najvacsie mesto kde vyhral v poslednych volbach smer bola nitra. druhe najvacsie trnava. tretie najvacsie prievidza.
v trencine vyhralo PS, pomerne vyrazne
Netusim ako dlho sa da hrat to divadlo na vsetky styri svetove strany (a piatu dovnutra). Ta rezia musi byt strasne narocna. Asi mame dovod si mysliet, ze to nie je rezirovane ale chaoticke. A aby som pouzil slovnik Fica o vykostovani - skor ci neskor si zacnu navzajom ohlodavat kosti.
Trump to nemá ani náhodu vyhraté-Kamala Harris začína kampaň pekne zostra,vyzerá veľmi sympaticky a hlavne je oveľa mladšia ako kandidát,ktorého porota uznala za vinného vo všetkých 34 bodoch obžaloby v prípade podplácania:
(prekladač)
Viceprezident Harris: Ako bývalý generálny prokurátor a prokurátor v súdnej sieni som bral páchateľov každého druhu. Predátori, ktorí zneužívali ženy, podvodníci, ktorí okrádali spotrebiteľov, a podvodníci, ktorí porušovali pravidlá. Počujte ma, keď hovorím, že poznám typ Donalda Trumpa.
Načo nám sú F-16 či iné zbrane? Hádam nebudeme eskalovať prípadný konflikt. Chceme predsa mier.
Nooo oni aj vrtulniky nakupili bez vyzbroje. Aj S300 hnila v garazi, nepouzitelna. Na mig29 sme tiez nemali rakety. Takze to, ze kupili stihacky este neznamena, ze s nimi aj budeme moct "stihackovat". Ostatne ved to vidno na sliaci, sice kupili stihacky, ale nepripravili letisko. Chvilu dokonca hrozilo, ze na nich budeme lietat niekde z polskeho letiska. Dokonca vraj ten prekvapivy, podozrivo rychly nakup usa stihaciek snsakmi bol z toho dovodu, ze napr. Gripeny by tu boli ovela skor. Preto kupili f16, ktore tu prisli o 2r neskor a zaroven sns straky predlzili zmluvu s rusmi na opravy migov za vyse 100mil €.
Aj takto sa da bojovat za mier...
Dokonca vraj ten prekvapivy, podozrivo rychly nakup usa stihaciek snsakmi bol z toho dovodu, ze napr. Gripeny by tu boli ovela skor. Preto kupili f16, ktore tu prisli o 2r neskor a zaroven sns straky predlzili zmluvu s rusmi na opravy migov za vyse 100mil €.
Ja si myslím, že ten nákup bol preto taký rýchly, lebo amíci sú dobrí obchodníci a vedeli, že tie naše skorumpované sociálno-národné tupelá sa dajú kúpiť za krabicu značkového Chardonnay. Ale teší ma neskutočne, že sa na servis a prevádzku týchto krásnych amerických strojov budú doživotne skladať všetky slovenské rusofilcky, ich deti aj deti ich detí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Za 4 roky si oddychne a omladne aspon o 20 rokov a potom uz nebude mat tak tazkeho supera, ako je Trump😆
Urobil dobre, tento stary pan uz nema co v politike hladat. A rovnako aj jeho protikandidat. Jeden horsi ako druhy.
https://x.com/Nerodne_menu_eu/status/1815391273232068944
v trencine vyhralo PS, pomerne vyrazne
Tyvoe, to je uplne od veci tvrdenie. Biden je iba starý, ale inak je to osvietený prodemokratický politik, ktoremu Trump nesiaha ani po členky.
A viete kolko ich nam doslo?
2
https://www.facebook.com/vladimir.snidl/posts/pfbid02b1QGJHGYBvtdyfUg9QmD8quJEm7A5T8pnNoL3ThLhXmgZadFYG2HLygkd3CoXxhbl
(prekladač)
Viceprezident Harris: Ako bývalý generálny prokurátor a prokurátor v súdnej sieni som bral páchateľov každého druhu. Predátori, ktorí zneužívali ženy, podvodníci, ktorí okrádali spotrebiteľov, a podvodníci, ktorí porušovali pravidlá. Počujte ma, keď hovorím, že poznám typ Donalda Trumpa.
https://twitter.com/KamalaHQ/status/1815512872606187812
Nooo oni aj vrtulniky nakupili bez vyzbroje. Aj S300 hnila v garazi, nepouzitelna. Na mig29 sme tiez nemali rakety. Takze to, ze kupili stihacky este neznamena, ze s nimi aj budeme moct "stihackovat". Ostatne ved to vidno na sliaci, sice kupili stihacky, ale nepripravili letisko. Chvilu dokonca hrozilo, ze na nich budeme lietat niekde z polskeho letiska. Dokonca vraj ten prekvapivy, podozrivo rychly nakup usa stihaciek snsakmi bol z toho dovodu, ze napr. Gripeny by tu boli ovela skor. Preto kupili f16, ktore tu prisli o 2r neskor a zaroven sns straky predlzili zmluvu s rusmi na opravy migov za vyse 100mil €.
Aj takto sa da bojovat za mier...
O tomto vôbec nepochybujem.
A viete kolko ich nam doslo?
2
Stare haraburdy nakúpiť a ešte to svojim tupelom pekne na tanieri.. prezentovať ako vyhru v tombole ,za 5r nebudu diely a poleti 6ks
Ked uz hraju jak skrachovana dychovka na vsetky svetove strany..
A máme na lepšie?🤔