Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ten winter78 by mohol odpovedať na položenú otázku...Aj mňa zaujíma jeho spôsob uvažovania. Taká exkurzia do jeho hlavy by mohla byť pre nás prospešná.
Zobraziť komentár 08.06.2024 - 22:20:39
02
Smeráci už dávno nevysvetlujú. Oni len vystrelujú z hovnômetov a to im stačí aby bolo tak akurát vyhraté na pohodičku.

Prílohy:

IMG_9619.jpeg
IMG_9619.jpeg 492.01 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 08.06.2024 - 22:27:49
07
Myslim, ze nemusi. Aspon ja nepochopim jeho myslienkove pochody, lebo vlastne rozumne pise, no kona/voli uplne protichodne, ak si len pozriem tieto posledne prispevky:
(Winter78 wrote):

- Klobúk dole pred Tvojim triezvym pohľadom a názorom na tému medvede. Chodím do lesa často aj v rámci bikovania aj počas výkonu mojej práce.... ( elektrina a elektroinštalácia sa montuje aj na chaty či lesné správy ďaleko od civilizácie ) a nemám s medveďmi žiadny problém. Áno vídavam.....aj pred týždňom za jeden deň rovno dva kusy nezávisle na sebe....jeden ráno na lúke a druhý poobede na poli....ale nerobil som z toho žiadnu paniku , skôr som to bral s úsmevom na tvári že som mal možnosť vidieť . Samozrejme som aj stretol.....počas bikovania....( pri 12-tom stretnutí/videní som už prestal rátať )..... ale vždy bol macko viac vystrašenejší než ja . Bohužiaľ veľa Slovákov podľahlo mediálnemu tlaku a masírovaniu a je to dosť smutné že poniektorí sme takto schopní nechať si vymývať mozgy. NIKDY nebudem za odstrel medveďov. Máme krásnu prírodu tak buďme na ňu hrdí.

- Mimochodom volil som Pellegriniho a očakávam úrážky, osočovanie, vulgarizmy a výsmech....tak nech sa páči dámi a páni do mňa :* . A ešte niečo.....ak sú tieto vaše úrážky, osočovanie, vulgarizmi a nenávistné komentáre reprezentatívna vzorka voličov Korčoka tak som rád že som tak urobil .
Zdravý sedliacky rozum ešte zo Slovenska neutiekol 8) ....

- Tebe nevadí akým smerom sa uberá....resp. kde sa nachádza naša politika ??? Ohováranie, osočovanie, urážanie v KAŽDEJ politickej debate, v KAŽDOM vyhlásení či komentovaní hocikde na Facebooku . Však posledná diskusia všetkých kandidátov sa opäť niesla v rovnakom duchu....ohováranie, urážanie a osočovanie jeden druhého. Kandidát dostal slovo, priestor a čas aby ho využil na zodpovedanie otázky ktorú dostal od moderátorov a namiesto toho aby odpovedal na otázku tak zas a znova len útočil na iných....pričom ich aj moderátorka či moderátor napomenuli aby sa venovali položenej otázke . A to zdôrazňujem že to boli kandidáti na PREZIDENTA a aj tak neboli schopní zachovať si dôstojnosť.... Nepôjdeš sa predsa najesť do reštiky kde zle varia a ešte k tomu je personál nepríjemný .....a presne preto polka národa voliť nešla. A ja sa ani nečudujem......

Pod toto by som sa skoro podpisal. No pre neho je vysledok riesenia nastolenych problemov - Blaha & Kalinak. :x
Zobraziť komentár 08.06.2024 - 22:31:29
17
A ešte doplním doplním ďalší faktor - samozrejme tradičná rodina - nechceme tu skazený západ, aby nejaký buze.ranti vychovávali deti Chceme tradičnú rodinu - ako v russku
t.z. muž alkoholik mláti a znásilňuje ženu aj deti kedy sa mu zachce - je to proste neodolateľné ...
a samozrejme v nedeľu do kostola
a rozvodovosť po 10 rokoch 83%
- číže klasicky, čo boh spojil nech človek nerozdeľuje.......
ale to nevadí, je to tradičná rodina
Zobraziť komentár 08.06.2024 - 22:36:06
015
Alebo ked Pelegrini prezident šuká Šukaja ministra vnutra?
Fico suka stetky a chlasta, Danko suka stetky a chlasta, Kali suka malych chlapcov a koksuje...
Nenavidim liberalov, nenavidim *****, nenavidim drogy...
Zobraziť komentár 08.06.2024 - 22:55:36
014
btw, kvôli tomu už ani nechodím na pivo, takéto kktiny sa tam dajú pravidelne vypočuť
Soroš, Bil Gejts, Šimečka, Čaputová - tá obzvlášť - najväčší nepriatelia
a na UA nie je žiadna vojna, všetci ukrajinci jazdia na luxusných autách, všetci majú makbúky a najnovšie ajfóny
nemali sme im dávať zbrane,
Ukrajinci a russi je to isté, nech sa tam yebú,
nás sa to netýka, nemali provokovať, zaslúžili si to
Američania sú najhorší národ na svete a nedovolili UA podpísať mierovú dohodu

Keby aspoň držali huby a bavili sa o niečom inom ešte by som to prekúsol, ale proste furt sa nájde nejaký kkt, čo s tým začne.
Zobraziť komentár 08.06.2024 - 23:00:23
011
Nezabudnime na Blahu mydlica baranov. A Huliak dava dole odzadu mrtve medvedice? Neviem, nevidel som, nebol som tam a preto diskutujme o tom ci nahodou. Strasna zberba.
Zobraziť komentár 08.06.2024 - 23:02:28
07
arrow_leftSrsen napísal:
...kvôli tomu už ani nechodím na pivo,

Vcera vecer sme navstivili dve krcmicky. Ludi plno, ledva sme nasli miesto, Hluk velky, len sme nikomu nerozumeli. Mozno preto, ze chlastame v Zahrebe :⁠-⁠)
Ale este rano som stihol poslat Odora do Bruselu.
Nielen motorkarom nazdravie 🍻
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 05:49:46
111
ucast na volbach bude isto nizka, ja som bol volit o 17 a nikde nikoho, clenovia komisii sa statocne nudili a zoznamy volicov, co som videl boli prazdne. tym myslim to, ze ludi, co mali odvolene bolo zalostne malo
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 08:37:24
00
https://x.com/JanoMacek/status/1799480079518724367?t=EMvaKTXT_SY1ZHRRhSnSmA&s=19
Magyarhitlerovi sa impérium pomaly rúca

i.ibb.co
i.ibb.co
Dop*či s čegevarom
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 08:54:20
11
Kolega madar minto kedysi vysvetloval ako to je s vyhrami Orbana… ako spravil coro-moro s volebnym zakonom, tak vozi ludi, ked potrebuje hlasy… takto sa tam drzi. Jasne, ze ho aj volia, ale takto opoziciu hladko prevalcuje.

Mam obavu, ze ked zmenime volebny zakon aj u nas skoncime podobne.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 09:07:01
00
Je to “ zatiaľ “ dobre …

🔓: https://dennikn.sk/4038578/neoficialne-vysledky-eurovolby-vyhra-ps-pred-smerom-a-republikou-sas-a-demokrati-na-mandat-nedosiahnu/?cst=634c84a6139bb2979fdb555eb3cda18dd3ff8c89272d68b239cddfce244e849b
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 09:56:03
40
Mal radšej odísť ako martýr. Vrátil sa ako úbožiak a je na smiech
https://blog.sme.sk/marianletko/politika/mal-radsej-odist-ako-martyr-vratil-sa-ako-uboziak-a-je-na-smiech
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 10:04:07
02
Čo sa týka medicíny, ten človek netuší, o čom píše.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 10:07:40
01
arrow_leftRamon1 napísal:

SaS 4.9% - gratulujem Sulikovi. Euroskepticizmus a sústavne povrchné zosmiešňovanie akejkoľvek pripravovanej EU legislatívy je zjavne to, vďaka čomu sa SaSke darí stále viac.
Demokrati 4.8% - chcelo by to už asi nejakú ďalšiu novú nudnú stranu na štýl KDH, olano, či zaludi s ktorou to už určite vyjde. S priemernými nudnymi politkmi, síce bez charizmy a sebareflexie, ale za to s veľkými kariernymi ambíciami.
Na druhej strane ale kým politici ale aj voliči stále využívajú veľa priestoru na špekulácie a vyberavosť, určite to znamená, že situácia na Slovensku je stále na míle vzdialená od vážnej. Všetko je v pohode.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 10:29:22
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up