...V tom videu spomenul,že gay môže byť prezident v Amerike,ale u nás to nikdy nedopustí noo,bude sranda-alebo aj nie,Fico mu zrazí hrebienok
To je snáď prvý krát čo registrujem ako niekto takto verejne do médií spomenul, že Pellé je gay. Alebo som to ja predtým nikde nezaregistrovala hoci to bolo "verejné tajomstvo".
Som zvedavá na čom koalícia postaví podporu Pellému, keď doteraz veľká časť ich agendy bola postavená na antiLGBTi hejtovaní a strašení
To je snáď prvý krát čo registrujem ako niekto takto verejne do médií spomenul, že Pellé je gay. Alebo som to ja predtým nikde nezaregistrovala hoci to bolo "verejné tajomstvo".
Som zvedavá na čom koalícia postaví podporu Pellému, keď doteraz veľká časť ich agendy bola postavená na antiLGBTi hejtovaní a strašení
Ale jamkatý je "náš", je to dobrý gay, nechodí v tangáčoch, nechodí na pride, nepriznáva že je gay, on je vzorom, nepožaduje registrované partnerstvo a taký by mali byť všetci, ...
a mozno je dobry recept uplne prestat sledovat politiku. Napriklad jeden moj kolega ju nesleduje vobec, pomaly ani nevie co je to fico. A je stastny.
Ziadny dezolat, normalny inteligentny clovek bez vyhranenych nazorov.
Takze to len take male odporucanie - ak to uz niekomu robi tak zle, ze napise "ziadna nadej na svetlo na konci tunela", tak je cas sa odpojit
Rada z pohladu zachovania si sanity nepochybne dobra. Len taka malickost, koho ten tvoj kolega volil?
To je presne to, co by im najviac vyhovovalo. Aby boli ludia tym vsetkym uz tak otraveni, ze politiku prestanu sledovat a zaujimat sa o politikov. Russky model
Ale jamkatý je "náš", je to dobrý gay, nechodí v tangáčoch, nechodí na pride, nepriznáva že je gay, on je vzorom, nepožaduje registrované partnerstvo a taký by mali byť všetci, ...
A navyše sľúbil pri oznamovaní kandidatúry že bude počas funkčného obdobia držať celibát takže je všetko naprosto s kostolným poriadkom...
Smer na poslednú chvíľu prichádza s rozsiahlym pozmeňujúcim návrhom k novele Trestného zákona, ústupky sú však kozmetické. Pod návrhom je podpísaný poslanec Smeru a obžalovaný v kauze Očistec Tibor Gašpar. Špeciálna prokuratúra má zaniknúť k 15. marcu. Jednou zo zmien má byť úprava hraníc škôd.
cokupit - pochybujem ze bol volit, nema o to ziadny zaujem a ani by nevedel koho.
ennio - bola to rada pre tych co uz nezvladaju ten neustaly prisun zlych sprav, odstrihnut sa od toho, kludne aspon na tyzden.
Ja to zatial zvladam, a to este pritom chodim aj bojovat s dezolatmi na HS
Kolenik je minulost, aktualne ho vraj kuruje Ferencak, primator Kezmarku, clen strany a aktualne myslim ze aj poslanec NR. Toto je inak vtipne, ak vyhra prezidentske volby Pellegrino, tak to bude iny kotrmelec v podani gayofobnych dezole, ktori si dobrovolne zvolia gaya prezidenta.
A najviac ma bavia take tie otazky "naozaj si myslis, ze je Pelle gay?". No nie, myslim si, ze ho nevzali do klastora, tak chudak isiel drzat celibat do politiky.
"Niekto z ministerstva zdravotníctva volal do nemocnice, kde primárka pracuje, a pýtal sa na ňu v súvislosti s daným komentárom. To považujem za absolútne neprípustné zastrašovanie a konanie zo strany štátnej moci.“
cokupit - pochybujem ze bol volit, nema o to ziadny zaujem a ani by nevedel koho.
Vidis, a toto je lepsie ako byt spravodlivo nasraty a zhnuseny? Ako tu uz bolo napisane, drzat hubu a krok je cieleny stav, do ktoreho chcu tuto spolocnost dostat. Samozrejme treba mat psychohygienu a to zhnusenie zo seba dostat. Ale byt totalny ignorant a tym byt sucastou problemu?! No hanba by ma fackovala, nehovoriac o mojich chudencoch detoch...
Ale mozno by stalo za to rozbehnut na socialnych sietach taku dezinfo propagandu, ako to opakovane robia nasi dezole a zjavne na nich funguje. Nieco na styl, ze Pelle je trojsky kon homolobby na Slovensku. Infiltroval sa do Smeru, Fico ho prekukol a preto ho vyhodil zo strany. Teraz ho uz prekukol aj Danko, preto sa obetoval a kandiduje na prezidenta. Po nastupe do funkcie bude Pelle uzko spolupracovat s progresivcami a liberalmi aby presadil prava pre homosexualov z pozicie prezidenta. A toto treba zastavit. Hlavne co najcastejsie pouzivat liberali, PS, Caputova a homolobby, sem-tam nejaky Soros. A verit, ze to zafunguje a v druhom kole mu dezole ten hlas nehodia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyliecila ho Simkovicova a uz je hetero
To je magor
Ziadny dezolat, normalny inteligentny clovek bez vyhranenych nazorov.
Takze to len take male odporucanie - ak to uz niekomu robi tak zle, ze napise "ziadna nadej na svetlo na konci tunela", tak je cas sa odpojit
Rada z pohladu zachovania si sanity nepochybne dobra. Len taka malickost, koho ten tvoj kolega volil?
A navyše sľúbil pri oznamovaní kandidatúry že bude počas funkčného obdobia držať celibát takže je všetko naprosto s kostolným poriadkom...
https://www.aktuality.sk/clanok/veLjE77/marek-janiga-som-student-prava-ktory-sa-len-pyta-obzalovani-si-tu-sami-pisu-zakony-co-je-absurdne-podcast/
medzi riadkami jeho vyjadrenia citam, ze je stary gay mladenec a frajera neukaze.
Smer na poslednú chvíľu prichádza s rozsiahlym pozmeňujúcim návrhom k novele Trestného zákona, ústupky sú však kozmetické. Pod návrhom je podpísaný poslanec Smeru a obžalovaný v kauze Očistec Tibor Gašpar. Špeciálna prokuratúra má zaniknúť k 15. marcu. Jednou zo zmien má byť úprava hraníc škôd.
https://dennikn.sk/minuta/3801312/?ref=mwat
ennio - bola to rada pre tych co uz nezvladaju ten neustaly prisun zlych sprav, odstrihnut sa od toho, kludne aspon na tyzden.
Ja to zatial zvladam, a to este pritom chodim aj bojovat s dezolatmi na HS
Kolenik je minulost, aktualne ho vraj kuruje Ferencak, primator Kezmarku, clen strany a aktualne myslim ze aj poslanec NR. Toto je inak vtipne, ak vyhra prezidentske volby Pellegrino, tak to bude iny kotrmelec v podani gayofobnych dezole, ktori si dobrovolne zvolia gaya prezidenta.
A najviac ma bavia take tie otazky "naozaj si myslis, ze je Pelle gay?". No nie, myslim si, ze ho nevzali do klastora, tak chudak isiel drzat celibat do politiky.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23275395/kritizovala-dolinkovu-za-fotku-s-babatkom-ponukla-rezignaciu-lekar-vidi-zastrasovanie.html
Zmalovana sle***** dolinkova, odstupit!!
Vidis, a toto je lepsie ako byt spravodlivo nasraty a zhnuseny? Ako tu uz bolo napisane, drzat hubu a krok je cieleny stav, do ktoreho chcu tuto spolocnost dostat. Samozrejme treba mat psychohygienu a to zhnusenie zo seba dostat. Ale byt totalny ignorant a tym byt sucastou problemu?! No hanba by ma fackovala, nehovoriac o mojich chudencoch detoch...