zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
A neviete, čo sa dá zo slovenskej strany dostať k Vysomarchu? Ci už od Vysokej alebo od Devínskej... ?
Suchou nohou ani z jednej strany, ale od Vysokej je to len mala chvilka brodenia, takze to by som povedal, ze bez problemov. Od Devinskej nie, tam je to hned juzne od mosta cele zaplavene, toto je napr. fotka z dnesneho dna od "suseda" z dediny: copyrightdgtzuqphqg23d.cloudfront.net dgtzuqphqg23d.cloudfront.net
Jasne, rozumiem, ten prejazd cez Senecku cestu je problematicky. Tak to radsej vypustim z repertoara. Diky obom za objasnenie.
Mňa z používania tej cesty skôr odpudzuje ten stav povrchu. Medzi tým nadjazdom nad D1 a Seneckou cestou sú tam dosť veľké jamy a nerovnosti, ktoré treba obchádzať skoro stredom tej cesty. Síce tam to najhoršie opravili tak 2 roky dozadu, stále je to zlé. No a potom to znečistenie cesty kvôli výstavbe rozširovanej D1 a križovatky D4. Takže tam pribudli aj stavebné mechanizmy. Snáď sa táto cesta opraví po výstavbe na D1. Inak je dosť možné, že aj táto cesta bude uzavretá, keď budú musieť strhnúť ten nadjazd a postaviť nový nad D1 kvôli rozširovaniu. Ale to by už JuRaVa mala byť opäť prejazdná.
Čistý diletantizmus v podaní zodpovedných na kraji. Lávka štyri roky hnije. Potom ju konečne preložia čo už malo byť dávno-pradávno a oni ani neskontrolujú stav drevenej pochôdznej časti. Takže teraz čo? Dajú tam pásku a tabuľku zákaz vstupu a najbližších 9 mesiacov zase nepoužiteľná kým nezrealizujú výmenu drevenej výplne?
Pokial mam informacie, tak bol o tom informovany Michal Feik z BSK. Nie som typ, co si mysli, ze sa na forach a fb riesia problemy. Dal som to sem aby ste si davali pozor.
Ale suhlasim, ze amaterizmus to je. Tiez celkom nechapem to napojenie tej lavky na Ciernovodskej strane. Preco musi pretrcat az do cyklochodnika, lebo aj tak ju skracovali. A to napojenie je teda tiez spravene dost nepekene a podla mna aj nebezpecne. Tak ale mozno na to bol nejaky dovod (ja ako laik ho tam nevidim).
teraz ked bude odstavka 2 mesiace by to mohli opravit
Akurát tá odstávka nemá vplyv na túto časť JuRaVy a tá lávka sa mohla používať bez obmedzení nakoľko slúži na prepojenie Vajnory - Čierna Voda. No tu stále exituje tá alternatíva ako sa dostať na JuRaVu z Vajnor po ul. Na doline, ktorá doteraz suplovala absenciu tejto lávky.
zabudol som sem napisat ze na viacerych miestach v nedelu stala voda cize dnes to bude urcite klzisko...a tusim od dnes uz mal byt uzavrety ten usek od vajnor po ivanku?
Od vcerajsieho popoludnia je cyklotrasa JuRaVa uzavreta od cesty BA-Vajnory - Cierna voda po Senecku cestu. Na cyklotrase su osadene plastove zabrany, velka tabula o oznamení uzavretia tejto casti cyklotrasy a pre menej chapavych je tam ja mapa s vyznačením uzavreteho useku. Jedna takato velka informacna tabula je osadena aj v Ivanke pri Dunaji na zaciatku cyklotrasy JuRaVa.
Verim, ze cyklisti, bezci, turisti, psickari to budu respektovat, kedze cez stavenisko sa nebude dat prejst kvoli stavebnym pracam, ktore zasiahnu aj cyklotrasu.
A aj tak sa nájde zopár idiotov, ktorí sa tam budú ***** a po tom čo ho zastaví nejaký pracovník stavby mu povie na otázku, že či nevie o uzávere, ja som si nič nevšimol, že by bol niekde nejaký oznam.
Tak problem s deravou lavkou ponad sursky kanal je vyrieseny . A teda to napojenie tej lavky do stredu cyklochodnika, a este takto vysokym hranatym obrubnikom, mi hlava neberie. Na tu hranu ked niekto padne, tak zlomi bud bicykel alebo ruku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Suchou nohou ani z jednej strany, ale od Vysokej je to len mala chvilka brodenia, takze to by som povedal, ze bez problemov. Od Devinskej nie, tam je to hned juzne od mosta cele zaplavene, toto je napr. fotka z dnesneho dna od "suseda" z dediny:
Mňa z používania tej cesty skôr odpudzuje ten stav povrchu. Medzi tým nadjazdom nad D1 a Seneckou cestou sú tam dosť veľké jamy a nerovnosti, ktoré treba obchádzať skoro stredom tej cesty. Síce tam to najhoršie opravili tak 2 roky dozadu, stále je to zlé. No a potom to znečistenie cesty kvôli výstavbe rozširovanej D1 a križovatky D4. Takže tam pribudli aj stavebné mechanizmy. Snáď sa táto cesta opraví po výstavbe na D1. Inak je dosť možné, že aj táto cesta bude uzavretá, keď budú musieť strhnúť ten nadjazd a postaviť nový nad D1 kvôli rozširovaniu. Ale to by už JuRaVa mala byť opäť prejazdná.
Akurát tá odstávka nemá vplyv na túto časť JuRaVy a tá lávka sa mohla používať bez obmedzení nakoľko slúži na prepojenie Vajnory - Čierna Voda. No tu stále exituje tá alternatíva ako sa dostať na JuRaVu z Vajnor po ul. Na doline, ktorá doteraz suplovala absenciu tejto lávky.
Verim, ze cyklisti, bezci, turisti, psickari to budu respektovat, kedze cez stavenisko sa nebude dat prejst kvoli stavebnym pracam, ktore zasiahnu aj cyklotrasu.
Ná, nepísal som to.