alkohol je pre chudobu. podla jeho mentalneho stavu je to na krvnu skusku
Alkohol je pre chudobu. Ten bezny a lacny pre chudobnych duchom, a to Andrej je viac nez dost.
Ma start do kampane ako z rozpravky.
Ocakavam, ze uz ziadne ministerstvo nebude chciet, dokonca aj na prezidentovanie sa vybodne a do Peleho nebude vrtat.
Na oplatku pele zmeni svoj tvrdy postoj k "nasim" narusitelom zakona. "Vydieras nas? Teraz sa karta obratila... bud nam teraz budes zobat z ruky alebo... bude čoro-moro"
Byt politickym strategom vlady, tak sa teraz elegantne zbavim Danka, vsetkym kritikom zalepim hubu a na jeho miesto vymenujem Tarabu. A bolo by po srandickach.
V konecnom dosledku pre nas este horsi vysledok, dufam, ze ich to ani nenapadne.
Byt politickym strategom vlady, tak sa teraz elegantne zbavim Danka, vsetkym kritikom zalepim hubu a na jeho miesto vymenujem Tarabu. A bolo by po srandickach.
V konecnom dosledku pre nas este horsi vysledok, dufam, ze ich to ani nenapadne.
Tiez ma napadlo, ze ten blbec svojim partakom len pomohol. Taraba podpredseda, sneHuliak dostane ministerstvo a SNS nakoniec podpori Pelleho pri volbe prezidenta, navyse od Pelleho nebudu ziadat ziaden post. Je to pre nich win-win situacia. Musime len verit, ze Danko je na tolko blby, ze s tym nebude suhlasit.
aj dlazobne kocky vyvratilo...
podla kaluze predpokladam ze za pazvukov sa doplazil domov....
zo statneho krv netecie... az na ten olej Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Nepoznám to miesto, ale podľa street view kapitán nemohol trafiť ten semafor "obyčajným" šmykom pri odbočovaní z Repašského. Trafil ho prednou časťou auta v takmer rovnobežnom smere so Saratovskou, presne stredom podľa ŠPZ ktorú tam nechal. Myslím, že musel odbočovať z ľavého pruhu alebo dokonca z protismeru veľkou rýchlosťou a bez šmyku. Alebo neodbočoval a ožratý ako doga išiel priamo po Saratovskej. Súdny znalec by to vedel vypočítať. Ale podľa Šukaja nevznikla žiadna škoda, takže polícia to bohužiaľ asi riešiť nijako nebude. Dostane pokutu 300€ za neoznámenie nehody. Proste bežná vec, čo sa stáva každému, ako povedal preceda.
Presne som na to čakal, kto tu vytiahne Lipšica (nemusím ho). Lipšic po nehode zotrval na mieste, privolal záchranné zložky, akceptoval všetky úkony spojené s vyšetrovaním. Z politiky odišiel. Zachoval sa ako chlap. Urobil som chybu, znášam následky.
Kto poškodí všeobecne prospešné zariadenie, musí zavolať policajtov a počkať na nich. V takom prípade ide o nehodu a nie o škodovú udalosť.
A ja blbec keď som zdemoloval značenie na výjazde z diaľnice (vtedy ešte končila pred Prešovom), tak som poslušne zavolal policajtom. Hoc by som ďaleko neušiel, keďže koleso bolo v dosť v neprirodzenej polohe a ubrzdil som to motorom (rozumej jeho šúchaním po zemi). Ešte mi dali obligátnu pokutu 20€ za spôsobenie dopravnej nehody
Lipsic nedodrzal povolenu rychlost a zabil cloveka dostal podmienku a znova je v politike. Tak si ostatni povedali ze mozem aj jazdit tak nejak sa z toho tiez vysekam s podmienkou. Danko bol pravdepodobne opity a tak zdrhol kedze nikoho nezabil. Keby zavola policiu a nafuka bolo by to prenho horsie a tak ako Lipšic bude mat nasledovnikov ze vsak zdrhnem ak budem pit. Ved aj Danko tak spravil a pohoda este aj na prezidenta hrdo kandidoval. V inych statoch odstupuju u nas sa tvaria ze sa nic nestalo.
Presne som na to čakal, kto tu vytiahne Lipšica (nemusím ho). Lipšic po nehode zotrval na mieste, privolal záchranné zložky, akceptoval všetky úkony spojené s vyšetrovaním. Z politiky odišiel. Zachoval sa ako chlap. Urobil som chybu, znášam následky.
I keď ja si myslím, že podmienku bezúhonnosti na momentálnu funkciu nesplnil.
A to som si hovoril, nekŕm ho, nekŕm ho, nekŕm ho !
K tým žartíkom: kpt predsa vyhodnotil,že nejaký semafor nemôže byť verejnoprospešné zariadenie, lebo len zbytočne brzdi
- kto nemaže, ten jede (na margo jazdy bez oleja)
Lipsic nedodrzal povolenu rychlost a zabil cloveka dostal podmienku a znova je v politike. Tak si ostatni povedali ze mozem aj jazdit tak nejak sa z toho tiez vysekam s podmienkou. Danko bol pravdepodobne opity a tak zdrhol kedze nikoho nezabil. Keby zavola policiu a nafuka bolo by to prenho horsie a tak ako Lipšic bude mat nasledovnikov ze vsak zdrhnem ak budem pit. Ved aj Danko tak spravil a pohoda este aj na prezidenta hrdo kandidoval. V inych statoch odstupuju u nas sa tvaria ze sa nic nestalo.
Zaujimave porovnania. By ma zaujimalo, ako velmi je tento clovek presvedceny/dava najavo o svojej vynimocnosti aj v offline zivote a ako velmi kvoli tomu trpi napr. blizka rodina.
P.s., ked uz chces takto zcestne porovnavat, takpovediac "z prvej ruky" viem o cloveku kde 2 ludia umreli pri dopravnej nehode a tiez sa z toho "tak nejak vysekal" s podmienkou a par rocnym zakazom soferovat, a bolo to este pred lipsicom.
Nemam najmensie pochybnosti ze ty prekracujes pravidelne a vedome rychlost o viac ako 5-10km/h
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alkohol je pre chudobu. Ten bezny a lacny pre chudobnych duchom, a to Andrej je viac nez dost.
Ma start do kampane ako z rozpravky.
Ocakavam, ze uz ziadne ministerstvo nebude chciet, dokonca aj na prezidentovanie sa vybodne a do Peleho nebude vrtat.
Na oplatku pele zmeni svoj tvrdy postoj k "nasim" narusitelom zakona. "Vydieras nas? Teraz sa karta obratila... bud nam teraz budes zobat z ruky alebo... bude čoro-moro"
Tiez ma napadlo, ze ten blbec svojim partakom len pomohol. Taraba podpredseda, sneHuliak dostane ministerstvo a SNS nakoniec podpori Pelleho pri volbe prezidenta, navyse od Pelleho nebudu ziadat ziaden post. Je to pre nich win-win situacia. Musime len verit, ze Danko je na tolko blby, ze s tym nebude suhlasit.
podla kaluze predpokladam ze za pazvukov sa doplazil domov....
zo statneho krv netecie... az na ten olej
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kto spomenul lipsica?
A ja blbec keď som zdemoloval značenie na výjazde z diaľnice (vtedy ešte končila pred Prešovom), tak som poslušne zavolal policajtom. Hoc by som ďaleko neušiel, keďže koleso bolo v dosť v neprirodzenej polohe a ubrzdil som to motorom (rozumej jeho šúchaním po zemi). Ešte mi dali obligátnu pokutu 20€ za spôsobenie dopravnej nehody
ŠP ani GP nie sú politické funkcie/pozície,všakže.
I keď ja si myslím, že podmienku bezúhonnosti na momentálnu funkciu nesplnil.
A to som si hovoril, nekŕm ho, nekŕm ho, nekŕm ho !
- kto nemaže, ten jede (na margo jazdy bez oleja)
len aby sme nezabudli ....
len aby sme nezabudli ....
ešte furt???
Zaujimave porovnania. By ma zaujimalo, ako velmi je tento clovek presvedceny/dava najavo o svojej vynimocnosti aj v offline zivote a ako velmi kvoli tomu trpi napr. blizka rodina.
P.s., ked uz chces takto zcestne porovnavat, takpovediac "z prvej ruky" viem o cloveku kde 2 ludia umreli pri dopravnej nehode a tiez sa z toho "tak nejak vysekal" s podmienkou a par rocnym zakazom soferovat, a bolo to este pred lipsicom.
Nemam najmensie pochybnosti ze ty prekracujes pravidelne a vedome rychlost o viac ako 5-10km/h