Clovek by aj krical Kacer na hrad ale... asi radsej Korcok.
Keby si opozicia robila riadne svoju domacu ulohu (ako teraz napr), nemuseli byt v opozicii a my chodit po namestiach....
Vzdy platilo, ked chces urobit niekomu zle a nechces mat paragraf na krku, tak cvakni ventil kliestami a neposkod gumu. (neviem, ci to este plati dnes aj pri ventiloch so senzormi)
[quote="@2004102"]AD zabezpečí, aby sa 'nizke vklady' nedali spraviť/nezobrazovali
Ja by som mu skor nastavil polatok 20centov za kazdu prijatu transakciu
neandertalsky Sasoun ziada prezidentku o spristupnenie informacie podla zakona c. 211/2003, ktorym sa meni a doplna zakon c. 467/2002 o vyrobe a uvadzani liehu na trh
treba si precitat komentare
Ja teda neviem, prehistorických borcov z údolia Neandertal by som k tomuto ani neviem ako ho správne nazvať neprirovnával, ich úroveň vzhľadom na dobové reálie bola o dosť väčšia, navyše vysoko pravdepodobne neboli také zadubené kopytá. Komentáre sú fajn, už som ich dnes čítal - takto nejako to vyzerá, keď sa chce zákonmi oháňať niekto bez formálneho vzdelania a s akútnym deficitom chápania písaného textu. To 2000 vs. 2003 je celkom milý preklep, lieh tomu dodáva korunku - akurát keď chce upozorňovať na povinnosti protistrany spôsobom aký predviedol, mal by si zistiť že ten počet dní mu nesedí ani za normálnych okolností, ale ani keby bol nevidiaca osoba, ktorej žiadosť sa zo závažných dôvodov vybavuje v predĺženom termíne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby si opozicia robila riadne svoju domacu ulohu (ako teraz napr), nemuseli byt v opozicii a my chodit po namestiach....
Mala suma, velky problem
tak nech sa paci, tu je jeho ucet.
Odporucam si precitat poznamky k platbam.
https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK6809000000005212540159
A ten zvysok, 31tis pripomína vtip o Meciarovom nocnom stoliku
Toto mi rozjasnilo deň, napriek dažďu,vdaka
sakra a stacilo jedneho zamknut na zachode
Ja by som mu skor nastavil polatok 20centov za kazdu prijatu transakciu
Nezabudat na psychiatra pre toho chudaka logopeda.
tak nech sa paci, tu je jeho ucet.
Odporucam si precitat poznamky k platbam.
https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK6809000000005212540159
chcel som mu tiež poslať 0,01 eur a do po poznámky napísať "na opravu semaforu"
edit:
podarilo sa,cez IB som poslal 0,02 eur-do poznámky som napísal:
"jeden cent na opravu semafóra,a ten druhý pre zubára na opravu vylomeného zuba
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-andrej-danko-volby-transparentni-ucet-trolling-prispevky.A240126_150651_zahranicni_kha
treba si precitat komentare
https://www.facebook.com/photo?fbid=398169132728652&set=a.270739932138240
tak som jej poslal Dankov ucet, ze moze prispiet.
Dostal som tuto odpoved😆…
Jaaj, vidis, este aj tych 30 dni pri 211ke + k tomu par gramatickych chyb. Skratka je to kolosalny kus keketiho
v šašounovom prípade ide skôr o fyzickú podobu
Figurína neandertálca v súčasnom obleku v múzeu neandertálcov v nemeckom meste Mettmann
A šašoun