Ahojte, chcem si zaobstarať wattmeter na bicykel. Mám na to k dispozícii okolo 500€. Reálne som rozmýšľal nad stages. Potom som ale čítal že to sem tam hodí blbé watty. Nevýhoda je tiež že je to ľavá kľuka. Potom ešte 4iii ale to je to isté ale za tie prachy by som to vydržal. Ešte som rozmýšľal nad bepro ale len tú verziu s jedným meraným pedálom. Ak by bol rozdiel merania výrazný, zohnal by som prachy aj na dvojitú verziu. Sú lepšie podľa vás pedále alebo kľuka? Ako je to s odolnosťou? Dosť zvyknem najazdiť a ak mi to vydrží jednu sezónu, bol by som sklamaný. Viete ešte o niečom čo by ma vyšlo v tejto cenovej relácii a je to lepšie? Ak si kúpim pedále, je možné ich prehadzovať z biku na bike kedy sa mi zachce alebo to chce viac času? Ďakujem za vaše názory. Viem že na nete je toho veľa a aj som hľadal ale jednoducho nestíham.
Disbalance neznamena, ze mas jednu nohu silnejsiu, ale to, ze clovek je vseliako skruteny a vacsinou do jednej strany a tym padom tam tlaci viac.
Plus telo si snazi ochranit primarnu nohu, cize snazi uprednostnovat slabsiu ?
Preto pri vacsej zatazi sa disbalance vyrovna ale s mensou sa znova zvyrazni
treba ist na kvalitny bikefit a ukazu cisla.
Ultegra kluka s powermetron ide s GRX600/800 klukami, len treba 1.5mm podlozku a to co je max co sa da, aby zapadka na kluke cvakla.
No ja to mam presne naopak. Ked dupem silno tak sa disbalans zvyraznuje a ked sa len tak vozkam tak som uz mal aj 50/50
Vraj je to sposobene aj rozdielnou dlzkou koncatin.
Inak ak dám všetko nabíjať, bike blika ako vianočný stromček
Citaj s porozumením...
Maš ceste.Kristina objednala nove mtb..
A bacha na montáž...lebo odtrhneš snímač ako ja....treba používať podložky.... podľa návodu
Inac cestne sa dajú prerobiť na mrb pomocou xpedo cxr pedalov... Ale životnosť ložisk bez pukania je len 1r a kúsok...za mna sklamanie ..ci uz 3ložiska asioma alebo xpedo
Podlozky neman a nic som neodtrhol. Je tam este vola, watmeter sa neopiera o kluku. Nastastie som bol na to vopred upozorneny predajcom (sam je biker). Mam kluky SH Ultegra a Asiona Favero Duo.
No ja to mam presne naopak. Ked dupem silno tak sa disbalans zvyraznuje a ked sa len tak vozkam tak som uz mal aj 50/50
mozno mas vysoko sedadlo a pri zatazi sa naklanas na jednu stranu
By ma zaujal experiment, ze das sedlo o 2-3 cm nizsie, ako by sa ti pripadne zmenila tato disbalancia. Lebo ta vyska sedla by to fakt vysvetlovala, aj ked si pamatam tie tvoje fotky z fittingu a nevyzeralo to nijak zle.
skusali sme to na fittingu samozrejme ze mi dal sedlo podla toho vzorca a to sa nedalo, si predsatav ze si spustis sedlovku o 5 cm nizsie ako ti to pojde. Som sa citil ako na detskom bicykli
mne staci ze mi sedlovka klesne o nejaky milimeter dole a ja uz citim ze je nieco zle
sa spytaj bikefittera, ja som to mal nastavene vraj dobre, povodne na 780mm a zhodil mi to na 777mm
podla hentoho vzorca by som mal sediet na 734mm co je nepredstavitelne
Kristina: Už ti tie Fevero assioma pro mx prišli? Čo na to hovoríš? Riešim aký powermeter na nový bike, tak ma to dosť zaujíma. Čo som čítal recenziu, tak ich dosť chválil. Akurát sa mu nepáčila výdrž okolo 60 hodín a že nemajú ešte usb-c, ale starý micro usb.
Ahojte , zvažujem kupu wattaku od https://xcadey.sk/xpower-s-sram-104bcd-3bolts-mtb pomer/ cena asi naj. A však zaujima ma realna skusenoťt tych ktory ich mate. Či su bezproblemove atd . Vďaka za info , kľudne pište aj sz.
Ahojte , zvažujem kupu wattaku od https://xcadey.sk/xpower-s-sram-104bcd-3bolts-mtb pomer/ cena asi naj. A však zaujima ma realna skusenoťt tych ktory ich mate. Či su bezproblemove atd . Vďaka za info , kľudne pište aj sz.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plus telo si snazi ochranit primarnu nohu, cize snazi uprednostnovat slabsiu ?
Preto pri vacsej zatazi sa disbalance vyrovna ale s mensou sa znova zvyrazni
treba ist na kvalitny bikefit a ukazu cisla.
Ultegra kluka s powermetron ide s GRX600/800 klukami, len treba 1.5mm podlozku a to co je max co sa da, aby zapadka na kluke cvakla.
A to sú trošku iné ako mám ?
Citaj s porozumením...
Maš ceste.Kristina objednala nove mtb..
A bacha na montáž...lebo odtrhneš snímač ako ja....treba používať podložky.... podľa návodu
Inac cestne sa dajú prerobiť na mrb pomocou xpedo cxr pedalov... Ale životnosť ložisk bez pukania je len 1r a kúsok...za mna sklamanie ..ci uz 3ložiska asioma alebo xpedo
mozno mas vysoko sedadlo a pri zatazi sa naklanas na jednu stranu
mne staci ze mi sedlovka klesne o nejaky milimeter dole a ja uz citim ze je nieco zle
podla hentoho vzorca by som mal sediet na 734mm co je nepredstavitelne
Spokojnost s PM, len davaj pozor na vodu. Ja som velmi spokojny so zakaznickym servisom.
bezproblemove zatial 3/4 roka