Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Este by som mozno polozil otazku ci si bude palivo kupovat sam alebo bude dotovany ?
Mam viacero aut ale realne ma dost zacina zrat spotreba/cena za km. V tomto napr nedam dopustit za 1.9tdi (posledne rocniky 2007/08)/1.6tdi od vw. To je servis a vozenie doslova zadarmo.
Grand scenic nie je práve niečo pre 18 rocneho 😁
Tankovat bude asi sám, za peniaze od nás 🤣. Realita, keďže ešte chodí do školy. Aj keby si zarobil na brigadach dosť (čo sa mu zatiaľ celkom darí), tak mamimnka, svokra, svagrina aj tak odmenia za odvedenie.
andrej25 kW podla mna nie su vsetko, ale aj z opacnej strany. Ked bude jazdit vylucne po meste tak OK, ale inak by som volil aspon 70-80 kW. Samozrejme s ohladom na hmotnost auta. Dnes uz kazde druhe auto diesel benzin oturbene, netreba mu dat zbytocne kotvu z hladiska bezpecnej defnzivnej jazdy, ked vravis, ze je rozumny. Ak vies, ako to myslim
hondy su mi sympaticke. skoda, ze novsie su cenovo dost ustrelene. Teraz, ked uz nebudem potrebovat az tak "rodinne" auto, som pozeral civic pre seba. Ale to je iny pribeh, este stale nemam vybrateho nastupcu za scenic. Ani len neviem, ci suv, alebo kombik a uz vobec nie znacku.... Ale kedze renault zas presiel cez STK, tak mam dva roky na rozmyslenie
Co sa tyka syna a vykonu: ide skor o to, ze pomaly chlapi rastu. Dostane nejaky zaklad, podla mna postacujuci a do buducna sa moze zariadit sam. Treba dat potomstvu sancu byt samostatny a nie im nezmyselne dat veci bez zasluh. Chlapec ani nie je nijako zvlast vysadeny na auta, sam nema vysoke poziadavky. Vlastne som sa ho ja musel pytat, ci vobec chce auto. Ked pride o par rokov na rad mladsi syn, to bude tvrdsi oriesok, ten hrava GTA a uz teraz chce motorku, stvorkolku... Od mala s nim pravidelne navstevujeme urazovu pohotovost
Tak potom C4, či Fiat Bravo sú akurát. Stoja hlboko pod 5000€, rozumné spotreby, rozumné benzínové motory (okrem C4 s 1.6 88 kW). Pomerne priestranné a praktické. Servis nie je extrémne drahý.
Este by som mozno polozil otazku ci si bude palivo kupovat sam alebo bude dotovany ?
Mam viacero aut ale realne ma dost zacina zrat spotreba/cena za km. V tomto napr nedam dopustit za 1.9tdi (posledne rocniky 2007/08)/1.6tdi od vw. To je servis a vozenie doslova zadarmo.
Tak potom C4, či Fiat Bravo sú akurát. Stoja hlboko pod 5000€, rozumné spotreby, rozumné benzínové motory (okrem C4 s 1.6 88 kW). Pomerne priestranné a praktické. Servis nie je extrémne drahý.
na citrona som uplne zabudol, a to som ho niekedy mal v uysom vybere
... Fiat Punto, či Bravo 1.4 benzín.... Zaujímavé môže byť aj Alfa Romeo Mito, ale brať len 1.4 benzíny, nie diesle. Aj 1.4 atmosférické benzíny v odvedú celkom dobrú prácu, tie autá sú pomerne ľahké, vedia jazdiť pomerne svižne, nie sú zbytočne premotorované, prijateľná spotreba, ale nemajú ani nedostatok výkonu.
Nejaký podobný výber pre 18-ročnú princeznú čaká onedlho aj mňa, tak idem pobrať nejaké rozumy... Tiež mám cenovú hranicu okolo 5k €, ale okrem toho musí byť to auto aj (alebo vlastne iba) pekné a cool, navyše servis na Alfy a Fiaty je doslova za rohom... Z menších AR je čo ešte rozumné? Zdieľa niečo techniku s Bravom? Tie majú diely a servis celkovo za babku...
Dnes ma za bystricou smerom na zvolen opalil obrovskou rychlostou niekto na sportovom aute, tak narychlo to vyzeralo ako monopost le mans, modrej farby … neviete o niecom takom? Zeby naozaj niekto mohol s takym jazdit po beznych cestach?
Ja som mal ako čerstvý vodič Ford fiesta 1.4 16V 59kW, asi 140Nm a aj na ňom som si vedel zajazdiť 😀 plus som do nej lial len benzín a menil olej, filtre a sem tam žiarovku.
Mladému šoférovi, ktorý sa chce sem tam previezť a neriešiť nejaké závady by som hľadal práve niečo takto jednoduché. Keď sa pokazí na 1.9tdi turbo, na 1.6tdi vstrekovače, tak to pôjde do peňazí.
Napadlo mi z tých dostupných možno ešte nejaká Dacia Sandero, ak ju nikto nespomenul.
Dnes ma za bystricou smerom na zvolen opalil obrovskou rychlostou niekto na sportovom aute, tak narychlo to vyzeralo ako monopost le mans, modrej farby … neviete o niecom takom? Zeby naozaj niekto mohol s takym jazdit po beznych cestach?
že by aston martin valkyrie ? jedno také má v garáži a jazdí na ňom Marián Šufliarsky (Lučenec).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by bol uplne rozumny, tak si "poziciava" od rodicov
Tankovat bude asi sám, za peniaze od nás 🤣. Realita, keďže ešte chodí do školy. Aj keby si zarobil na brigadach dosť (čo sa mu zatiaľ celkom darí), tak mamimnka, svokra, svagrina aj tak odmenia za odvedenie.
Malé, spratne, bezproblemove.
Co sa tyka syna a vykonu: ide skor o to, ze pomaly chlapi rastu. Dostane nejaky zaklad, podla mna postacujuci a do buducna sa moze zariadit sam. Treba dat potomstvu sancu byt samostatny a nie im nezmyselne dat veci bez zasluh. Chlapec ani nie je nijako zvlast vysadeny na auta, sam nema vysoke poziadavky. Vlastne som sa ho ja musel pytat, ci vobec chce auto. Ked pride o par rokov na rad mladsi syn, to bude tvrdsi oriesok, ten hrava GTA a uz teraz chce motorku, stvorkolku...
Na to tu je LPG
na citrona som uplne zabudol, a to som ho niekedy mal v uysom vybere
Nejaký podobný výber pre 18-ročnú princeznú čaká onedlho aj mňa, tak idem pobrať nejaké rozumy... Tiež mám cenovú hranicu okolo 5k €, ale okrem toho musí byť to auto aj (alebo vlastne iba) pekné a cool, navyše servis na Alfy a Fiaty je doslova za rohom... Z menších AR je čo ešte rozumné? Zdieľa niečo techniku s Bravom? Tie majú diely a servis celkovo za babku...
Mladému šoférovi, ktorý sa chce sem tam previezť a neriešiť nejaké závady by som hľadal práve niečo takto jednoduché. Keď sa pokazí na 1.9tdi turbo, na 1.6tdi vstrekovače, tak to pôjde do peňazí.
Napadlo mi z tých dostupných možno ešte nejaká Dacia Sandero, ak ju nikto nespomenul.
že by aston martin valkyrie ?