ja zacinam mat nazor, ze pred hlasovanim by mal kazdy volic vyplnit test s niekolkymi zakladnymi otazkami - prva by bola napr. : 36+18 = ? a hned mame o par desiatok tisic volicov menej.
Gusto0 ako je tvoj oco spokojný s novou vládou? Je pyšný na svoju voľbu a čo robí tá porantaná banda jemu, jeho synovi a krajine? Že ho pozdravujem, "správna" voľba. Môj svokor alibisticky nebol voliť, aby sa nemusel hanbiť, že to hodil Ficovi. Chmelárovi zbabelci to tak radi. Moja suseda mega super baba. Cez voľby som ich stretol s jej otcom vo volebnej miestnosti. Ficov fanúšik deluxe. Dúfam, že neosprostiem rovnako, keď budem v ich veku a dožijem sa ...
Strenki nevidame sa casto, a ak ano snazim sa vyhybat takymto temam, odchadzam pre TV spravami - no pocul som ho utrusit nieco na protesty a ked siel v TV harry potter tak to prepol so slovami - co budeme sorosovcov pozerat? ja myslim ze je spokojny.
a kedy toto zacalo? ked zostal na dochodku doma, kupil si smart TV a zacal casto pozerat YB - ale hladal dokumentarne videa a videa o prirode a zvieratach. no ta smeracka spina sa v navrhoch zobrazuje aj mne a to politiku na vsetkych sietach neunavne zakazujem. takze predpokladam ze raz klikol na zaujimavy nazov a uz to islo. pozries jedno, pocujes comu rozumies, paci sa ti to a ides na dalsie, do par mesiacov vygumovana hlava.
smer mal v podstate kampan na YB a sietach - preco? lebo nasli dieru - lebo tam ludia poculi len ich nazor. ziadne protiotazky, pripomienky, diskusia, ziadne vytahovanie spiny. len ich oblbujuce dristy. toto je myslim velmi nebezpecne a politika by mala zo sieti zmiznut uplne.
takeho Pelleho sa treba zacat pytat kedy budu tie lacnejsie potraviny? lebo zase niektore sli hore, aj ked celosvetovo ceny potravin klesaju. nech ukaze jamky a povie par teplych slov.
Presne pre toto som nevyhovel vlastnemu tatkovi ked mi minuly tyzden vravel, ze by chcel, aby som mu zalozil fb ucet alebo nieco take kde by bolo viac sprav a informacii. Odvetil som mu, ze jeho by to doslova zozralo a nech na to zabudne. Okrem deti treba pred skodlivym obsahom chranit uz aj starsich, zial.
Chce niekto vedieť, v akej p1č1 sme? Komentáre na FB stránke ba.imhd.sk pre výluku MHD pre včerajší protest pred parlamentom. A to je iba pár, sú tam desiatky podobných:
Opice a UA idu do ulíc
Tu máme vďaku od Ukrajincov nech idú za svojím podkanom ktorý ich obral o všetko a berú aj Zuzu a ***** Šimečku a hlavne podkana Matovica.A Fico nech dovezie vodné delá.
Ukrajinci sú všade pichnutí, kolko im asi PS a KDH zaplatili a že spravodlivosť pre koho?!
Stačí namontovať snehovú radlicu a problém nie je !
Ako si dovoľujú Ukrajinci protestovať proti našej vláde??!! Okamžite vyhostit !
Soros idioti v akci.
Co tam robi ta ukronacisticka cvarga ??? chcu aj u nas spachat "majdan" a zacat vrazdit Slovakov ????
IDIOT Šimečka,Korčok a stádo zhulených opíc v uliciach vreštia nevediac o čom. No proste opice.Ale naše SLOVENSKO ide ďalej. Držíme palce, p. Premiér
Je tam momentálne ~300 komentárov, drvivá väčšina podobného razenia. Ja sa vás pýtam. Do kedy budeme ticho, ustupovať zlu a dezinformáciám, len aby sme ich kolaborantský dezinformačný vlastný názor neurazili a nekonfrontovali??? Môžete ignorovať FB, strkať hlavu do piesku a tváriť sa, že problém neexistuje. Zlo a nenávisť v mysliach ľudi bujnie ako dávne nie a my len čušíme, prizeráme sa a odvraciame tváre a pozornosť ...
Najvyspelejsia krajina na svete, skoda ze tam jej obdivovatelia nechcu zit: "Ruská volebná komisia nezaregistrovala Borisa Nadeždina ako kandidáta do marcových prezidentských volieb. Oznámil to samotný politik, ktorý ako jediný z Putinových vyzývateľov vystupoval proti vojne na Ukrajine."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a kedy toto zacalo? ked zostal na dochodku doma, kupil si smart TV a zacal casto pozerat YB - ale hladal dokumentarne videa a videa o prirode a zvieratach. no ta smeracka spina sa v navrhoch zobrazuje aj mne a to politiku na vsetkych sietach neunavne zakazujem. takze predpokladam ze raz klikol na zaujimavy nazov a uz to islo. pozries jedno, pocujes comu rozumies, paci sa ti to a ides na dalsie, do par mesiacov vygumovana hlava.
smer mal v podstate kampan na YB a sietach - preco? lebo nasli dieru - lebo tam ludia poculi len ich nazor. ziadne protiotazky, pripomienky, diskusia, ziadne vytahovanie spiny. len ich oblbujuce dristy. toto je myslim velmi nebezpecne a politika by mala zo sieti zmiznut uplne.
takeho Pelleho sa treba zacat pytat kedy budu tie lacnejsie potraviny? lebo zase niektore sli hore, aj ked celosvetovo ceny potravin klesaju. nech ukaze jamky a povie par teplych slov.
To je ***** vytupeny strach
Toto treba riesit najvaac podla neho...
https://x.com/Posledniskaut/status/1755313026972950720?s=20
Opice a UA idu do ulíc
Tu máme vďaku od Ukrajincov nech idú za svojím podkanom ktorý ich obral o všetko a berú aj Zuzu a ***** Šimečku a hlavne podkana Matovica.A Fico nech dovezie vodné delá.
Ukrajinci sú všade pichnutí, kolko im asi PS a KDH zaplatili a že spravodlivosť pre koho?!
Stačí namontovať snehovú radlicu a problém nie je !
Ako si dovoľujú Ukrajinci protestovať proti našej vláde??!! Okamžite vyhostit !
Soros idioti v akci.
Co tam robi ta ukronacisticka cvarga ??? chcu aj u nas spachat "majdan" a zacat vrazdit Slovakov ????
IDIOT Šimečka,Korčok a stádo zhulených opíc v uliciach vreštia nevediac o čom. No proste opice.Ale naše SLOVENSKO ide ďalej. Držíme palce, p. Premiér
Je tam momentálne ~300 komentárov, drvivá väčšina podobného razenia. Ja sa vás pýtam. Do kedy budeme ticho, ustupovať zlu a dezinformáciám, len aby sme ich kolaborantský dezinformačný vlastný názor neurazili a nekonfrontovali??? Môžete ignorovať FB, strkať hlavu do piesku a tváriť sa, že problém neexistuje. Zlo a nenávisť v mysliach ľudi bujnie ako dávne nie a my len čušíme, prizeráme sa a odvraciame tváre a pozornosť ...
https://x.com/Posledniskaut/status/1755313026972950720?s=20
Hlavne teda ta rozmanitost mineralnych vod.
Mali by vzniknúť etické trolie farmy, spravované etickými Hegermi, sorry hekermi. 😉
Čakali sme na teba. Môžeš ukázať, ako sa to robí.