Ahojte, zoznamujem sa s novym Garminom, appkou a celym prostredim a zaujima ma jedna vec, s ktorou mi google velmi nepomohol. V Garmin Connect som si vytvoril trasu, ktoru som este realne neabsolvoval. Viem si ju nejakym sposobom vyexportovat ako gpx, aby som si ju pozrel v nejakej inej appke? Vdaka
dnes mi garmin nezaratal odhadom 200-250 vyskovych metrov, asi kvoli tomu pocasiu, alebo ja neviem preco... :/
Vysiel som hore ku vezi Kamzik, tam mi ukazovalo 313 metrov, asi ok.
No potom cestou k BK mi uz pribudali metre len po jednom raz za cas, na konci celeho okruhu mam len 381m, co je fakt nonsens.
Clovek sa trapi hodiny v dazdi, a toto je vysledok.
--
Poznamka pre mna do buducna - ked je tak skaredo jak dnes, tak netreba jazdit vyskove, ale iba kilometre niekam na rovinu (dunajske lesy/rakusko)
dnes mi garmin nezaratal odhadom 200-250 vyskovych metrov, asi kvoli tomu pocasiu, alebo ja neviem preco... :/
No potom cestou k BK mi uz pribudali metre len po jednom raz za cas, na konci celeho okruhu mam len 381m, co je fakt nonsens.
--
Poznamka pre mna do buducna - ked je tak skaredo jak dnes, tak netreba jazdit vyskove, ale iba kilometre niekam na rovinu (dunajske lesy/rakusko)
Tomas a ty jazdis snad kvoli cislam na strave? 😁
Dnes by som nejazdil ani keby mi platili
ziaden prieduch. garmin to robieva vo vysokej vlhkosti - aj ked je napr. husta hmla. spravil mi to uz viac krat. nic som snim nerobil a dalsie jazdy fungoval normalne.
P.S. Ak sa mu tam dostala len voda, tak ta sa vysusi sama. Ale ak mu to upchalo blato, tak bude mat problem aj nabuduce. Takze skontrolovat to je uplny zaklad.
Príde mi blbé, že ak niekto rieši technický problém tak osadenstvo začne riešiť jeho dôvody jazdiť. Keď jazdí kvôli KOMom, číslam, presvedčeniu alebo hoci aj z nudy je to JEHO vec. To, že niektoré veci by som ja nerobil pretože ma nebavia neznamená, že to nebaví niekoho iného. Nikoho iného tým neohrozuje, neobmedzuje tak nech si jazdí.
Ináč tiež si myslím, že bol na príčine upchatý otvor k barometru.
Pravda je oboje.
Aj ja jazdim proti sebe, ale aj oed nieco zblblo, tak som sa nad tym ani nepozastavil, kedze viem, ze to sem tam moze zblbnut. I ked je to skor vynimocne.
Casto aj tu uz prichadza k deformacii komunikacie.
Mam problem a ocakavam pozitivnu odozvu ci to nieco vyriesi alebo nie. Necakam narazky.
Nie kazdy je technicky zrucny a pozna vsetko.
Respektujme to. Nie sme Topky!
zaujimava recenzia na 1040 solar z pohladu viacdenneho cestovania/preteku (a dalsi co mu vadi prilisna zlozitost a chaos menu ) - v diskusii podobne - zlozite menu otazny prinos solaru ktory si musi kazdy zvazit sam. to ze sklo obrazovky je tiez solar a preto ten horsi obraz som nevedel. https://bikepacking.com/gear/garmin-edge-1040-solar-review/
To je to take strasne? Kazdy sa stazuje na neprehladnost – neintuitivnost toho UI u Garmina.
Uvidim na ked sa otepli, budem brat Explore2 — ten by mal byt, vdakabohu, bez hard treningovych veci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
--
Ked to je vypnute, tak to berie barometer, ak to zapnes, tak ti upravy vyskove metre podla modelu.
--
Tomas a ty jazdis snad kvoli cislam na strave? 😁
nepomohlo to, ani o meter
678 m
Tie tri bodky som si ani nevsimol
P.S. Ak sa mu tam dostala len voda, tak ta sa vysusi sama. Ale ak mu to upchalo blato, tak bude mat problem aj nabuduce. Takze skontrolovat to je uplny zaklad.
Realita vacsiny hobbikov. Vykon, cisla, stres
Ináč tiež si myslím, že bol na príčine upchatý otvor k barometru.
Aj ja jazdim proti sebe, ale aj oed nieco zblblo, tak som sa nad tym ani nepozastavil, kedze viem, ze to sem tam moze zblbnut. I ked je to skor vynimocne.
Casto aj tu uz prichadza k deformacii komunikacie.
Mam problem a ocakavam pozitivnu odozvu ci to nieco vyriesi alebo nie. Necakam narazky.
Nie kazdy je technicky zrucny a pozna vsetko.
Respektujme to. Nie sme Topky!
https://the5krunner.com/2024/01/08/new-look-garmin-connect-first-images/?amp=1
https://bikepacking.com/gear/garmin-edge-1040-solar-review/
Uvidim na ked sa otepli, budem brat Explore2 — ten by mal byt, vdakabohu, bez hard treningovych veci.