ale ked rozbehnes biznis, faktury, zariadis servis, odvody,.. uz to tu dvacku stat nebude a razom budes drahy... Patricne by si mal odviest aj lepsiu robotu, sluzby, a to ocakavam od "znackovych znaciek". Od noname je to vzdy len risk, bez zaruky.
V idealnom svete.... Tak ako automaticky neznamena, ze lacny cinsky vyrobca nema zmaknute technologie, ani neznamena, ze Slovak drziaci sa legislativy ich automaticky zmaknute ma. Vedel by som napisat o kvalite lakovania MPdesign alebo dodrziavani obchodnych podmienok Suncycle.... (sam mas skusenost s tym ako ta oyebali pri oprave rafika. Cinan ti vyrobil realne kvalitny produkt, Slovak to potom po demolacii "opravil").
Ano. Ale porovnavame vyrobcu a sluzby/predajcu, cize to je trochu rozdiel.
Ale opat a presne ta situacia, "znackovy-spolahlivy a overeny cinan" (voci akym vacsinou uz nic nemam) vs - "no name oprava". Myslis, ze by bol rovnaky vysledok opravy u inych, opravou sa chvaliacimi a natom karieru zalozenymi firmamy? Asi nie, ale takemuto noname to moze byt jedno... Ked zacnu praskat kluky Shimanu, reaguju na situaciu lebo zla reklama atd., ide o bezpecnost a sami chcu napravit zlyhanie. Keby praskaju noname kluky, ramy... z ali myslis ze sa nieco udeje?
Štýl príspevkov toho pána - tri správy po sebe ako keby písal do Messengera a nie jedno vyjadnerenie do jednej správy mi pripomína toho človeka, čo sa tu nie tak dávno rozčuľoval, že on bol profesionálny cyklista a kto chce má mu niečo prísť vysvetliť osobne a tiež predával podobné poskladné neoriginálne bicykle. Nebude to jeho nový druhý profil?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozdiel od komplet bicykla je 1500€ lacnejšie
Prečo nehlásite ľudí čo predávajú originál s works za 11000€? Na sram red keď te komponenty stoja 9800€?? A kompletný bicykel 14000€?
V idealnom svete.... Tak ako automaticky neznamena, ze lacny cinsky vyrobca nema zmaknute technologie, ani neznamena, ze Slovak drziaci sa legislativy ich automaticky zmaknute ma. Vedel by som napisat o kvalite lakovania MPdesign alebo dodrziavani obchodnych podmienok Suncycle....
Ale opat a presne ta situacia, "znackovy-spolahlivy a overeny cinan" (voci akym vacsinou uz nic nemam) vs - "no name oprava". Myslis, ze by bol rovnaky vysledok opravy u inych, opravou sa chvaliacimi a natom karieru zalozenymi firmamy? Asi nie, ale takemuto noname to moze byt jedno... Ked zacnu praskat kluky Shimanu, reaguju na situaciu lebo zla reklama atd., ide o bezpecnost a sami chcu napravit zlyhanie. Keby praskaju noname kluky, ramy... z ali myslis ze sa nieco udeje?
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne/4615700/s-works-tarmac-sl7.html
Chalani posielam vám robotu nech sa nenudite na tých mobiloch,toto treba všetko nahlasovať sú to fejky a majú to tam pekne uvedené čierne na bielom
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ak povaha prace neumoznuje homeoffice, tak utrpi aj penazenka...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.pinkbike.com/news/field-test-2020-rocky-mountain-slayer-carbon-90.html
https://www.youtube.com/watch?v=D0TaIhUNnpY