Ináč doteraz nevieme čo je naozaj s hranolom,
O jeho stave hlási len kovošroťák aj to len zahmlene a jemu aj tak nič neverím.
tam by sa hodil nejaký únik informácií, ba priam je nutný.
Na toto fakticky niet obrany. Spoločenský systém, jeho pravidlá, nepočíta s tým, že niekto v takej pozícií sa bude takto správať a že existujú také nástroje ako je internet a najmä sociálne siete na ňom. Spoločenský systém na to nemá vytvorené obranné mechanizmy a spolieha sa na morálku. Samozrejme s vedomím, že ľudia štandardne porušujú morálku, mali by za to byť vhodne trestaní a sú na to štandardné postupy. Ale skrátka s takýmto porušovaním moráky ani spoločenský ani právny systém nepočíta.
Jedinou účinnou obranou by bolo vypnutie internetu, čo je samozrejme nereálne.
Preto ma začína opantávať beznádej.
Myslim, ze to povedal Havel...
Demokracia zvazuje ruky tym, co to s nou myslia vazne a velke moznosti dava tym, co to s nou vazne nemyslia.
Ci som ten vyrok odcitoval presne, neviem, ale pointa je hadam jasna.
Celkovo sa u nás národno-konzervatívny politický blok vyvršuje často bez vecných argumentov na liberálnych stranách, pretože z toho profitujú u svojich voličov.
Pre najivného voliča je to ľahká návnada, pretože nemusia obhajovať svoje sračky, stačí iba útočiť, šíriť strach a dôchodcom raz za dekádu podhodiť 13te proso, nech sa nazobú.
Za mňa tu pomôže už fakt len to, že sa opozícia úplne stiahne a nech tento štát padne na hubu. Proste tvrdý reset, socky nech si hodia mašľu a zvyšok nech to berie ako nutnú obeť. Zlého sa bez zla nezbavíme.
citát z FB
"Niekoľko poznámok k vyhotoveniu a zverejneniu videonahrávky „rozhovoru“ so zadržaným Jurajom C. a jeho „priznaniu“ k motívu spáchaného zločinu voči poškodenému Ficovi.
Mal by som tiez niekolko poznamok. Je to uz dost rokov co som mal 71 rokov ale mam iste predstavy. Ten clovek neposobi dojmom supermana. Kludne ho mozeme povazovat za "podpriemerne trenovaneho teroristu". Pred par minutami spachal atentat na premiera. V zivote este na cloveka nevystrelil - ak ano uz by sa vedelo. Je v neskutocnom strese a napriek tomu vie odrecitovat kompletnu zbierku dovodov k atentatu - specialnu prokuraturu, RTVS ... ani si neviem na to cele spomenut. ***** dost konspirovanim to co pisem ale nie je tam dovod k zamysleniu?
Este by som dodal prosbu. Sam som dochodca (uz pomaly s 20-rocnou praxou). Poznam mnozstvo dochodcov co nie su na predaj za 13. dochodok ci karafiat ku MDZ. Nehadzte nas vsetkych do jedneho vreca. Dakujem.
Mal by som tiez niekolko poznamok. Je to uz dost rokov co som mal 71 rokov ale mam iste predstavy. Ten clovek neposobi dojmom supermana. Kludne ho mozeme povazovat za "podpriemerne trenovaneho teroristu". Pred par minutami spachal atentat na premiera. V zivote este na cloveka nevystrelil - ak ano uz by sa vedelo. Je v neskutocnom strese a napriek tomu vie odrecitovat kompletnu zbierku dovodov k atentatu - specialnu prokuraturu, RTVS ... ani si neviem na to cele spomenut. ***** dost konspirovanim to co pisem ale nie je tam dovod k zamysleniu?
A trafil 4 z 5 striel ......, fakt tie náhody sú nejak prečíslené
V tomto svetle je aj viac ako sebavedomy postoj Estoka lahko vysvetlitelny.
Nemam rad nejake konspiracie, ale tato lumpenbanda je schopna vsetkeho. S podporou a know-how z mordoru by to zorganizovat vedeli.
Ale nerad pustam myslienky tymto smerom...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Tak ešte raz pre tých, čo majú problém s pochopením písaného textu.
Každý politik ktorý kedy vyhral voľby, musel byť v čase víťazstva ako politik dobrý, inak by ich asi nevyhral, že?
Alebo si o političke Čaputovej myslíte niečo iné?
Vy tu ale chlapci úmyselne popletiete politické súperenie s politickým smerovaním, len aby ste si mohli uľaviť. Dosť smutné.
Rasťo Iliev všetkým jasne poukázal na reálne vzťahy politikov za kamerami, a ja sa úprimne divím chalanom ktorí si nechajú takými politikmi domotať hlavu tak, že si ju už nedokážu vyvetrať ani na bikoch. To fakt nikto nevidí ako sú teraz všetci do jedného rovnako vystrašení z nálady v spoločnosti? Že zrazu volajú po jednote?
A mimochodom, tak ako má stabilný bike dve kolesá, tak i stabilná demokracia potrebuje dva póly.
Takže všetci bikeri ktorí v politike uznávajú len jedno koleso, by sa mohli aspoň trochu zamyslieť.
Marian61 stále ti uniká najpodstatnejšia vec, toto nie je vôbec nejaký štandardný stav, je vojna - russká imperialistická vojna
volebné víťazstvo súčasnej koalície spolu s našim novým dokonca teplým prezidentom je z veľkej miery zásluhou šírenia dezinformácií, nenávisti a výborne vedenou russkou hybridnou vojnou, ktorá má dokonca aktuálne vládnu podporu.
To je, že za tým všetkým sú russké krvavé peniaze, ktoré financujú tzv alternatívne médiá, trolie fabriky na sociálnych sieťach, kde sa aktuálne vyzýva v podstate na občiansku vojnu a na vystúpenie z EU a NATO
A kde má demokracia v Maďarsku druhý pól?
@Marian61 píšeš akoby sme žili v nejakom izolovanom systéme, kde existujú iba demokracie a kam nemajú dosah nejaké hybridné hrozby z vonka.
A politici sú za kamerami asi takí povrchní kamaráti, akí povrchní sú voči voličom.
V opozícii.
Bohužiaľ, ale pokiaľ nám západný svet uznáva výsledky demokratických volieb, musíme sa s tým zmieriť.
Ale máš pravdu, ak sa KDH zapojí do zmeny volebného systému, vidím to cez väčšinový systém na maďarskú cestu.
toto nie je vôbec nejaký štandardný stav, je vojna - russká imperialistická vojna
Áno.
Zatiaľ ale reálne obavy nemám, teda aspoň kým trvá stav od vstupu do NATO, keď koalícia chodí na americkú ambasádu spredu, a opozícia zozadu..
Zaregistroval tu niekto fakt, že prvé kroky Kaliho po zostavení vlády viedli rovno na americkú ambasádu?
Že vraj menšie úpravy v zmluve...no, čo mal dovolené povedať, to aj povedal...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O jeho stave hlási len kovošroťák aj to len zahmlene a jemu aj tak nič neverím.
tam by sa hodil nejaký únik informácií, ba priam je nutný.
jpp je ze je na tom horsie ako nam vravia...
Na toto fakticky niet obrany. Spoločenský systém, jeho pravidlá, nepočíta s tým, že niekto v takej pozícií sa bude takto správať a že existujú také nástroje ako je internet a najmä sociálne siete na ňom. Spoločenský systém na to nemá vytvorené obranné mechanizmy a spolieha sa na morálku. Samozrejme s vedomím, že ľudia štandardne porušujú morálku, mali by za to byť vhodne trestaní a sú na to štandardné postupy. Ale skrátka s takýmto porušovaním moráky ani spoločenský ani právny systém nepočíta.
Jedinou účinnou obranou by bolo vypnutie internetu, čo je samozrejme nereálne.
Preto ma začína opantávať beznádej.
Myslim, ze to povedal Havel...
Demokracia zvazuje ruky tym, co to s nou myslia vazne a velke moznosti dava tym, co to s nou vazne nemyslia.
Ci som ten vyrok odcitoval presne, neviem, ale pointa je hadam jasna.
Pre najivného voliča je to ľahká návnada, pretože nemusia obhajovať svoje sračky, stačí iba útočiť, šíriť strach a dôchodcom raz za dekádu podhodiť 13te proso, nech sa nazobú.
Za mňa tu pomôže už fakt len to, že sa opozícia úplne stiahne a nech tento štát padne na hubu. Proste tvrdý reset, socky nech si hodia mašľu a zvyšok nech to berie ako nutnú obeť. Zlého sa bez zla nezbavíme.
"Niekoľko poznámok k vyhotoveniu a zverejneniu videonahrávky „rozhovoru“ so zadržaným Jurajom C. a jeho „priznaniu“ k motívu spáchaného zločinu voči poškodenému Ficovi.
A trafil 4 z 5 striel ......, fakt tie náhody sú nejak prečíslené
Nemam rad nejake konspiracie, ale tato lumpenbanda je schopna vsetkeho. S podporou a know-how z mordoru by to zorganizovat vedeli.
Ale nerad pustam myslienky tymto smerom...
Každý politik ktorý kedy vyhral voľby, musel byť v čase víťazstva ako politik dobrý, inak by ich asi nevyhral, že?
Alebo si o političke Čaputovej myslíte niečo iné?
Vy tu ale chlapci úmyselne popletiete politické súperenie s politickým smerovaním, len aby ste si mohli uľaviť. Dosť smutné.
Rasťo Iliev všetkým jasne poukázal na reálne vzťahy politikov za kamerami, a ja sa úprimne divím chalanom ktorí si nechajú takými politikmi domotať hlavu tak, že si ju už nedokážu vyvetrať ani na bikoch. To fakt nikto nevidí ako sú teraz všetci do jedného rovnako vystrašení z nálady v spoločnosti? Že zrazu volajú po jednote?
A mimochodom, tak ako má stabilný bike dve kolesá, tak i stabilná demokracia potrebuje dva póly.
Takže všetci bikeri ktorí v politike uznávajú len jedno koleso, by sa mohli aspoň trochu zamyslieť.
Nekandidovala...
volebné víťazstvo súčasnej koalície spolu s našim novým dokonca teplým prezidentom je z veľkej miery zásluhou šírenia dezinformácií, nenávisti a výborne vedenou russkou hybridnou vojnou, ktorá má dokonca aktuálne vládnu podporu.
To je, že za tým všetkým sú russké krvavé peniaze, ktoré financujú tzv alternatívne médiá, trolie fabriky na sociálnych sieťach, kde sa aktuálne vyzýva v podstate na občiansku vojnu a na vystúpenie z EU a NATO
@Marian61 píšeš akoby sme žili v nejakom izolovanom systéme, kde existujú iba demokracie a kam nemajú dosah nejaké hybridné hrozby z vonka.
A politici sú za kamerami asi takí povrchní kamaráti, akí povrchní sú voči voličom.
V opozícii.
Bohužiaľ, ale pokiaľ nám západný svet uznáva výsledky demokratických volieb, musíme sa s tým zmieriť.
Ale máš pravdu, ak sa KDH zapojí do zmeny volebného systému, vidím to cez väčšinový systém na maďarskú cestu.
Áno.
Zatiaľ ale reálne obavy nemám, teda aspoň kým trvá stav od vstupu do NATO, keď koalícia chodí na americkú ambasádu spredu, a opozícia zozadu..
Zaregistroval tu niekto fakt, že prvé kroky Kaliho po zostavení vlády viedli rovno na americkú ambasádu?
Že vraj menšie úpravy v zmluve...no, čo mal dovolené povedať, to aj povedal...
Ale no tak, ja demokraciu v Maďarsku nijak nespochybňujem.
A ty to prečo robíš?