nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
videl som teda ovela horsie tymove dresy
Tiez by som si to na seba nedal, ale taketo nazory su smiesne
futbal je zrovna velmi zly priklad. mnozstvo (neprofesionalnych)cyklo dresov je uplne inde ako pri futbale. nehovoriac o tom ze asi rozlisujes medzi zobrat si dres oblubeneho futbalistu na stadion ked sa na toho futbalistu pozeras a umierat v cyklodrese majstra sveta na trase zelezna studnicka biely kriz...
to ze dres "oblubeneho cyklistu" som este nevidel kedze na rozdiel od futbalovych nemaju ani cisla ani mena je len detail...
ale samozrejme kazdy podla svojho vkusu. ostatni nech si myslia co chcu
aha cize ten si ma dat co? ten ma pravo nosit len dresy z lidla alebo?
je to tiez clovek ktory chce sportovat. Predpokladam ze ty si ten typ ktory bol vzdy fit a nikdy nemal vyraznu nadvahu ani nic ine. od malicka sportujes ze. Ale su tu ludia, aj ja som taky bol ktori boli tucni a fakt vela a tiez sa rozhodli ze chcu bicyklovat a maju pravo si kupit kvalitne cyklooblecenie ktore sa im paci aj ked nemaju super cyklo postavu(zatial) len preto ze niekto iny ma na to takyto povrchny nazor( si myslim ja)
jurko pochopil a nesuhlasim.
mimochodom zrovna s tebou si pamatam komedialnu diskusiu o vozeni dresu majstra sveta. z aliexpresu. lebo si nebol ochotny za kvalitne cyklooblecenie zaplatit.
Ja si len myslim, ze ked si niekto da dres majstra sveta alebo nejakeho WT/Conti teamu a nema mozno prave cyklisticku postavu a ako bolo vyssie spomenute, umiera pri 150w na Zeleznej studnicke, tak mi to pride take ako karikatura. Kvalitne cyklisticke oblecenie nemusi byt dres profi teamu, moznosti je neurekom.
Ale ako vravim, klud, ved to je jedno, co sa deje v mojej hlave.
co mi zavidis? ano pacil sa mi, je krasny tak som ho chcel. zas debata o houne s ludmi ktori si o sebe myslia ze su asi viac ako ostatni
zjavne uz vies reagovat len na mna, inak ta to moc nebavi
asi treba napisat vyrobcom tych dresov ze zbytocne vyrabaju velkosti XL a vyssie lebo je to smiesne ked to nosi niekto kto nema 6W/kg
to ze ludom chyba sudnost a sebakritika si mozes pozriet v hociktorej talentovej sutazi. takze preto sa vyrabaju XL profi dresy...
Prave preto nenosim bibsy
Ani na cestak
ak by to bolo tak ako pises tak by sa tie dresy predsa nevyrabali. Navyse ide prijem z toho aj tym timom cize podpora. osobne si myslim ze cyklisti profici su radi ked vidia ze hobik ma obleceny prave dres ich timu alebo nebodaj jeho samotneho (duhovu boru mal myslim len Peto).