Čítal som na fasbuku
Napísal Štefan Papeš
A k tomu údajnému fúkaniu až po 15-16 hodinách po nehode si dovoľujem prevziať hlášku Nikitu Slováka: "Fúkal korešpondečne som". 😄
Bol som v tom,ze to smerujes na Pellegriniho. Teraz už vôbec nechápem. Skús prosím viac ako 1 vetu, nielen taký výstrel do tmy, ideálne aj s dôkazmi/odkazmi na bývalé členstvo v Smere (kedy/dokedy?). To, že bol štátnym zamestnancom/úradníkom či veľvyslancom aj v čase vlády Smeru viem a nie je diskvalifikacne.
Ak to bolo takto,niet pochýb,že v tom má prsty Šukáj Eštok (kopírujem časť článku)
„Už v piatok (12. 1.) sa objavili informácie, že sa mal Danko k prvej hliadke, ktorá ho vypátrala, správať vulgárne. Na základe pokynov 'zhora' sa potom mala stiahnuť a opätovne podpredsedu parlamentu kontaktovať až poobede. Čas dychového testu, ktorý polícia uvádza, tieto dohady viac potvrdzujú ako vyvracajú,“
Este len zacinaju. Nesudte ich tak prisne. Este nemaju vyladene procedury postupu v pripade pruseru "nasich ludi". Napriklad som zvedavy kedy sa konecne objavi lekar co osetril jeho tazke zranenie. Vraj vybite zuby. To sa za tych 15 hodin nabit nazad nemohlo podarit.
A kedy sa objavi lekar, ktory mu dal razitko ked robil vodičák.
Tiez som si nevsimol zeby mal hubu rozbitú, nieto este zuby vylamane. Šak ked uz si vymyslim zranenie tak aspon niake pod košelou, on je schopny zatrepat ze ma oko vylupnute a pritom sa škerit na kameru.
Ten Šukáj Eštok je exemplárna špina-kopírujem FB status Petra Kubinu:
TECHNICKÝ PROBLÉM, KTORÝ PRERÁSTOL CEZ HLAVU
Podľa vyjadrení ministerstva vnútra z minulého týždňa nevyplácanie mzdy za prácu policajtom NAKA, ktorí boli neodkladnými opatreniami súdu vrátení do služby, má byť iba „technický problém”, ktorý bude vyriešený v súlade so zákonom.
V piatok 12. januára 2024 bol výplatný termín za mesiac december 2023. „Technický problém” však, ako sa zdá, zodpovedným akosi prerástol cez hlavu, pretože situácia spred mesiaca sa zopakovala. Policajti Štefan Mašin, Milan Sabota a Branislav Dunčko, ktorí boli počas celého mesiaca v službe, nedostali zaplatenú mzdu, ktorú podľa zákona dostať mali, ale opäť len minimálnu mzdu tak, ako keby boli postavení mimo služby (teda ako keby neodkladné opatrenia súdu v ich prípade ani neexistovali).
Preto sme už včera podali ďalšie návrhy na vydanie platobných rozkazov, o ktorých by mal súd podľa zákona rozhodnúť do 10 pracovných dní.
Je hanba, že kým týmto policajtom ministerstvo nevypláca služobný plat, na ktorý majú podľa zákona nárok, inému policajtovi vypláca už dlhé roky služobný plat, na ktorý tento policajt nárok nemá, pretože mal byť podľa zákona zaradený do neplatenej zálohy (viac o tomto prípade čoskoro).
Presne tak. Proces kanonizacie chvilu trva, ale urcite sa uz zacal. Adoracia je uz v plnom prude.
Svaty Danko - ***** patron stoziarov, stlpov a semaforov.
Na rozdiel od inych svatych ktori maju nad hlavou svatoziaru, svaty Danko bude mat svatostožiaru.
Tiez na rozdiel od Jezisa nebudu sa mu na velku noc bozkavat nohy ale vylozky.
Pripustne bude ale aj "bozkávam vas všade" pripadne "bozkávam vas všadekoľvek".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Netuším, pre koho by mohol byt zrazu slušný.
?
Možno pre niekoho,kto je ľahko ovplyvnitelny, nie je zorientovany alebo má pamäť akváriovej rybičky.
ešte trochu vydrž, snáď cajti od Valla urobili kópiu,
ale sa stavím, že Eštokovi už v piatok ofinu odfúklo, keď to video videl
Roberta Fica zaradili na siedme miesto
https://svet.sme.sk/c/23268831/politico-zaradilo-fica-na-zoznam-tucta-spinavcov-svetoveho-ekonomickeho-fora.html
Napísal Štefan Papeš
A k tomu údajnému fúkaniu až po 15-16 hodinách po nehode si dovoľujem prevziať hlášku Nikitu Slováka: "Fúkal korešpondečne som". 😄
?
Možno pre niekoho,kto je ľahko ovplyvnitelny, nie je zorientovany alebo má pamäť akváriovej rybičky.
Veď vraj Korcok je slušný človek
„Už v piatok (12. 1.) sa objavili informácie, že sa mal Danko k prvej hliadke, ktorá ho vypátrala, správať vulgárne. Na základe pokynov 'zhora' sa potom mala stiahnuť a opätovne podpredsedu parlamentu kontaktovať až poobede. Čas dychového testu, ktorý polícia uvádza, tieto dohady viac potvrdzujú ako vyvracajú,“
https://www.aktuality.sk/clanok/LTqWTDa/opozicia-hovori-o-zlyhani-policie-v-pripade-dopravnej-nehody-andreja-danka/
Tiez som si nevsimol zeby mal hubu rozbitú, nieto este zuby vylamane. Šak ked uz si vymyslim zranenie tak aspon niake pod košelou, on je schopny zatrepat ze ma oko vylupnute a pritom sa škerit na kameru.
TECHNICKÝ PROBLÉM, KTORÝ PRERÁSTOL CEZ HLAVU
Podľa vyjadrení ministerstva vnútra z minulého týždňa nevyplácanie mzdy za prácu policajtom NAKA, ktorí boli neodkladnými opatreniami súdu vrátení do služby, má byť iba „technický problém”, ktorý bude vyriešený v súlade so zákonom.
V piatok 12. januára 2024 bol výplatný termín za mesiac december 2023. „Technický problém” však, ako sa zdá, zodpovedným akosi prerástol cez hlavu, pretože situácia spred mesiaca sa zopakovala. Policajti Štefan Mašin, Milan Sabota a Branislav Dunčko, ktorí boli počas celého mesiaca v službe, nedostali zaplatenú mzdu, ktorú podľa zákona dostať mali, ale opäť len minimálnu mzdu tak, ako keby boli postavení mimo služby (teda ako keby neodkladné opatrenia súdu v ich prípade ani neexistovali).
Preto sme už včera podali ďalšie návrhy na vydanie platobných rozkazov, o ktorých by mal súd podľa zákona rozhodnúť do 10 pracovných dní.
Je hanba, že kým týmto policajtom ministerstvo nevypláca služobný plat, na ktorý majú podľa zákona nárok, inému policajtovi vypláca už dlhé roky služobný plat, na ktorý tento policajt nárok nemá, pretože mal byť podľa zákona zaradený do neplatenej zálohy (viac o tomto prípade čoskoro).
https://www.facebook.com/peter.kubina/posts/pfbid0Ge4WYoMA3vMRRrEbe3a6ga9ZJV1GusbvuW75krexnW2HMjvyUtrz3taoomW26FzXl
edit: teda je tam teraz ako dankov stĺp
Presne tak. Proces kanonizacie chvilu trva, ale urcite sa uz zacal. Adoracia je uz v plnom prude.
Svaty Danko - ***** patron stoziarov, stlpov a semaforov.
Na rozdiel od inych svatych ktori maju nad hlavou svatoziaru, svaty Danko bude mat svatostožiaru.
Tiez na rozdiel od Jezisa nebudu sa mu na velku noc bozkavat nohy ale vylozky.
Pripustne bude ale aj "bozkávam vas všade" pripadne "bozkávam vas všadekoľvek".