Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pravdielne si servisujem naboje v kolesach (2x do roka) a na jar som su nasiel v tomto naboji

https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/naboje/mtb-kotucove/shimano-naboj-predny-tx505-32d-cierny-center-lock.html

kaz na miske. Ani nie polmilimetrova drsna bodka. Tak to chcem vymenit. Rozmyslam ako to tam asi vzniklo a ci sa tomu da nejak zabranit v buducnosti. Ci napr pomoze drahsi naboj Napriklad, aky rozdiel bude, ked si kupim tento 2x drahsi naboj – hlavne ohladom takych kazov?
Resp. co je v tomto drahsom naboiji lepsie?

https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/naboje/mtb-kotucove/shimano-deore-hb-m6000-predny-naboj-centerlock-32-dier_204846.html?itm_medium=forum&itm_campaign=post-1996599#questions

Tiez tam rozmyslam dat nieco s priemyslelnym loziskom, kedze to sa bude urcite lepsie servisovat a tiez sa to bude dat aj lepsie vymenit bez toho, aby som kupoval cely naboj. Len do toho sa uz vobec nevyznam a netusim ktory.
Zobraziť komentár 29.12.2023 - 17:48:05
00
Pol milimetrova drsna botka v puzdre na naboja za 10€ je dobry vysledok a nicomu nebrani k dalsiemu pouzivaniu. Neviem kolko najazdis ale 2x za rok rozoberat tieto naboje spada do kategorie uchyliek. Niekedy si uzivatelia sposobia problemy aj samy prave vlastnymi servisnymi zasahmi a v tomto pripade pripadnym nespravnym dokontrovanim konusoveho naboja. Ak chces Deore tak ziskas lepsie utesnenie ale vyssiu zivotnost ti to nezaruci.
Zobraziť komentár 29.12.2023 - 18:46:33
03
By si sa cudoval, kolko bordelu tam je za otho polroka.
Jazdim aj viacdenne tripy, tak naco riskovat, ze sa mi to zadrie niekde v riti. Uz ma cez 18 tisic km.

Za poslednu vetu diky.
Zobraziť komentár 29.12.2023 - 22:58:27
00
edit: dnes som to cistil, pozeral, v akom to je stave a zistil som, ze ten kaz je len na jednom konuse, nie na miske – co som rad a nebudem musiet prepletat koleso na novy naboj, kedze konus si vymenim z ineho naboja, vymenit misku by som nezvladol
vymenil som pre istotu gulicky, jedna uz bola kus chytena

zrejme sa tam dostala nejaka mikroskalka a urobila do konusu ryhu

btw. minule som si kupil zmagnetizovane skrutkovace a neuveriterne to urychli vyberanie guliciek z misky plnej vazeliny ..skoda ze ma to nenapadlo tak pred 5. rokmi :$

Prílohy:

IMG_20231230_133929.jpg
IMG_20231230_133929.jpg 202.42 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Zobraziť komentár 30.12.2023 - 15:06:59
00
keyboard_arrow_up