je to tam spomenute a asi je to aj logicke, lebo na nabitie potrebuje bateria kontakt s nabijackou a kontakt je na spoji s jednotlivymi konponentami, nie je tam ziadny iny stycny bod. Ako pise je to hlavne pre backpack ludi a viacdnove vyjazdy. mozno by stacilo dodavat nabijaci solarny panel ktory vies pripnut pocas jazdy na ruksak, alebo riaditka. pri tomto zabudovanom rieseni hrozi poskodenie pri pade
Kolko tych pruziniek popraskalo s celkoveho predaneho mnozstva? Ja len pocuvam/citam ako praskaju pruzinky v Shimano radeni, ale ja som ich mal hadam 10 a v ani jednom mi ziadna pruzinka nepraskla
mne raz daleko na vyjazde praskla pruzina dokonca v prehadzovaci, Sram X0 ale vtedy som este vozil presmyk, tak som mal aspon 2 funkcne prevody scarinko - cha, ja mam xiaomi 8
Takto, ja proti axs nič nemám, sám som ho v minulosti aj jazdil, ale v disciplínach, ktoré sú na to vhodné, kde netreba riešiť dobíjanie počas výjazdu, ako napr. bikepacking alebo dlhé vytrvalostné jednorázovky. Dobre si pamätám ako mi pri ultra behoch alebo týždňových túrach vadilo dobíjanie hodiniek, mobilu, čelovky. A teraz si este pridať radenie. Takto mi to príde, že vymyslíme si problém a ideme ho nejako krkolomne riešiť, pričom to bolo dávno elegantne vyriešené.
Polo: Praska len v konkretnej verzia 12sp, XTR a XT. A podla ohlasov vsade mozne je toho celkom dost. Isto si 10 ks 12sp XT/XTR nemal.
5 ks XT naratm s fleku ktore pouzivame doma, dalsich 5 ks ktore som instaloval znamym a ziaden problem, ale viem ze sa to deje. Preto by ma zaujimalo kolko kusov s kolkych ma tento problem, lebo ja som sa s tym doteraz nestretol.
mne raz daleko na vyjazde praskla pruzina dokonca v prehadzovaci, Sram X0 ale vtedy som este vozil presmyk, tak som mal aspon 2 funkcne prevody scarinko - cha, ja mam xiaomi 8
Poznam cloveka co dokazal zlomit pruzinu vo vidlici 😄
5 ks XT naratm s fleku ktore pouzivame doma, dalsich 5 ks ktore som instaloval znamym a ziaden problem, ale viem ze sa to deje. Preto by ma zaujimalo kolko kusov s kolkych ma tento problem, lebo ja som sa s tym doteraz nestretol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ZDROJ: https://www.globalcyclingnetwork.com/tech/news/sram-looks-to-bring-solar-charging-for-axs-batteries-to-mudguards-and-bottle-cages
https://www.youtube.com/watch?v=heumljctgBk
mam xiaomi 12x
scarinko - cha, ja mam xiaomi 8
scarinko - cha, ja mam xiaomi 8
Poznam cloveka co dokazal zlomit pruzinu vo vidlici 😄
Ja hej. U seba