No zdar. Tak tu opäť prispievam. Zima sa blíži, škola pomaly začína, času bude málo na jazdenie po vonku...
Kukala som tie trenažéry. Rozmýšľam nad nejakým TACX asi z bazáru aj keď neviem či to niekto bude predávať(ak niekoho takého poznáte, šup sem s tým). Vybrala som si si asi tú lacnejšiu voľbu Satori aj keď by som túžila po Flow najmä kvôli meraniu frekvencie šlapania, ibaže cena je celkom vysoká. Ešte som videla trenažéry BBB ale neviem aké sú na nich názory... Takže nad nimi by som sa pozastavila. Myslíte si, že trenažér je dobrý spôsob tréningu v zime a keď proste nemáte čas ísť niekam von?
Spajania s PC, realne simulatory trate a podobne pikosky - to by som teraz neriesil, hlavne vyskusaj ci ta to chyti aby z toho nebol len zapraseny kus nabytku po par mesiacoch. Neskor mozes kupit aj profi trenazer. Ja mam ten vyssie spominany Blackburn a som spokojny - robi to presne to co som ocakaval, aj ked hlucnost by mohla byt trocha nizsia.
Tie merania - mozes si tam primontovat aj
tachometer (na zadne
koleso samozrejme) co ti vela veci odmera, v kombinacii s pulzmetrom si zostavis nejaku tu treningovu jednotku aby si neslapala len tak "nasucho" - idealna zabava na dlhe zimne vecery. Hlavna vyhoda je, ze ty si urcis kedy, ak ta to chyti o deviatej vecer alebo o siestej rano - jedno ci prsi snezi alebo padaju traktory - odkrutis si svoje a je vybavene..
Ci ta to bude bavit je druha vec - su aj alternativy spinning, bezky, plavanie a nezabudaj ze v BA sa da bikovat v podstate celorocne.. a zimne karpatske lesy maju svoje caro

len
bike treba potom poriadne ocistit..
Je dobre mat na jar aku taku formu ako zacat zhadzovat kilecka este z vianocnych kolacov. Ale nepredbiehajme, ved sezona 2008 este zdaleka neskoncila...