zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Chcel by som sa spýtať. Rátajú tie sčítač aj chodcov? Kedy pribudene na Vajanského nábreží?
Edit: je niekde štatistika rozdelená aj po týždňoch, alebo aspoň mesiacoch?
jano1987
Hej da sa odfiltrovat aj po hodinach jednotliveho dna... Ale neziadaj to odomna
Niektore scitace rataju aj pesich, napriklad Cyklomost slobody...
Len tak informacne zo vcerajsieho prejazdu JuRaVa. V podkarpatskej casti juravy je viacero usekov cesty kompletne pokrytych ladom, viacero pod kopcom, tak bacha pri "zjazdoch".
Obchadzka uzatvorenej casti cez Ciernu vodu a Ivanku je v nedelu v pohode. Ta spojka je dost rozbita.
Znacka Okrem bicyklov pod zakaznovou znackou na Kadnarke zatial nie je. Vyziadal som update.
Edit: chvilu asi blbol web, nahodilo mi to sem 3x rovnaky prispevok, dva som zmazal.
Z Vysokej pri Morave na most je to inak v pohode prejazdné.
A s týmto "krásnym" zážitkom sa ešte potrebujem podeliť. Včera v noci, ako som bojoval proti vetrisku popri letisku, konečne odbočím na panelku medzi letiskom a odbočkou na mohylku a hovorím si paráda, konečne trošku oddych. Bum defekt..skoro ma to mentálne položilo..po 165km hladný jak hovädo je posledné čo chceš riešiť v tme vetre a ešte aj daždi takýto defekt. Asi následok tažby.. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
V sobotu som šiel z DevJazero smer DnV a pod briezkom bol nanos blata na asfalte.Som si vravel ze prejdem aj som prešiel ale tých 30-50metrov v tom polosuchom blate bolo nekonečných. Tak akurát sa lepilo na kolesa že sa ledva pretacali vo vidlici.
Ak budete chciet dat obchadzku JuRaVy cez Chorvatsky Grob a Bernolakovo, prv si overte kedy idu vlaky cez Bernolakovo, aby ste pred zel. priecestim nestali skoro 15 min.
Skus nabuduce vyuzit v Bernolakove podchod pod kolajnice : https://maps.app.goo.gl/ZvuaymJ5hSMajhmBA
(Bernolákovo ulica Mostová ulica - popri potoku pod koľajnice - Hlboká ulica)
isiel som vcera usek od Mostu Slobody po odbocku pri mieste Devinske Jazero Haje (modre C), bolo to prejazdne aj ked na par miestach som siel este vo vode ale nohy som nenamocil . Zaplavene miesta zacinali za bodom Hofierske luky
No mňa zaujímal úsek od VysoMarch na Vysokú. Takže severnejšie, keďže od Devínkej nejazdievam po tej signálke. No ten úsek čo som sa pýtal a v nedeľu prešiel je suchý a ani okolí mostu na slovenskej strane to nie je zatopené.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit: je niekde štatistika rozdelená aj po týždňoch, alebo aspoň mesiacoch?
Hej da sa odfiltrovat aj po hodinach jednotliveho dna... Ale neziadaj to odomna
Niektore scitace rataju aj pesich, napriklad Cyklomost slobody...
Obchadzka uzatvorenej casti cez Ciernu vodu a Ivanku je v nedelu v pohode. Ta spojka je dost rozbita.
Znacka Okrem bicyklov pod zakaznovou znackou na Kadnarke zatial nie je. Vyziadal som update.
Edit: chvilu asi blbol web, nahodilo mi to sem 3x rovnaky prispevok, dva som zmazal.
A s týmto "krásnym" zážitkom sa ešte potrebujem podeliť. Včera v noci, ako som bojoval proti vetrisku popri letisku, konečne odbočím na panelku medzi letiskom a odbočkou na mohylku a hovorím si paráda, konečne trošku oddych. Bum defekt..skoro ma to mentálne položilo..po 165km hladný jak hovädo je posledné čo chceš riešiť v tme vetre a ešte aj daždi takýto defekt. Asi následok tažby..
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
EDIT: jaj tak ty si siel opacne, tak nic
https://maps.app.goo.gl/ZvuaymJ5hSMajhmBA
(Bernolákovo ulica Mostová ulica - popri potoku pod koľajnice - Hlboká ulica)
Od Vysomarchu na Vysoku to bolo suche
Diky, už som dnes zistil osobne.
https://www.freemap.sk/#map=18/48.164797/17.263232&layers=T