Dano5 skusal som niekolkokrat SB 130, ci 140 uz neviem presne... je to ako sportovy podvozok subaru... mal som pocit ze to nereaguje dobre na teren, resp. male nerovnosti... straca to trakciu tam kde by este nemalo... mne osobne to nesedelo...
kľuky GrigioCarbonio MTB T1000. Nie je to úplná novinka. Robia ich už od minulého roku. Tá hmotnosť je však brutálna. Na foto s 30z prevodníkom Carbon-ti. copyrightscontent.fbts7-1.fna.fbcdn.net scontent.fbts7-1.fna.fbcdn.net
tych 287 na fotke je konkretne s extralite octaone prevodnikom, ale aj s carbon ti 30z by to bolo plus minus na gram rovnako. 4 sruby su tam za mna z pragmatickeho dovodu, kedze tento setup je inherentne lahsi ako direct mount verzie. hmotnost masaker, mal som za to, ze mtb clavicula od thm s hmotnostou okolo 300 bez prevodnika je na hrane aktualnych moznosti, ale toto je iny level. bohuzial aj cenovo, samotny crankset 1220 na stranke dream-bikes...
az mi zabehlo…nie z tej hmotnosti. Ciamillo je známa firma - darebák známy široko-ďaleko svojim prístupom, sľubmi, dlhmi atd….vsjo ľahko dohľadateľné na gramárskom fóre
Kedysi ked vysiel novy Spark tak som hejtil to vedenie cez hlavove... Ako tak teraz na to pozeram s odstupom casu tak to vedenie u Sparku je oproti ostatnym znackam, ktore uz tiez vedu vsetko cez hlavove neskutocny luxus co sa teda aspon estetiky tyka... K tomuto vedeniu u Cannandale sa uz radsej ani nevyjadrujem aky je to hnus
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Konkurencia:
https://www.lekki8.com/gravitasgen13
Konkurencia:
https://www.lekki8.com/gravitasgen13
az mi zabehlo…nie z tej hmotnosti. Ciamillo je známa firma - darebák známy široko-ďaleko svojim prístupom, sľubmi, dlhmi atd….vsjo ľahko dohľadateľné na gramárskom fóre
A už aj oficiálne 🙂
Škoda, že sa im nepodarilo udržať hmotnosť na pôvodne uvažovaných 2300g.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down