Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravím mohol by mi niekto poradit sikovneho cloveka na "kompletny" servis bicykla v okoli. Idealne niekoho overeneho, nakolko sa jedna o starsi bike, ale chcem ho zachovat. Je cas ho vyservisovat, pomenit diely. Ciastocne by som to zrejme zvladol aj sam, ale zvycajne som mimo SK a nieje na to jednoducho cas. Do bezneho servisu sa da ist tiez. No verim ze najdem servisaka priamo tu a dohodneme sa aj mimo predajni. Servis neponahla, preto sa netreba hned nahlit.

Jedna sa o bicykel Kona stuff rok 2005. Už ma vela vaklov.. a jednoducho si to ziada cloveka co sa na neho pozrie a dozrie na opravu. Povodny plan bolo co najviac ho zachovat uvidime co sa podari. Chce to nove ozubenie- pilky, retaz, rozetu, pravdepodobne prehadzovac, riadenia, je to 8kolo vzadu a vpredu dve pilky, naboje, vidlica, brzdy hayes HFX9- mne sa zial paci ich pevne mohutne telo, gripy, plaste..
Takze chce to niekoho kto sa vyzna aj v robote aj v cenach dielov aj ma spravne naradie. Prosim nepiste servis, aj ked vela podnikatelov tu bude radit ten z hladiska zaruky. Co chapem, ale bicykel je mechanicka zalezitost tak to chce hlavne skuseneho mechanika. Mam zlu skusenost zo servisu, ked to inak nepojde pojdem tam pochopitelne, ale polovicku veci si spravim sam. Bike doviest nieje problem, mam dodavku.

Skutocne ak je tu Niekto sikovny nech sa ozve, spekulantov tiez nechcem. Odporucania piste rovno do fora, alebo nech sa prihlasi niekto kto vie co potrebujem.

Dakujem za pochopenie.
Zobraziť komentár 13.02.2024 - 09:29:13
00
keyboard_arrow_up