Nič sa nezmenilo .....
Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer) po minulotýždňovom útoku je stabilizovaný s miernym zlepšením.
Na sociálnej sieti o tom informovala Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici, kde je Fico hospitalizovaný.
Synko tusis zle. Verejne sa zavazujem, ze ti poslem 100 eur na tebou zadany ucet ak mi najdes prispevok, kde som nieco taketo pisal. To, aby si mal motivaciu podporit tento svoj blabol.
Ja si to pamatam inak. Tvrdil som presny opak, ze "nezostrelitelne" Kindzaly sa samozrejme daju zostrelit, pretoze fyzika nepusti a ked nieco leti oproti tebe staci ak sa s tym predmetom zrazis a vobec nemusis ist velkou rychlostou alebo mu postavis nieco do cesty.
Uz si nespominam kto ma tam vtedy vysmial a tvrdil, ze hypersonicka raketa sa neda zostrleit, pretoze je prilis rychla a podla mna vychadzal z naivnej predstavy, ze ked je protiraketa pomalsia nemoze sa s nou nikdy zrazit, pretoze ju nedobehne.
A tusim som tam vtedy pisal o Iskanderoch alebo naopak a niekto ma tam dodatocne opravoval, ze som asi myslel tu druhu.
Teoreticky je to jedno, pretoze RU vyhlasovalo obe rakty za nezostrelitelne a pokial viem su obe hypersonicke.
Dalsi pacient, co nedokaze chapat pisany tesxt?
Takze vraj tam odznelo toto:
Ak si ho nemylim, tak jeho analyza zssr nadsvetelnych rakiet a ako ich ua nemozu zostrelovat a ua teda fakeuuju videa, je taky fopklor by som povedal
A com pisal ja? Pisal som o konkretnom videu, kde vystrelili zo zeme z rucneho raketometu raketu, ktora letela odzadu a pokusala sa dohnat rusku raketu.
Na videu videit vybuch a ja som spochybnil tvrdenia, ze tymto sposobom bola tato konkretna raketa zasiahnuta. Nie, nemyslim si, ze bola, pretoza dany MANPADS ma maly dostrel, malu rychlost a bol vystreleny neskoro a pod zlou trajektoriou (nesiel rakete oproti, ale odzadu).
Nevadi, ze vo videu vidiet vedla pravdepodobne stopu dalsej rakety napravo a nevadi, ze Igla, ked nezasiahne ciel tak sama vybuchne, cize dany vybuch bol vysoko pravdepodobne vysledkom samodestrukcie? Igla buchla cca 8s po starte, co pri jej cestovnej rychlosti je cca hranica jej dostrelu.
Ale to bude isto len nahoda. Rovnako ako to, ze vo videu leti najprv raketa, strelec sa za nou otaca a az potom za nou pride zvuk od nej, cize slo o nadzvukovu raketu a tak to velmi pravdepodobne nebol Kalibr, kedze ten cestuje podzvukovou rychlostou.
Isto nahoda, hlavne, ze sme videli vybuch na oblohe a tak je sicko v poradku.
Nepisal som nikde o tom, ze UA fejkuju videa, nepisal som, ze nevedia zostrelovat nadsvetelne rakety. reagoval som na jedno jedine konkretne video, z ktoreho si moj fanda uplietol bic.
Naozaj aj tebe robi problem pochopit pisany text???
Ja tam vidim dost vyrazny rozdiel medzi jeho tvrdenim a tym co som pisal ja.
A keby si vnimavejsi videl by si, ze v podpise mam aj cislo objednavky a na darcek pre Putina som uz davno prispel.
Kludne mozem znovu, vysli nove tricka a su celkom fajn, ale tento tvoj "dokaz" ti uznat nemozem.
Niektore sa doslova vyliahnu z vajca a pri tom buchani zobakom o skrupinu si ocividne omlatia aj hlavu... Ale na ich sebavedomie a funkci rostlináře to zjavne nema vplyv
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hmm, čo už, keď TV je dnes už iba jedna z ikon na ploche smart zariadení...
Zdravotný stav premiéra Roberta Fica (Smer) po minulotýždňovom útoku je stabilizovaný s miernym zlepšením.
Na sociálnej sieti o tom informovala Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici, kde je Fico hospitalizovaný.
https://domov.sme.sk/c/23334770/robert-fico-zdravie-dnes-zdravotny-stav.html?ref=mnt
už aj mne ale pár hodín nešlo :O
Ja si to pamatam inak. Tvrdil som presny opak, ze "nezostrelitelne" Kindzaly sa samozrejme daju zostrelit, pretoze fyzika nepusti a ked nieco leti oproti tebe staci ak sa s tym predmetom zrazis a vobec nemusis ist velkou rychlostou alebo mu postavis nieco do cesty.
Uz si nespominam kto ma tam vtedy vysmial a tvrdil, ze hypersonicka raketa sa neda zostrleit, pretoze je prilis rychla a podla mna vychadzal z naivnej predstavy, ze ked je protiraketa pomalsia nemoze sa s nou nikdy zrazit, pretoze ju nedobehne.
A tusim som tam vtedy pisal o Iskanderoch alebo naopak a niekto ma tam dodatocne opravoval, ze som asi myslel tu druhu.
Teoreticky je to jedno, pretoze RU vyhlasovalo obe rakty za nezostrelitelne a pokial viem su obe hypersonicke.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1882392.html#p1882392
peniaze mozes odoslat napr. sem: https://www.municiapreukrajinu.sk/
Ahoj flegko, uz si poslal slubenych sto dukatov ?
Ako predskokan vystúpila hudobná naZiskupina Ortel.
https://x.com/Nerodne_menu_eu/status/1793699453268090962
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=KnEmebrtcNM
A toto je fajn odpoved nostalgikom socializmu.
https://www.youtube.com/watch?v=JCeauhbkIkY
vi sťe gdo? vi nevjeťe počiťať !
Dalsi pacient, co nedokaze chapat pisany tesxt?
Takze vraj tam odznelo toto:
A com pisal ja? Pisal som o konkretnom videu, kde vystrelili zo zeme z rucneho raketometu raketu, ktora letela odzadu a pokusala sa dohnat rusku raketu.
Na videu videit vybuch a ja som spochybnil tvrdenia, ze tymto sposobom bola tato konkretna raketa zasiahnuta. Nie, nemyslim si, ze bola, pretoza dany MANPADS ma maly dostrel, malu rychlost a bol vystreleny neskoro a pod zlou trajektoriou (nesiel rakete oproti, ale odzadu).
Nevadi, ze vo videu vidiet vedla pravdepodobne stopu dalsej rakety napravo a nevadi, ze Igla, ked nezasiahne ciel tak sama vybuchne, cize dany vybuch bol vysoko pravdepodobne vysledkom samodestrukcie? Igla buchla cca 8s po starte, co pri jej cestovnej rychlosti je cca hranica jej dostrelu.
Ale to bude isto len nahoda. Rovnako ako to, ze vo videu leti najprv raketa, strelec sa za nou otaca a az potom za nou pride zvuk od nej, cize slo o nadzvukovu raketu a tak to velmi pravdepodobne nebol Kalibr, kedze ten cestuje podzvukovou rychlostou.
Isto nahoda, hlavne, ze sme videli vybuch na oblohe a tak je sicko v poradku.
Nepisal som nikde o tom, ze UA fejkuju videa, nepisal som, ze nevedia zostrelovat nadsvetelne rakety. reagoval som na jedno jedine konkretne video, z ktoreho si moj fanda uplietol bic.
Naozaj aj tebe robi problem pochopit pisany text???
Ja tam vidim dost vyrazny rozdiel medzi jeho tvrdenim a tym co som pisal ja.
A keby si vnimavejsi videl by si, ze v podpise mam aj cislo objednavky a na darcek pre Putina som uz davno prispel.
Kludne mozem znovu, vysli nove tricka a su celkom fajn, ale tento tvoj "dokaz" ti uznat nemozem.
Alebo, legendy sa nerodia ale robia?
hodina hnusu, po tomto nevidim absolutne problem v tom volat nejakeho smerovolica total dezole a to sa este krotim
a double je na facku, nie na pomoc a pokec, ako to tu niekto prezentoval