Teraz o 13:00 boli RTVS správy v rádiu a ten hnoj čo zasa narozprával Fico a moderátori čítajú tieto jeho bludy a klamstvá do éteru vo verejnoprávnom médiu:
Komisia musí sa vyšetriť 21 000 úmrtí na covid kôli nezvládnutej pandémii a "experimentálnym" vakcínam - vraví debil, čo vrešťal rúška dole.
Krádež v Dubaji je obrovský problém, musí sa vyšetriť
Volebná korupcia 500eur za hlas a že príspevok pre OĽANO by mali vrátit, všetky ich hlasy z volieb anulovať a "vyhodiť" všetkých ich poslancov z parlamentu
odteraz, ak buchnem autom do stĺpa...
"Dobrý deň, pán vodič. Ste ochotný podrobiť sa dychovej skúške na alkohol?"
"Samozrejme, zajtra popoludní som vám doma plne k dispozícii."
Zaujimave to moze byt v pripade, ze Danko pojde full-retard mod a zacne na Pelleho vytahovat spinu. Keby to iste povedal Korcok, tak by to na Pelleho volicov nemalo taky ucinok, ako ked to povie Danko tou svojou hatlaninou.
Ak ho Šukaj z toho nevyseká tak by kapitán asi túto službu napr. za 1milE asi aj vykonal.
Ja dám 100 Euro kto dá viac ?
A áno prihovárať sa voličom treba takou rečou akej rozumejú a to žiaľ opozícia nevie.
Super, pri Dankovom semafore už vence sú, ešte tam niekto donesie remosku a ešte aj Blaha bude nadšený. Nakoľko je veľa Slovákov zmýšľaním dosť jednoduchých, viem si predstaviť, že tento Dankov spôsob "vedenia predvolebnej kampane" bude pre nich príťažlivý. Skrátka, "čím viac debil, tým viac náš, volím ťa..." Vďaka semaforu ešte aj Pelemu ukradne voličov.
Z Dankovej nehody má polícia kamerový záznam, potvrdil bratislavský magistrát. Video zatiaľ nebolo zverejnené. Pôvodne bolo známe len to, že na mieste nemajú kamery mestská časť Dúbravka ani bratislavský dopravný podnik.
„Mestská polícia Bratislava dostala požiadavku od Policajného zboru o poskytnutie kamerového záznamu, vyhovela a záznam poskytla ešte v piatok,“ povedal hovorca bratislavského magistrátu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nikto netvrdi ze to musi sirit zrovna Korcok
Komisia musí sa vyšetriť 21 000 úmrtí na covid kôli nezvládnutej pandémii a "experimentálnym" vakcínam - vraví debil, čo vrešťal rúška dole.
Krádež v Dubaji je obrovský problém, musí sa vyšetriť
Volebná korupcia 500eur za hlas a že príspevok pre OĽANO by mali vrátit, všetky ich hlasy z volieb anulovať a "vyhodiť" všetkých ich poslancov z parlamentu
Ten idé fulle dezole mód.
https://dennikn.sk/minuta/3775510/?ref=mwat
„Fúkal som s výsledkom nula,“
iba zabudol upresniť, že 15 hodín po nehode
https://dennikn.sk/3775771/danko-fukal-viac-ako-15-hodin-po-autonehode-priznali-bratislavski-policajti/?cst=13199194e9e11e4518cae44efb0ad22535fffdb2ea182c17bc5c14983e6a7722
Dnes predsedníctvo SNS odporučilo A.Dankovi,aby kandidoval na prezidenta, sebareflexia nulová 😡
dobré správy - vraj 15 hodín po nehode nafukal 0 promile takže v čase zrážky so stlpom v sebe určite nemal viac ako 11 poldeci (pri váhe 90 kilo)
"Dobrý deň, pán vodič. Ste ochotný podrobiť sa dychovej skúške na alkohol?"
"Samozrejme, zajtra popoludní som vám doma plne k dispozícii."
Ak ho Šukaj z toho nevyseká tak by kapitán asi túto službu napr. za 1milE asi aj vykonal.
Ja dám 100 Euro kto dá viac ?
A áno prihovárať sa voličom treba takou rečou akej rozumejú a to žiaľ opozícia nevie.
vtedy platil vynimocny stav a pocas neho sa vsetko posudzuje prisnejsie, cize očtk by mali zakrocit...... §163
https://www.lewik.org/term/1178/sirenie-nebezpecnej-nakazlivej-ludskej-choroby-trestny-zakon/
1. Dobré ráno, Maroš Žilinka! 2. Na Danka musíme hľadieť ako na opitého. 3. Plán A bol zabiť premiéra, ale ľudia na Zámockej boli ľahší terč.
https://dennikn.sk/3776040/newsfilter-verejny-tlak-ma-zmysel-pellegrini-slubil-prve-ustupky/?ref=mwat
https://e.dennikn.sk/3775840/ficov-sef-energetickeho-uradu-klame-o-ruskom-plyne-a-pomaha-si-hoaxom/?ref=list?ref=mwat
Z Dankovej nehody má polícia kamerový záznam, potvrdil bratislavský magistrát. Video zatiaľ nebolo zverejnené. Pôvodne bolo známe len to, že na mieste nemajú kamery mestská časť Dúbravka ani bratislavský dopravný podnik.
„Mestská polícia Bratislava dostala požiadavku od Policajného zboru o poskytnutie kamerového záznamu, vyhovela a záznam poskytla ešte v piatok,“ povedal hovorca bratislavského magistrátu.