Tecka, je to systém financovania turizmu podľa zákona 91/2010 o podpore cestovného ruchu. Štát financuje rozvoj cestovného ruchu formou dotácii organizácií cestovného ruchu. Dotácie sú zo štátneho rozpočtu, sú dané zákonom (ich výška je odvodená od vyzbieraného členského), sú nárokovateľné. Organizácia cestovného ruchu si podá raz ročne žiadosť o dotáciu, kde uvedie, čo z nej bude financovať a ak splní potrebné administratívne požiadavky, ministerstvo jej dotáciu musí udeliť. Doteraz bolo príslušným ministerstvom ministerstvo dopravy, dosť logicky bola teraz táto kompetencia (a aj veľa ďalších a aj príslušné rozpočty a aj pracovníci sekcie cestovného ruchu) delimitovaná ministerstvu cestovného ruchu.
Ja osobne tento systém nepovažujem za najlepší, ale faktom je, že je skrátka daný zákonom, nie plochozemcami. A funguje to tak už od roku 2010 alebo 2011, plochozemci iba dostali tento systém v rámci delimitácie.
V tomto prípade OOCR Gron dostala dotáciu zo štátneho rozpočtu prostredníctvom ministerstva cestovného ruchu. Za tieto peniaze okrem mnohých iných vecí si v rámci nejakej kampane kúpila vyrobenie reklamného článku na Mtbiker. Pravidlá dotačnej schémy určujú, že je potrebné uviesť, že to bolo urobené s podporou ministerstva cestovného ruchu a ten claim nerobí Mtbiker, ten iba dodáva službu. Claim deklaruje OOCR Gron ako príjemca dotácie od štátu.
Potom by to nemalo byt prezentovane ako platena reklama pre OOCR Gron? … ako ked su ine clanky oznacene PR?
Lebo teraz to vyzera ako “spontanne” natocene video mtbiker timom. Tak ako vsetky co sa tu vacsinou prezentuju. Minimalne to je zavadzajuce.
Neberte to ako hejt alebo znevazovanie niekoho prace.
Veru neviem, ako to zákony upravujú. Je možné, že ak ide o autorský text redakcie, čo je aj tento prípad, tak to nie je reklama. Reklama by to asi bola v prípade, keby si to OOCR Gron (alebo nejaká ňou platená agentúra) napísala sama a MTBiker by to bez zmeny a zásahu uverejnil?
Ostrihonova na druhom mieste z PS s 117.207 prednostnymi hlasmi...tj ludia ju z toho 4.miesta kandidatky, s ktorym si mal problem, prekruzkovali na druhe
Nazývajú ich ultra pravicové strany, čo sa o SNS a Smere nehovorí, no bol by som naozaj zvedavý, či aj v tom rakúsku či fr majú politici tak jedovatý slovník ako tí naši non ultra, ktorí nadávajú do potkanov, žumpy, kuryew, prostitútok, atď
V nemeckej AFD to skusil jeden voci zenam a jednej politicke (nieco v zmysle, ze je tlsta) a zvozili ho media pod ciernu zem. Ale slovnik hrubne, to je fakt aj inde.
Btw. skoda, ze si Fico nevezme priklad z Macrona ci belgickeho premiera, ktori podali demisiu po porazke...
(Ten krok Macrona je sialeny.)
Tomáš Taraba 9471
Rudolf Huliak 5323
Martina Šimkovičová 2338
Ľudovít Ódor 294 944
Mám sen. Po budúcich parlamentných sa Ódor stáva novým premiérom, na Slovensku konečne začína mier a pokoj. Nikto zrazu nemusí riešiť politiku. Táto téma zapadá prachom pre nezáujem. Lebo sa rieši veľmi "Fotky z výjazdov" "Plánujem cyklo dovolenku" "Dajte pekné trasy" "Čo sa oplatí" a "Čo mi priniesla poštárka"
Inak bol uz niekto z tych nasich trapnych primitivov v Moskve, povedat im, nech vypadnu z ukrajiny aby konecne zavladol mier?
Kedy konecne pojdu? Stale o tom iba melu, ale nesiel tam ani jeden. To mi nevychadza. Nejaky ich volic by mi to mohol vysvetlit, lebo tomu nerozumiem. Plna huba mieru a skutok ziadny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V normalnej spolocnosti by to bolo super.
Sme vo vlakne “Politika”, kde dost nakladame koalicii… o sns ani nehovorim.
Mtbiker ako firma nie je odkazana na tych par chechtakov od plochozemcov.
Mozno to nie je par drobnych…
Aj my sa tu mozeme dostat lahko pod cenzuru.
Samozrejme, ze prehanam, ale ked pocuvas vsetky tie napady na obmedzenie kritiky, tak to nemusi byt az taka blbost.
Dufam, “len” ze mam zly den.
Ja osobne tento systém nepovažujem za najlepší, ale faktom je, že je skrátka daný zákonom, nie plochozemcami. A funguje to tak už od roku 2010 alebo 2011, plochozemci iba dostali tento systém v rámci delimitácie.
V tomto prípade OOCR Gron dostala dotáciu zo štátneho rozpočtu prostredníctvom ministerstva cestovného ruchu. Za tieto peniaze okrem mnohých iných vecí si v rámci nejakej kampane kúpila vyrobenie reklamného článku na Mtbiker. Pravidlá dotačnej schémy určujú, že je potrebné uviesť, že to bolo urobené s podporou ministerstva cestovného ruchu a ten claim nerobí Mtbiker, ten iba dodáva službu. Claim deklaruje OOCR Gron ako príjemca dotácie od štátu.
Lebo teraz to vyzera ako “spontanne” natocene video mtbiker timom. Tak ako vsetky co sa tu vacsinou prezentuju. Minimalne to je zavadzajuce.
Neberte to ako hejt alebo znevazovanie niekoho prace.
Blaha je druhy - 187 020 hlasov
Btw. skoda, ze si Fico nevezme priklad z Macrona ci belgickeho premiera, ktori podali demisiu po porazke...
(Ten krok Macrona je sialeny.)
pravdupovediac, cakal som ze to ten primitiv vyhra s prehladom
Rudolf Huliak 5323
Martina Šimkovičová 2338
Ľudovít Ódor 294 944
Mám sen. Po budúcich parlamentných sa Ódor stáva novým premiérom, na Slovensku konečne začína mier a pokoj. Nikto zrazu nemusí riešiť politiku. Táto téma zapadá prachom pre nezáujem. Lebo sa rieši veľmi "Fotky z výjazdov" "Plánujem cyklo dovolenku" "Dajte pekné trasy" "Čo sa oplatí" a "Čo mi priniesla poštárka"
https://youtu.be/dPfPkdcKDHQ?si=2yqssXffpCTpbY6y
Kedy konecne pojdu? Stale o tom iba melu, ale nesiel tam ani jeden. To mi nevychadza. Nejaky ich volic by mi to mohol vysvetlit, lebo tomu nerozumiem. Plna huba mieru a skutok ziadny.
Nechcem aby ma tento primitivny exkrement zastupoval v EP!