Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
Rovnako ako zomrel ten cyklista ktory sa snazil vyhnut nejakemu dietatu na cyklotrase a spadol.
Keby to bolo sem tam tak to clovek prejde, ale tym ze sa to neriesi nijak tak to vsetci beru ako ze je to v pohode a vlastne vsetko je chodnik.
lol kde a kolko si siel? ukazali Ti aj fotku?
inak technicky by ma zaujimalo ako Ta zmerali. nema ta "odrazna" zona splnat nejake parametre?
co mi pripomina ze verim ze scarinko na ceste z BK v strmom zjazde pred cervenym krizom brzdi co to da lebo tam je 30ka ? pripadne od trojuholniku smer u slivu...
inak technicky by ma zaujimalo ako Ta zmerali. nema ta "odrazna" zona splnat nejake parametre?
co mi pripomina ze verim ze scarinko na ceste z BK v strmom zjazde pred cervenym krizom brzdi co to da lebo tam je 30ka ? pripadne od trojuholniku smer u slivu...
Urcite ano ale nemam meracie zariadenie ktore je certifikovane a schvalene statnym organom tak neviem kolko idem. Urcite nejdem viac ako 30. Viem to pretoze ked idem 30 tak ma predbiehaju busy a auta vsade po karpatoch ?
takze chodci ti vadia ked sa nespravaju podla tvojich predstav ale ked mas ty dodrziavat pravidla tak len kopa vyhovoriek? nie si ty tak trochu pokrytec?
bolo ti to treba zavzdusnovat sa niecim co aj tak neovplyvnis? chodcov (nie len) na moste SnP...
🙄
Zlomený stavec nie je zlomená ruka, či noha. Inštruktor kajakov, čo kam chodím, tak spomínal, že na jednej rieke sa od nich 1 chalan prevrátil a zomlelo ho to na skalách. Normálne potom ešte dojazdil do cieľa 6km, že ho bolí chrbát a rameno a rebrá, že zajtra nikam nejde. Večer si ľahol spať, ráno nevedel vstať, tak nemocnica. Výsledok, 3 zlomené rebrá, 2 stavce, natrhnuté väzivo v ramene atď. Rally jazdec spomínal, že mal na Dakare nehodu a spravil niekoľko kotrmelcov ešte začiatkom 90. rokov. Výsledok 6 prasknutých stavcov a odjazdil s tým zvyšnú 1/3 Dakaru. Mysleli, že to má len narazené. Samozrejme stavce sú možno prasknuté, len zamenila slovíčko, aj to môže byť. Na druhú stranu veľa ľudí malo úraz o ktorom si mysleli, že nie je tak vážny až kým neubehol nejaký čas.
JFE to je tá cesta z Koliby po Mudroňovej dole? Kde je teraz nie som si istý, či 30, alebo 40?
takze chodci ti vadia ked sa nespravaju podla tvojich predstav ale ked mas ty dodrziavat pravidla tak len kopa vyhovoriek? nie si ty tak trochu pokrytec?
bolo ti to treba zavzdusnovat sa niecim co aj tak neovplyvnis? chodcov (nie len) na moste SnP...
Pokazeny senzor, stava sa. Naposledy mi dal wattmeter 14w/kg. To bude tiez isto pravda ?
Paci sa mi ako hladas somariny aby si dosiahol svoju pseudo praudu.
Daj este nieco, chod sa este pohrabat na mojej strave, isto nieco najdes. Ja si svoj cas vazim visc na to aby som hrabal spinu v tej tvojej lebo ty isto jazdis tak ako kazes 😉 ale samozrejme si zas nepochopil o com tu bola rec tak kludne este najdi kde som neseparoval smeti alebo som vyplul zuvacku do travy. Viac k tomu pisat nebudem aj ked ty isto ano 😄
nieee to je asfaltka v mestskych lesoch nad cervenym krizom - je tam znacka zona 30 a v tom zjazde musis naozaj chciet aby si to dodrzal.
Tak to vyjde na rovnako, však tam sú všade zóny 30 a mám pocit, že to dodržiavajú len ľudia, čo idú do kopca.
Daj este nieco, chod sa este pohrabat na mojej strave, isto nieco najdes. Ja si svoj cas vazim visc na to aby som hrabal spinu v tej tvojej lebo ty isto jazdis tak ako kazes 😉 ale samozrejme si zas nepochopil o com tu bola rec tak kludne este najdi kde som neseparoval smeti alebo som vyplul zuvacku do travy. Viac k tomu pisat nebudem aj ked ty isto ano 😄
no to je ten problem. ja si na rozdiel od teba dokazem priznat ze kazdy ma priestor na zlepsenie co sa tyka vzajomnej ohladuplnosti a tolerancie. a ak to nie tak aspon nepindam na pravidla ked ich sam porusujem...
a teda riesit chodcov na moste SnP fakt potrebu nemam lebo viem ze je to UPLNE zbytocne. a s kazdou dalsou lodou plnou turistov este zbytocnejsie...
mimochodom naschval som ten obrazok usekol tak aby bolo vidno ze som tam siel este rychlejsie ako ty
Dik, ze si dal ten segment do pozornosti. Flagol som
mimochodom rozmyslam nad tym aky to ma zmysel - clicknes waiver a vidis leaderboard uplne rovnako. ale teda ak Ta to bavi preco nie
Viem. Ked nic ine, aspon to tam uzivatelom zasvieti, ze ide o rizikovy usek. Beriem to ako taky virtualny stuchanec.
Bolo by naivne ocakavat, ze tam budu zrazu vsetci opatrni a nebudu to v zjazde hrotit.
nehovoriac o tom ze solidna cast tych top casov je pocas L'Etape.
/offtopic
Za nedodržiavanie zákona môžeš dostať pokutu, alebo trest. Za nedodržiavanie tolerantnosti - nadávky alebo nejakú bitku. Každý nech si vyberie, čo je mu lepšie.
A btw - čiernobiele videnie sveta nikdy nikam neviedlo.