Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
56,99 €
MOC 65,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
tak prečo tak fungujem dva roky 😄
Celkovo neviem preniest whatsapp historiu z androidu na Iphone.
Na firemnom máš zablokovanú možnosť hotspot?
Asi to vymenim. V sukromnom budem mat SIMky a iphone pojde bez len na hotspote ak bude treba.
Vsak tak to pouzivam aj ja uz par rokov, ale mam dve, resp. 3 sim karty s roznymi cislami
kiri ma mozno pravdu s tou duo sim, ale nikde o tom neviem najst blizsie informacie.
O2 zacalo teraz ponukat moznost mat dve sim karty (sim+esim) - jednu napr. v hodinkach, takze netreba brat stale telefon.
Treba len dať bacha na Androide aj iOS na ich špecifiká, pokiaľ máš SMS cez google chat, tak mi prišla správa aj na mobil v letovom režime. A iMessage tiež dorazil na iPhone ktorý bol v letovom režime - a ja som darmo čakal kde je toľko tá SMSka. Ideálne telefóny vypínať a mať zapnutý vždy len jeden. Aktívny je ten ktorý sa posledný prihlásil k BTSke.
Aku alternativu odporucate? Urcite chcem zostat u jablka. Povodne som chcel pockat na SE4 no to uz dnes nehrozi. Rozmyslam ci vziat 13 alebo 14 tie rozdiely nie su nejake obrovske. Do 15ky sa mi moc ist nechce.
PRO verzie nechceš ? - lepšie fotoaparáty (3 prvky voči 2), 120 Hz obnov.frekvencia atd.
Určite si ho nemal ponorený dlhšie ako pol hodiny a/alebo hlbšie ako 6 m pod vodou?
Bedo hej ale napíšu ti že postupom času sa IP68 môže znížiť v dôsledku normalneho opotrebenia.
A ani v jednom z nojich pripadov telefon nebol ponoreny vo vode. Prvý krát som vytahoval malú z vane a niesol som ju ponad telefon za cca 5min som sa vratil k telefonu bežne som ho utrel a neriešil no najskor mi odisiel face id a po chvili zacal displej robit diskoteku.
A včera to bolo naozaj trošku vody pravdepodobne bude niekde nejaka prasklina a vzdy to zatečie na nejake hlupe miesto. Naozaj neviem.
Chcem Pixel7a, ale je tam slaba baterka a blbe SOC.
Nie nieco ine, do 350€, co sa aspon priblizi ku kvalite fotiek a videi toho pixelu?
Co som to pred polrokom prestal sledovat, tak taky telefon nebol, preto sa pytam, ktory je najblizsie
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
odporučam verziu 12/256GB ak točiš aj videá sem tam a dosť fotiš ... 128gb verzia mi už pride aj málo v dnešnej dobe, resp. ako zaklad fajn
ten mediatek je v pohode - výkonovo je asi porovnatelný so snapdragon 7 gen 2 čo je dosť slušné (podobný vykon má snpadragon 870 (5G) resp. 865 - čo bola kedysi ,,vlajkova loď,,)
Jop, tento mam na heureke uz ponerne dlho a dost zvazujem oproti Pixelu, kedze tam nahram custom rom a Gcam, a hned je z toho iny fotomobil. Len si musim urobit doma velkostnu maketu, ci sa mi vobec vtrepe do tasky na biku.