Asi áno, aj keď stále platí to že lepší systém zatiaľ nemáme. Mňa skôr stále zaráža to nadšenie z borcov, čo sa "neboja povedať pravdu" - absolútne bez pochybností a bez ohľadu na zložitosť témy, hoci to v drvivej väčšine prípadov posudzuje človek čo o tom vie tak guľové. Osobne to vidím ako ďalší z dôvodov súčasnej situácie, hlavne to často úplne iracionálne trvanie na pôvodnom "názore" a dobrý pocit z porážky protistrany, bez ohľadu na doplňujúce fakty (ako užitočné a vhodné to je pri vážnom rozhodovaní je krásne zachytené v skeči "průzkum o branné povinnosti" v Jistě, pane premiére, niektorí voliči by asi ostali šokovaní že behom minúty je kľudne možné nesúhlasiť aj sám so sebou). Zatiaľ nám ale taká sebareflexia bohužiaľ nehrozí a potom o krajine rozhodujú takéto "zdravé sedliacke rozumy", ktoré mi pripadajú dosť nezdravé aj na korektné spravovanie Očovej ...
Za novelu hlasovalo 104 poslancov, zdržalo sa PS a SaS. Pozmeňovací návrh so zmenami v predčasných dôchodkoch podporilo okrem koalície aj KDH.
Dohoda KDH s Tarabom znamená, že okrem medveďov budú ľahšie strieľať aj rysy a vlky.
Nko
doplnenie: Minister práce z Hlasu vyčítal poslancovi KDH Jozefovi Hajkovi, že sa nesprávne interpretoval kuloárne rozhovory (v kontexte mimo ineho neotvarania druheho piliera vymenou za hlasovanie o 13. dochodku).
Akékoľvek testovanie a z toho vyplývajúce delenie ľudí na "hodných a nehodných" veru neviem, či je najlepší nápad. V histórii už viacero podobných snáh bolo a žiadna veru nedopadla veľmi šťastne :-/
Za mňa jedna z mála dlhodobo udržateľných ciest, ak nie jediná, je skvalitnenie vzdelávacieho systému a rozvoj regiónov. Aby ľudia samotní tým huliakovinám, tarabovinám, kuffovinám a iným -inám prestali veriť. Že to nejde zo dňa na deň a momentálne na to ani nie je politická vôľa, je mi, žiaľ, jasné :-/
Minister o Dankovej nehode: Nech videá zverejnia
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok odpovedal aj na novinársku, či zverejnenia videá zo zrážky podpredsedu NR SR Andreja Danka so semaforom v bratislavskej Dúbravke. Šutaj Eštok odpovedal, že je za to, aby boli videá zverejnené.
„Nech sa to stane, ja som plne za to, nech sa to zverejní. Ja nie som ten, kto tie videá má. Ak je správne konanie ukončené, vyzývam aj týmto kompetentných, aby to urobili a navždy ukončili traumu, ktorú to spôsobilo spoločnosti,“ vyhlásil na tlačovej besede.
Super a ktože má tie videá ? Nemohol poradiť a povedať u koho si ich treba žiadať ?
Ja už tiež nechcem mať traumu.
Mozno by stacilo skor psychotesty spravit kadidatom do parlamentu.Nespravis na urcity pocet bodov,alebo IQ,nemozes kandidovat.Momentalne by sa to pekne preriedilo...
Danka potrebuju upratat, aby nevyskakoval, ze chce post predsedu NR. Pred prezidentskymi volbami to islo s videami zamerne do stratena aby Danko podporil Pelleho. Ten Danko je taky debil, ze aj keby sa chcel hrat na velkeho sefa, tak raz to domrvi spravami s kocnerovou cuzou a druhykrat zrazkou so semaforom. No proste postihnuty obraz svojich volicov.
Kaliňák na dezinfo InfoVojne pravdu povedal:
"Zbrane chránia mier. Na konci dňa ten mier vždy chránia zbrane, musíte ich mať, či chcete alebo nechcete, inak sa stanete obeťou" https://www.facebook.com/watch?v=787337003344189
"Podľa slov R. Fica sa táto situácia týka aj Slovenska, kde ľudia majú obrovské úspory kapitálu okrem bánk aj v druhom sporiacom pilieri.
Dodal, že ide o "umŕtvené" peniaze, ktoré sa nepoužívajú na rozvoj Slovenska, ale podobne ako aj inde v EÚ, obrovské množstvo financií odchádza do USA, odkiaľ prichádzajú do Európy ako investície.
Vysvetlil, že povinnosťou vlády je naštartovať ekonomiku cez všetky zdroje, ktoré sú k dispozícii, či už zo štátneho rozpočtu, eurofondov a iných fondov a tiež prostredníctvom súkromného kapitálu, čo je podľa neho uvedené aj v programovom vyhlásení vlády.'"
To vyjadrenie citam, ze neudrbe 2.pilier ludom, ale prinuti DSSky nakupovat statne dlhopisy, ci priamo investovat do statnych projektov napr. do dialnic. Taka idea uz tu bola v minulosti.
Je to z tych zlych to lepsie riesenie, ak to poviem optimisticky. Lebo ja som sa s 2.pilierom po volbach uz rozlucil.
Mozno by stacilo skor psychotesty spravit kadidatom do parlamentu.Nespravis na urcity pocet bodov,alebo IQ,nemozes kandidovat.Momentalne by sa to pekne preriedilo...
Iq nieje dobry napad… sam ho mam hooodne vysoke a nepripadam si ako vhodny kandidat co i len na poslanca, uz vobec nie na ministra atd 🤦♂️
Nehovoriac o tom ze vysoke IQ moze mat aj absolutny sialenec…
"
Je to z tych zlych to lepsie riesenie, ak to poviem optimisticky. Lebo ja som sa s 2.pilierom po volbach uz rozlucil.
Takymito s prepacenim sprostymi recami im len ponukas svoje uspory na rozkradnutie. Ja sa teda ani nahodou nerozlucim s mojimi usporami v 2. pilieri a v okamihu ked mi na ne siahnu, zariadim sa tak, aby som si tuto sumu co mi ukradli vratil inym sposobom. Kludne mozem poberat minimalnu mzdu a platit minimalne odvody, ked to tento sku*veny stat naozaj chce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za novelu hlasovalo 104 poslancov, zdržalo sa PS a SaS. Pozmeňovací návrh so zmenami v predčasných dôchodkoch podporilo okrem koalície aj KDH.
Dohoda KDH s Tarabom znamená, že okrem medveďov budú ľahšie strieľať aj rysy a vlky.
Nko
doplnenie: Minister práce z Hlasu vyčítal poslancovi KDH Jozefovi Hajkovi, že sa nesprávne interpretoval kuloárne rozhovory (v kontexte mimo ineho neotvarania druheho piliera vymenou za hlasovanie o 13. dochodku).
tak to bolo rychle 😅
Za mňa jedna z mála dlhodobo udržateľných ciest, ak nie jediná, je skvalitnenie vzdelávacieho systému a rozvoj regiónov. Aby ľudia samotní tým huliakovinám, tarabovinám, kuffovinám a iným -inám prestali veriť. Že to nejde zo dňa na deň a momentálne na to ani nie je politická vôľa, je mi, žiaľ, jasné :-/
už dávno bežíme opačným smerom
Minister o Dankovej nehode: Nech videá zverejnia
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok odpovedal aj na novinársku, či zverejnenia videá zo zrážky podpredsedu NR SR Andreja Danka so semaforom v bratislavskej Dúbravke. Šutaj Eštok odpovedal, že je za to, aby boli videá zverejnené.
„Nech sa to stane, ja som plne za to, nech sa to zverejní. Ja nie som ten, kto tie videá má. Ak je správne konanie ukončené, vyzývam aj týmto kompetentných, aby to urobili a navždy ukončili traumu, ktorú to spôsobilo spoločnosti,“ vyhlásil na tlačovej besede.
Super a ktože má tie videá ? Nemohol poradiť a povedať u koho si ich treba žiadať ?
Ja už tiež nechcem mať traumu.
to by parlament zival prazdnotou
https://www.facebook.com/zomriofficial/videos/962510512249814/
"Zbrane chránia mier. Na konci dňa ten mier vždy chránia zbrane, musíte ich mať, či chcete alebo nechcete, inak sa stanete obeťou" https://www.facebook.com/watch?v=787337003344189
Dodal, že ide o "umŕtvené" peniaze, ktoré sa nepoužívajú na rozvoj Slovenska, ale podobne ako aj inde v EÚ, obrovské množstvo financií odchádza do USA, odkiaľ prichádzajú do Európy ako investície.
Vysvetlil, že povinnosťou vlády je naštartovať ekonomiku cez všetky zdroje, ktoré sú k dispozícii, či už zo štátneho rozpočtu, eurofondov a iných fondov a tiež prostredníctvom súkromného kapitálu, čo je podľa neho uvedené aj v programovom vyhlásení vlády.'"
To vyjadrenie citam, ze neudrbe 2.pilier ludom, ale prinuti DSSky nakupovat statne dlhopisy, ci priamo investovat do statnych projektov napr. do dialnic. Taka idea uz tu bola v minulosti.
Iq nieje dobry napad… sam ho mam hooodne vysoke a nepripadam si ako vhodny kandidat co i len na poslanca, uz vobec nie na ministra atd 🤦♂️
Nehovoriac o tom ze vysoke IQ moze mat aj absolutny sialenec…
Takymito s prepacenim sprostymi recami im len ponukas svoje uspory na rozkradnutie. Ja sa teda ani nahodou nerozlucim s mojimi usporami v 2. pilieri a v okamihu ked mi na ne siahnu, zariadim sa tak, aby som si tuto sumu co mi ukradli vratil inym sposobom. Kludne mozem poberat minimalnu mzdu a platit minimalne odvody, ked to tento sku*veny stat naozaj chce.