Ahoj, chcela by som si zadovážiť držiak mobilu na bike. Najazdím nejako extrémne veľa, ale keď už, tak chcem mať k dispozícii telefón či už pre navigáciu alebo rýchle fotky. Vyhliadla som si držiak Sp connect, ktorý mi príde aj cenovo dostupnejší. Nedopátrala som sa ale k odpovediam na moje otázky. Ktoré z upevnení na foto je lepšie? Nalepiť to na obal, ktorý mi stojí v skrini a meniť ich keď pôjdem na bike (udrží to tá nálepka?), alebo je lepší univerzálny držiak, do ktorého viem uchytiť aj iný telefón?
Mám Samsung galaxy s24 ultra, čiže aj pri tom držiaku by som to kvôli bočnému tlačidlu musela mať upevnené nižšie, než je na foto. Nevadilo by to? Kúpiť priamo obal sp connect na telefón nechcem.
Terén je aj obyčajná asfaltka aj poľná cesta, čiže otrasy bicykla tam sú.

Máte skúsenosti s týmto držiakom?
Vďaka

Prílohy:

Screenshot_20240705_185314_Chrome.jpg
Screenshot_20240705_185314_Chrome.jpg 22.49 KiB thumb_up0thumb_down

05.07.2024 - 19:07:05
00
Dám svoju skúsenosť s Quadlock. V prípade použitia nalepovacieho úchytu som nikdy nebol spokojný. Žiadny obal nemal tú správnu schopnosť naozaj spoľahlivo udržať mobil na svojom mieste. Niekoľkokrát sa mi mobil vyšmykol z obalu aj keď úchyt ostal pripevnený na bajku. Neskôr sa mi úchyty odlepili od neoriginálneho obalu Po prechode na kompletné obaly s úchytom som uz podobne problémy nemal. V súčasnosti doma používame celú sadu od Quadlock aj do auta, na tri bajky, na držiak na fotenie. Fungujú spoľahlivo s iPhone 15 aj 15pro aj s MAG nabíjaním. Starý obal väčšinou predám aj s mobilom. Obal s integrovaným uchytiť vždy aj plní funkciu ochrany na 99% aj pri pádoch alebo neopatrnom zaobchádzaní. Pri cene mobilu okolo 1000€ to bola vždy dobrá investícia
05.07.2024 - 22:08:12
00
Tiez preferujem obal s integrovanym uchytom. V minulosti som menil obal vzdy pred jazdou, ale pre novy telefon som si zvykol pouzivat obal s uchytom aj mimo jazdenia - uz mi to tak nevadi pri novom designe SP Connect uchytov, ktory zacali pouzivat par rokov dozadu.
05.07.2024 - 22:17:59
00
Používam SP connect čo je na fotke asi tretí rok. Najskôr na ebiku teraz na gravel biku. Som s ním maximálne spokojný. Nestalo sa mi ani raz že by mi niekde mobil vypadol.
06.07.2024 - 07:41:01
00
Ďakujem za skúsenosti. Pozerala som aj obaly priamo na telefón, ale keď si vezmem, že za dva roky som už 2x vymenila telefón, nechcem akosi do toho investovať, oba išli do výkupu v rámci akcie samsungu a všetko príslušenstvo k nim mi doteraz stojí v skrini. Plus sa mi nepáči ten veľký výsek na foťáky. Mám radšej, keď má obal výsek pre každý foťák jednotlivo. Asi teda skúsim ten univerzálny držiak.
06.07.2024 - 20:56:15
00
Resp. našla som aj s jednotlivými výsekmi na foťáky, ale to je už iná cenovka..
06.07.2024 - 21:02:52
00
keyboard_arrow_up