Posledné dva dni mi často server posiela stránku s takouto hláškou:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Po odoslaní postu sa posielajú notifikácie. Podľa počtu sledovateľov témy toto trvá pár sekúnd až kľudne minútu. Doteraz to nemalo vplyv na na načítanie ďalšej stránky, nedávno sa ale niečo zmenilo a ďalšia stránka sa nenacita kým sa notifikácie neodoslu. Zisťujeme čo sa zmenilo a ako to napraviť, ale zatiaľ sme neboli úspešní.
Edit - teraz mi to nacitalo okamžite po odoslaní postu. Tak ja už neviem
Edit editu - ale je možné že sa poslalo len zopár notifikácii lebo si ešte malo ludi precitalo príspevok nado mnou. Totiž ak neprecitali tak sa nepošle notifikácia o novom príspevku.
Po kliknuti na moj profil sa mi zobrazuje v prispevku, ktory som pridal foto, ktoru som ale nepridal a jej autorom ne nejaky "matejzito" par rokov spat
Nejaka nova vychytavka na zmensovanie fotiek?
Pridal som normalnu fotku z mobilu velku asi 5 MB 4096x2304 px a do prispevku dalo nejaky malicky nahlad 240x180 px, ktory ani nejde zvacsit https://www.mtbiker.sk/forum/post2023761.html#p2023761
Tak vyzera to na globalny problem kedze tak dopadaju aj nove inzeraty aj dalsie fotky na fore
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit - teraz mi to nacitalo okamžite po odoslaní postu. Tak ja už neviem
Edit editu - ale je možné že sa poslalo len zopár notifikácii lebo si ešte malo ludi precitalo príspevok nado mnou. Totiž ak neprecitali tak sa nepošle notifikácia o novom príspevku.
Edit: zda sa, ze problem je fuc?
Ahoj, skúsiš prosím dotazník vyplniť ešte raz? Ak by to nešlo, napíš mi prosím súkromnú správu. Ďakujem
Pridal som normalnu fotku z mobilu velku asi 5 MB 4096x2304 px a do prispevku dalo nejaky malicky nahlad 240x180 px, ktory ani nejde zvacsit
https://www.mtbiker.sk/forum/post2023761.html#p2023761
Tak vyzera to na globalny problem kedze tak dopadaju aj nove inzeraty aj dalsie fotky na fore
//uz to tak mam zopar dni.
//uz to tak mam zopar dni.
Pouzi anonymny mod v prehliadaci, ak je to tam v poriadku tam si vymaz vsetky kukiny, co sa tykaju mtbikeru.