_leftdouble napísal:
Tak aj ja dam cislo..dnes sa protestu zucasnilo 2000ludi co je 0,05% opravnenych volicov. Načo to je dobre...

A naco je dobre vyplakavat na fore, ze si porusil zakon a musel "ochranarom" platit pokutu?
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 08:56:15
11
https://www.facebook.com/1609645034/posts/10227106199113417/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 09:20:15
05
takto mozu zacat kazde spravy, ktore budu informovat o vlade
https://dennikn.sk/minuta/3719321/
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 09:27:32
01
článok,ako to v Ruzku reálne vyzerá-špeciálne pre double
https://www.forum24.cz/penize-nejsou-rekl-putin-studentum-nikdy-nebyly-dodavaji-kritici-a-maji-pravdu
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 09:30:05
02
mna nezaujíma čo nemajú v Rusku ale čo nemame my. Naviac už by ste nemuseli veriť každému písanému článku. Je logické keď máme my problémy tak určite ich majú aj v Rusku. Mna zaujímaju ceny priemyselných výrobcov a nové objednávky v priemysle v Nemecku to ma dopad pre mna ovela viac ako stav nemocníc v Rusku. Nerozumiem ani ja súčasnej ekonomike a to som ju študoval. úroky sa zvyšujú aby utlmili dopyt a teda znížili infláciu a teda som čakal recesiu ktorá zatiaľ neprišla. Ale zrejme to bude tým že štedrú monetárnu politiku vystriedala tá fiškálna a našporené peniaze z kovidovej doby . Vidieť to na raste svetového dlhu. predpokladám aj vy ste tu písali pred rokom ako Ruská ekonomika klakne a nebude mat na vojnu takže zrejme veci funguju inak ako sa píše na internete. A ovela prinostnejsie je pre mna slušne komunikovať napr tunak s Gebulom a čitat jeho názor ako s niekym kto má rovnaky nazor ako ja. Myslím tým už 81 000 fanúšikov Eda a stále pribúdajú:)
Moj komentár k pokute bol skôr ako vystraha pre ostatných, že ludia udávajú ako za socalizmu a treba sa prisposobyť. Ano a moja sprostost ze som zverejnil video a nenaštudoval si poriadne kde sa nachádzam.
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 10:24:46
02
A čo také nemáme my a môže nám to dať táto vláda?
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 10:28:24
00
double
zrejme si prehliadol moju otazku vcera tak sa pripominam, ze stale cakam na odpoved
Zobraziť komentár 08.12.2023 - 10:34:43
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up