Pisem to preto, ze som si to sam zazil, ze akonahle nazorovo vybocim z hlavneho prudu uz som si bol z tohoto fora vyhadzovany, bolo som pocastovany takymi krajsimi slovenskym nadavkami a pod.
A to od ludi, co by mali mat aj viac ako zaklady inteligencie.
...
Co furt donho rypete, ano nazorov je ujety, ano dostava pravidelne minusky a ano nasral si viackrat do huby a tom ako je tu poslednykrat, ale preco mu nadavat?
Bud ta jeho nazor zaujima a reagujes nanho, alebo ti je ukradnuty a nereagujes nan (pretoze si ho ani neprecitas).
Ano, aj tu niektori reaguju az prilis "prisne" a vsimol som si to okrem ineho prave na diskusii s tebou, kde som teda pricine takehoto spravanie nerozumel.
Co sa tyka konkretne mojho aktualneho pristupu k
doubleovi, tam je to o inom. Povazujem ho za mojho znameho (nie sme teda kamarati na zivot a na smrt, ale boli sme spolu na par vyjazdoch) a absolutne nechapem jeho spravanie tu. Nemyslim si, ze je zly clovek (v zmysle ako reprezentanti aktualnej koalicie) a ani, ze je za to plateny.
Snazil som sa ho preto nasmerovat k normalnej diskusii (nie k tomu aby zmenil nazor).
Moje otazky smerovane priamo na neho tvrdo ignoroval. Skusil som
udicku jednym smerom hodit - nic, skusil som k nemu arogatny byt (nech sa teda uz nasere a zavola mi a vynada, co ja by som urcite urobil, ak by sa tu niekto ku mne spraval tak, ako ja k nemu) a stale bez odozvy, ide si tu dalej svoje... Nechapem.
double What is your problem pal?