Kategórie
Bike-techTi, co kazia meno normalnym cyklistom # cestná cyklistika # komunita # cyklodoprava # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2208060219281939&id=1025467950874511
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Novinka Bianchi Oltre Comp Ultegra Di2 bicykel, metallic celeste/black
od 4 899 €
MOC 5 944 €
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Novinka -8% BMC Teammachine SLR 01 ONE bicykel, carbon/neon red
11 999 €
-8%
MOC 12 999 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
-35% Bianchi Infinito CV Disc Rival eTap AXS bicykel, sivá, veľ. 57
3 899 €
-35%
MOC 5 999 €
-19% Giant TCR Advanced 2 Disc Pro Compact bicykel, hematite
od 2 199 €
-19%
MOC 2 699 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
Úplne v pohode... Obzvlášť pre cyklistu, ktorý je v danom momente (náhodou) vodič... Aj včera, oprel som sa na križovatke o pick-up, spolujazdec stiahol okno, čakal som, že ide "prudiť" a on sa namiesto toho opýtal, ako to dnes ide, kde som bol a nakoniec sme sa ešte pozdravili s prianím všetkého dobrého... To isté by som urobil aj ja v opačnom garde... Žiadne kriky, o nejakom vytĺkaní zubov ani nehovorím... Potom sa všetci čudujú, koľko je všade agresivity a že na ceste (a keby len tam) ide o život...
Mňa osobne by nikdy nenapadlo sa len tak bez dovolenia opierať o cudzie auto, či bicykel.
Mňa osobne by nikdy nenapadlo sa len tak bez dovolenia opierať o cudzie auto, či bicykel.
presne tak,ak zastavim an krizovatke tak si vypnem nohu a stojim na zemi a neopieram sa o cudzie auta a bude to bez problemov
Kazdopadne je to arogantná drzosť a nesmie zostať pez trestu lebo sa bude množiť medzi cyklistami…
Ešte by mohla byť sranda rýchlo vystupiť z auta a dať mu zamok na koleso. Niečo ako sukromná papuča, nech tam ostane a rozmýšla o sebe …
Skor to podla mna suvisi s politickou situaciou a nastavenim spolocnosti. Posilovanie fasistickych a "ultrakonzervativnych" stran povzbudzuje roznych extremistov k silnejsej prezentacii svojich chorych a agresivnych nazorov. Riesenie musi byt ale pokojne- palcek dole alebo nahlasenie komentara. Zatial to este aspon tu na fore funguje.
V realnom svete odporucam si vytvorit komunitu podobne zmyslajucich ludi alebo sa pridat k nejakemu existujucemu OZ. V mojom pripade som si este zacal robit zbrojak, ale to suvisi aj so strachom z Rusov apod.
Čiže si uvedomuješ, že tým najskôr niekoho naserieš.
Nerozumiem načo niekto silou mocou hľadá to jedno auto zo 100 s ktorým sa dostane do konfliktu.
Lol, chalosi budu raz velice prekvapeni ked narazia na este vacsieho blazna nez su oni sami
Už som zažil, že človek, čo chcel vyťahovať niekoho z auta, tak to veľmi rýchlo prehodnotil. Pár rokov dozadu, sme šli 5 do Chorvátska Puntom 1. generácie s 1.1 benzínom (vzdadu fólie, ale 5 cca 90kg chalani sme v ňom boli, takže celkom slušný lowrider), stúpanie cez hory pri pobreží, sme šli okreskami, auto zaradená 2 a 5000rpm a nejak sa plazilo do kopca. Za nami nervózny slovák v Octavii RS TDI. Keď sme našli v kopci odpočívadlo, tak tam kamoš zaparkoval, že nech sa rozpustí kolóna. Octavia zaparkovala tesne za nami a vystúpil z nej chalan s bejzbolkou v ruke, že čo si ho dovoľujeme brzdiť, tak sme vystúpili aj my. Si mal vidieť ako skákal hlavičku do auta. Žiaľ zdrhnúť nemohol, keďže tesne za ním to zaparkoval kamión medzitým. Zrazu bol veľmi úslužný, keď ho kamoš požiadal o jeho bejzbolku. Alebo keď sme šli na výlet a šoférovala kamošova 151cm vysoká a 43kg frajerka a my sme sedeli vzdadu v Passat kombi, lebo na predné sedadlo sa vylialo pivo a nik tam nechcel sedieť v mokrom. Vzadu fólie a pánko sa asi veľmi ponáhľal, lebo aj napriek tomu, že kamoška šla do 10km/h nad MPR, tak sa jej lepil na zadok a vyblikaval ale nevedel nás predbehnúť, lebo hustá premávka v protismere. Keď sa mu to podarilo, tak nás vyblokoval, vystúpil z auta a išiel jej vysvetľovať asi niečo dôležité (chalan mal tak 170cm a nemal viac ako 60kg). Rýchlo zmenil názor, keď zozadu vystúpil jej 2m a 120kg frajer, čo robil kulturistiku. Asi to nebolo tak dôležité a zistil, že sa extrémne niekam ponáhľa, lebo rýchlo zaliezol do auta a zmizol.
ked uz tak velmi ako cyklisti volame po ohladuplnosti tak sa nespravajme ako egoisticke hovada...
ps: vynimku ma borec na cargo e-biku co tam pravidelne jazdi 70km/h
Inak dnes krásny príbeh od volant.tv https://www.instagram.com/stories/volant.tv/3403769757646043821?igsh=aXM2N2tjaTJib2Ro