A druhy problem, na mojom Kellys Gibone je oska na prednom kolese a je bez tej packy, cize s imbusom odsrobujem a dam dolu koleso. Lenze, dnes mi ta oska nesla dolu, len ten koncek z nej som vysroboval a vobec nejde oska von. Zasrobujem ten koniec naspat a na druhej strane zas kusok oska vychadza, chcem to odsrobovat znovu a len ten koncek z nej vzdy ide dolu. Da sa to nejako dat dolu a nasadit normáne naspat ako ma byt? ? Asi by bolo lepsie na toto kupit osku s tou packou vsak?
Jedna sa konretne o bicykle CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky a Kellys Gibon 10 29 pánsky.
Dakujem za kazdu radu.
PS: ako je docasne najlepsie pri preprave pohodlnejsie davat dolu tie predne kolesa?
A rovno by som si kupil aj novu osku ktora uz bude v jednom kuse, lebo toto by sa mi znova riskovat nechcelo.
Ale ja hlasujem za tie vyťahováky - mám to už veľa rokov doma a veľa krát ma to zachránilo aj pri iných problémoch
Na rock shox ano,ale tam je mozno iny zavit.
Kup osku co je z jedneho kusu,alebo daj lepidlo na zavit na tu skrutku.
Odtrh osy pri uvolnovani byva dost znacny a duplom ked clovek preventivne nemaze osu/zavit tak by som sa nespoliehal, ze to bude stacit fixnut zavitovym lepidlom.
Ooo a je taka? tak potom co mi tvrdili, ze nie je 🙈
U mna to nebude tym, ze nemazem - mame bic. tyzden. 😅
Asi to bude jeden s tých serióznych a ochotných predajcov, ktorým sa treba veľkým oblúkom vyhýbať.
Jesto aj takéto, ale to by si musel na vidle odstrániť závit odvŕtaním.
Edit: Keď tak pozerám na ten závit tak možno ani nie.