Kubicasport sa v tomto fore niekolkokrat spomina, ale samotnu kolonku medzi obchodmi zatial nema a myslim, ze si ju zasluzi...
Chcem sa len podelit o skusenosti. Nedavno som si kupil od Kubicu Haibike Tension http://www.kubicasport.eu/produkt/1270/Haibike-Tension-X.9-/-X.0---bezkonkurencna-cena!/
Kedze som z BA, bol problem ako to zrealizovat. Povodne som sa chcel zastavit v Ziline osobne, ale situacia sa zmenila a tak som nakoniec kupoval cely bike "naslepo", s tym, ze mi ho poslu kurierom.
Bike napriek dobremu zabaleniu prisiel poskodeny. Musel dostat pocas prepravy riadnu "supu" - mal zlomenu packu prehadzovaca a dokonca preliacenu trubku na rame!
A prave tu sa prejavuje skutocna kvalita a serioznost obchodnikov - ihned po telefonate do obchodu sme sa dohodli, ze Kubicasport objedna noveho kuriera ktory vyzdvihne bicykel, nasledne presetri reklamaciu a posle obratom do BA novy kus. Presne tak sa aj stalo a ja som mal za 4 dni doma vyreklamovany a este lepsie zabaleny (rozbaloval som ho asi 20 min
Vzhladom k mojim skusenostiam s kaktus bikom, kde som dva mesiace neuspesne reklamoval prasknutu kostru na mojej starej meride je toto presne opacny, seriozny a profesionalny pristup.
Ta pekne ošklbali?
treba platiť kartou alebo hotovosti
ale inak ťa pekne poťahali - ložiska za 120€
(robil som kamaratovi servis na Mondrakeri nedavno a ložiska som kupil za 30€)
alebo velky servis vidlice robiť po 500km ... na hlavu (akože v niektorých prípadoch je nutný aj po 500km ale to isto nebol tvoj prípad)
ja som tam bol raz, vypýtali si 130€ v podstste za nič ... to bol posledny raz čo som sa tam ukázal + od vtedy si robím servis sám
(nie nemam problem zaplatiť aj 150€ za servis)
V servise som povedal ak nájdu niečo čo bude rozbité a bude to treba vymeniť tak nech vymenia. A tak sa aj stalo
takze v podstate, im len dal volnu ruku a oni sa vysantili
Ťažko sa od klávesnice posudzuje, či ten servis v takom rozsahu bol nutný a oprávnený. Opäť trochu neštandardný postup z tvojej strany. Stačilo im povedať, do akej sumy môžu robiť servis a všetko nad, nech s tebou konzultujú.
To je pravda, ja som bol teraz v servise s rovnako starým autom a zaplatil som o skoro polovicu menej ako ty, a to ma to auto 10 násobne vyššiu cenu ako bike, ktorý si servisoval. To je tak ako by mi povedali po servise že platím 3000 €, a ja by som to akože bez mihnutia oka zaplatil prevodom. Však servis ako servis…a mám dobrý pocit že sa starám o veci ktoré mám. value for money…
Ale určite viem, že u Kubicu keď prídem na Slovensko nenechám ani euro. Zaniesom som ho k nemu len preto, že som ho u neho kupoval.