Je pravda , že Fico maká a víťazstvo vo voľbách si odpracoval, ale je pravda aj to, že má dosť veľkú výhodu v tom, že jeho elektorát mu zožerie aj úplne klamstvá a výmysly a taktiež odpustí aj obrovské faily. V tomto to majú opozičné strany ťažšie, ich elektorát je výrazne náročnejší a viac si pamätá....
a toto je tiež zaujímavé - Slovensko je rozdelené na tri približne rovnako početné skupiny.
BRATISLAVA. Nová unikátna analýza ukazuje, že v prezidentských voľbách sa volilo takmer rovnako ako v parlamentných voľbách. Potvrdzuje tak, že Slovensko je rozdelené na tri približne rovnako početné skupiny.
Vo voľbách prezidenta Petra Pellegriniho podporili predovšetkým voliči Smeru, Hlasu, SNS a Republiky. Polovica voličov Aliancie v druhom kole nakoniec zostala doma. Z tých, ktorí prišli voliť, si väčšina vybrala Pellegriniho.
Ivana Korčoka disciplinovane volili voliči PS, SaS, KDH, ale aj Demokratov. K lepšiemu výsledku mu mohli chýbať tí, ktorí v jesenných parlamentných voľbách volili OĽaNO. Podľa analýzy až dve tretiny z nich v druhom kole voliť neprišli.
Ja uz len ked pocujem to Pelleho "vietee..." tak mi je na grcanie. Uz je v palaci, uz nemusi odpovedat. Uz sa len arogantne spytat "a co?". Hajzel jeden.
"K lepšiemu výsledku mu mohli chýbať tí, ktorí v jesenných parlamentných voľbách volili OĽaNO." cize mal slubit romom 500€ (sorry nedalo mi to - to je tak ked niekto pracuje so surovymi cislami a nevie co je za ich povodom)
Robert Fico predstiera, že pracuje. Obchádza ministerstvá, zastaví sa na každom na hodinu a potom má tlačovku, na ktorej predstiera, že všetko ide podľa plánu, ktorý neexistuje.
Toto si vypočujte...Hlavne ten záver. Dosť ma z toho mrazí, hlavne , keď si uvedomím, že keď som od neho čítal knižku Donbass, ktorú písal pred napadnutím Ukrajiny, (v nej predpovedal viacmenej ruský vojenský útok na Ukrajinu ), tak ak tento človek niečo predpovedá, netreba to brať na ľahkú váhu. Snáď sa mýli... JA viem, že aj iní tvrdia, že Putin sa nezastaví po Ukrajine, ale z úst Forróa to znie až moc uveriteľne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/zuzana.herichova.1
Ze by to davali uplne na hulvata ako koalicia
https://twitter.com/Pessimist4Sure/status/1780259291259121846
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Hmm, ja tam vidím jediného členého predstaviteľa opozície, Sulíka. Iných čelných predstaviteľov na eurokandidátkach PS, SaS a KDH nevidím.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
BRATISLAVA. Nová unikátna analýza ukazuje, že v prezidentských voľbách sa volilo takmer rovnako ako v parlamentných voľbách. Potvrdzuje tak, že Slovensko je rozdelené na tri približne rovnako početné skupiny.
Vo voľbách prezidenta Petra Pellegriniho podporili predovšetkým voliči Smeru, Hlasu, SNS a Republiky. Polovica voličov Aliancie v druhom kole nakoniec zostala doma. Z tých, ktorí prišli voliť, si väčšina vybrala Pellegriniho.
Ivana Korčoka disciplinovane volili voliči PS, SaS, KDH, ale aj Demokratov. K lepšiemu výsledku mu mohli chýbať tí, ktorí v jesenných parlamentných voľbách volili OĽaNO. Podľa analýzy až dve tretiny z nich v druhom kole voliť neprišli.
https://domov.sme.sk/c/23317006/nova-analyza-volieb-volici-aliancie-a-byvaleho-olano-ostali-v-druhom-kole-doma.html
https://dennikn.sk/3944941/v-zajati-fikcie/?ref=inc&cst=ecc86bfeb184c7c820433d94b3ce3b3bf1698f2290855414c703274706dc1103
Toto si vypočujte...Hlavne ten záver. Dosť ma z toho mrazí, hlavne , keď si uvedomím, že keď som od neho čítal knižku Donbass, ktorú písal pred napadnutím Ukrajiny, (v nej predpovedal viacmenej ruský vojenský útok na Ukrajinu ), tak ak tento človek niečo predpovedá, netreba to brať na ľahkú váhu. Snáď sa mýli... JA viem, že aj iní tvrdia, že Putin sa nezastaví po Ukrajine, ale z úst Forróa to znie až moc uveriteľne.
Hlavne teda cca. 56:35-56:50.
https://www.municiapreukrajinu.sk/