Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftLiteville napísal:
Robis aj apgrejd kuchyne/linky?

Zatiaľ nie … linka ma cez 20 rokov , hrôza . Hmotnost je 50 kilo , a keď udržala / tá linka / aj obdobne ľahko - ťažkú manželku pri “ prirážačke 😜, “ musí vydržať aj statické zaťaženie 50 kilo + mlynce . Bude to len o 13 kilo viac ako R58 , ostatne zostava a to ešte čerpadlo bude v skrinke pod doskou . Ale samozrejme , urobím ešte skúšku mojou “ jatočnou” váhou a keď vydrží , vysadzujem ho 🙋🏼‍♂️ .
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 18:18:41
05
Mi to pripomenulo hudobnicky vtip:
“Slecna mate rada hudbu?
Ano.
Tak podme j*bat na klavir.”

Tu bola asi otazka na jedlo ;)

Inak linka by mala uniest aj 100kg, ak bol stolar normalny teda :) Moj sa po nej poprechadzal po zmontovani ako proof test :)

Ale k teme, to cerpadlo ak bude pod strojom v skrinke tak uz bude extrakcia fakt ticha a cerpadlo nie je pocut? A fakt je jediny dovod externalizacie cerpadla hluk?
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 18:37:39
00
Roman dr :headbang: bni to čerpadlo do pivnice, odtiaľ ho určite nebude počuť. :D
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 19:17:11
00
arrow_leftde1mos napísal:
... Ale k teme, to cerpadlo ak bude pod strojom v skrinke tak uz bude extrakcia fakt ticha a cerpadlo nie je pocut? A fakt je jediny dovod externalizacie cerpadla hluk?

Asi nie, na strojoch určených do prevádzky sa to často tak robí, kvôli servisu vraj. Inak KvdW je veľký a ťažký, ale čerpadlo už by do vnútra stejne nevošlo, ako som počul.

Ramon1 Roman sorry, neprišli mi avíza o nových príspevkoch, tak sa pripájam ku gratulantom až teraz. Verím, že si v obývačke kompletne presklil aspoň 2 steny a spravil nový pult uprostred. Bugatti musí byť vo vitríne, inak nemá zmysel ho mať. ;)
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 19:30:33
10
arrow_leftpoldi92585 napísal:
Chalani prosim vás, doteraz som nemal žiaden kávovar, tak sa spýtam tu, čím odvápnujete kávovar, ktorý prostriedok konkrétne používate?
A hlavne ako často keď si vodu hlavne miešam alebo používam ARO vodu.

Ak odvápňovať, dobrý je Clean Boiler od Nuova Ricambi, dostupný aj na SVK a nie je ani drahý na to, ako dlho vydrží.
Ako často? Podľa možnosti vôbec, ak sa používa mäkká voda okolo 120 ppm (napr. Dobrá Voda).
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 19:34:07
00
arrow_leftRamon1 napísal:
Zatiaľ nie … linka ma cez 20 rokov , hrôza . Hmotnost je 50 kilo , a keď udržala / tá linka / aj obdobne ľahko - ťažkú manželku pri “ prirážačke 😜, “ musí vydržať aj statické zaťaženie 50 kilo + mlynce.

Ramon1 dúfam, že si nechal ešte miesto na linke aj pre manželku, nemyslím na varenie, lebo jesť môžete chodiť aj do reštaurácie. :D
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 20:31:47
06
Dobrá faktická pripomienka! :y:
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 20:36:07
00
Roman gratulacia tak si sa dockal
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 21:23:52
10
arrow_leftluper napísal:
Ramon1 dúfam, že si nechal ešte miesto na linke aj pre manželku, nemyslím na varenie, lebo jesť môžete chodiť aj do reštaurácie. :D

Dagde ju už prehodím 😜 … nabytkov mame dosť aj izieb .
Zobraziť komentár 27.01.2024 - 21:32:22
00
arrow_leftpeterg napísal:
Ak odvápňovať, dobrý je Clean Boiler od Nuova Ricambi, dostupný aj na SVK a nie je ani drahý na to, ako dlho vydrží.
Ako často? Podľa možnosti vôbec, ak sa používa mäkká voda okolo 120 ppm (napr. Dobrá Voda).

No voda ide bud moja vlastná, alebo ked sa mi nechce miešať tak ARO to ma 160ppm cca tak s takou vodou raz za rok stačí urcite podla mna
Zobraziť komentár 28.01.2024 - 20:47:24
00
Pokial sa Ti neobjavil ziaden problem (upchata clonka, OPV a tak), tak by som neodvapnoval, mozno sa ani ziadne usadeniny netvoria.
Zobraziť komentár 28.01.2024 - 20:59:42
10
WDT ano, ci nie? https://www.youtube.com/watch?v=OyUaCuoqYWc
A konecne niekto uznavany potvrdil, ze "... OCD consistently extracts half a percent to 1 full percent less than just tapping, I've never seen a study say otherwise ... ", takze moja skusenost s OCD sa len verejne potvrdila ... :)
Zobraziť komentár 29.01.2024 - 15:47:08
01
arrow_leftpeterg napísal:
WDT ano, ci nie? https://www.youtube.com/watch?v=OyUaCuoqYWc
A konecne niekto uznavany potvrdil, ze "... OCD consistently extracts half a percent to 1 full percent less than just tapping, I've never seen a study say otherwise ... ", takze moja skusenost s OCD sa len verejne potvrdila ... :)

Chuovina, treba si kúpiť poriadnu mašinu, tak ako Ramon1, ta ne. :?: Roman a čo prezentácia :?: , už sa nemôžem dočkať, veď za tie prachy, by sa to už malo poskladať samo, ako robokop. :shake:
Zobraziť komentár 29.01.2024 - 16:17:11
00
V kuse som v práci jak taký kkt … od včera rana a ešte nekončím . Už mám nervy v pi* či. Stroj doma a … stále v krabici 🤦‍♂️
Zobraziť komentár 29.01.2024 - 16:36:45
00
nemysli si, vsetci trpime s tebou a nevieme sa dockat na vysledok :)
Zobraziť komentár 29.01.2024 - 16:45:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up