Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Este z toho vyseka nizky trest a penazne odskodne. 🤟
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 20:03:26
00
Ináč doteraz nevieme čo je naozaj s hranolom,
O jeho stave hlási len kovošroťák aj to len zahmlene a jemu aj tak nič neverím.
tam by sa hodil nejaký únik informácií, ba priam je nutný.
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 20:03:47
05
Mali by otvorene komunikovat a nie, ze posluhovac 363 da embargo na informacie, Idi0t jeden.
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 20:07:14
00
Ohladom nenavistnych komentarov este cosi...
Som sokovany, ked osoby na urovni, pracovnej aj vzdelanostnej sa vyjadria hanlivo (precedia cez zuby nejaky hejt) v smerackom style na Caputovu (aj ked mozno smer nevolili)..
Fakt neviem, co take strasne Caputova urobila slovakom... Tolko nenavisti v ludoch.
Ale je mi zrejme ze niekto to zacal... Ze by fico na namestiach, ako jej nadava do americkych paniciek a k*riev ?
Takto fekalne sa nevyjadroval ani slota.. smer sa zmenil na fasisticku latrinu, vsetky ciary boli prekrocene.
Ktokolvek sympatizuje s tymto, je odsudeniahodny rovnako ako volici nackov-kotlebu.
V slobodnej spolocnosti take nieco nema existovat.

Par slov o jednom nackovi https://humanprogress-org.translate.goog/the-truth-about-che-guevara-racist-homophobe-and-mass-murderer/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=wapp
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 20:17:06
15
Nenávisť k prezidentke jednoznačne v ľuďoch dlhodobo živí a stupňuje najviac Smer, a nielen Fico a Blaha.....
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 20:21:48
017
a netreba zabudat, ze dost siry plul aj matovic, ked si dovolila nepodpisat niektory z jeho genialnych napadov alebo ho nebodaj kritizovat...
vtedy (okrem ineho) ju oznacil za klamarku, progresivnu liberalku, pripadne aspon siril reci, ze s americanmi "kuje pikle" poza jeho chrbat. vtedy stacilo ficovi len davat pozor a sledovat, na co ludia reaguju...
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 20:39:59
09
arrow_leftSrsen napísal:
Ináč doteraz nevieme čo je naozaj s hranolom,
O jeho stave hlási len kovošroťák aj to len zahmlene a jemu aj tak nič neverím.
tam by sa hodil nejaký únik informácií, ba priam je nutný.

jpp je ze je na tom horsie ako nam vravia...
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 20:59:33
00
A to môže byť Hranol v nemocnici pomenovanej po americkom prezidentovi?
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 21:30:15
012
arrow_leftJaroh napísal:
Začína ma opantávať beznádej.

Na toto fakticky niet obrany. Spoločenský systém, jeho pravidlá, nepočíta s tým, že niekto v takej pozícií sa bude takto správať a že existujú také nástroje ako je internet a najmä sociálne siete na ňom. Spoločenský systém na to nemá vytvorené obranné mechanizmy a spolieha sa na morálku. Samozrejme s vedomím, že ľudia štandardne porušujú morálku, mali by za to byť vhodne trestaní a sú na to štandardné postupy. Ale skrátka s takýmto porušovaním moráky ani spoločenský ani právny systém nepočíta.
Jedinou účinnou obranou by bolo vypnutie internetu, čo je samozrejme nereálne.

Preto ma začína opantávať beznádej.

Myslim, ze to povedal Havel...
Demokracia zvazuje ruky tym, co to s nou myslia vazne a velke moznosti dava tym, co to s nou vazne nemyslia.

Ci som ten vyrok odcitoval presne, neviem, ale pointa je hadam jasna.
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 21:46:32
08
Celkovo sa u nás národno-konzervatívny politický blok vyvršuje často bez vecných argumentov na liberálnych stranách, pretože z toho profitujú u svojich voličov.
Pre najivného voliča je to ľahká návnada, pretože nemusia obhajovať svoje sračky, stačí iba útočiť, šíriť strach a dôchodcom raz za dekádu podhodiť 13te proso, nech sa nazobú.
Za mňa tu pomôže už fakt len to, že sa opozícia úplne stiahne a nech tento štát padne na hubu. Proste tvrdý reset, socky nech si hodia mašľu a zvyšok nech to berie ako nutnú obeť. Zlého sa bez zla nezbavíme.
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 21:57:32
00
to iste si asi povedali aj Madari pred 15timi rokmi
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 22:01:58
02
arrow_leftKristina napísala:
citát z FB
"Niekoľko poznámok k vyhotoveniu a zverejneniu videonahrávky „rozhovoru“ so zadržaným Jurajom C. a jeho „priznaniu“ k motívu spáchaného zločinu voči poškodenému Ficovi.

Mal by som tiez niekolko poznamok. Je to uz dost rokov co som mal 71 rokov ale mam iste predstavy. Ten clovek neposobi dojmom supermana. Kludne ho mozeme povazovat za "podpriemerne trenovaneho teroristu". Pred par minutami spachal atentat na premiera. V zivote este na cloveka nevystrelil - ak ano uz by sa vedelo. Je v neskutocnom strese a napriek tomu vie odrecitovat kompletnu zbierku dovodov k atentatu - specialnu prokuraturu, RTVS ... ani si neviem na to cele spomenut. Smrdi dost konspirovanim to co pisem ale nie je tam dovod k zamysleniu?
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 22:08:07
46
Este by som dodal prosbu. Sam som dochodca (uz pomaly s 20-rocnou praxou). Poznam mnozstvo dochodcov co nie su na predaj za 13. dochodok ci karafiat ku MDZ. Nehadzte nas vsetkych do jedneho vreca. Dakujem.
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 22:11:37
832
Mne na tom videu pripadá ako sfetovaný.
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 22:14:14
02
Kalinak? Hej... :lol:
Zobraziť komentár 18.05.2024 - 22:24:34
09

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up