Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Jedina vec, ktora ma odradza, je to sklenene okololie fotakov. Sklo, ako material, je zlo na mobile, imho.
Predtým som používal s root Adaway a fungoval perfektne aj na reklamy v aplikáciách. Kukám, že je aj v non-root verzii s lokálnym vpn, ale netuším ake to ma nevýhody.
A keď chcem nastavovať a sledovať úplne všetko, tak Rethink.
dns.adguard-dns.com
Aj po odinštalovani aplikácie všetko funguje k spokojnosti ďalej.
dns.adguard-dns.com
Aj po odinštalovani aplikácie všetko funguje k spokojnosti ďalej.
Skúsil som len dať tu privátnu DNS a zdá sa, že to funguje. Nejaké easy riešenie. Kde je háčik? 😄
Stalo sa to 'casom', používaním, alebo bolo 'od zaciatku'?
Vypnúť/ reštartovať mobil nepomáha?
Nemá málo dostupnej pamäte?
Pamäť... Dva tri krát sa mi "odpojila" SD karta a už nešla napojiť, len sformátovať.
mame tu na vyber
iPhone 14 128gb - 564,- (prechod na iOS bude asi peklo) najlepsie video z vyberu)
Samsung S23 8/128 - 481,- (lepsie fotky ako iphone resp viac saturovane, viac cool
POCO F6 Pro/16GB/1TB - 475,- (solidne parametre, zvyk na Xiaomi, vydrz asi nebude velka)
VIVO V40 Pro (caka sa na uvedenie a cenu) ma to byt velmi dobry fotomobil, V40 5G ma vydrz az 9h display time co je super, fotky su take len sedy priemer, cena cca 410,-
v pripade iphonu vidim trosku problem s prechodom na iOS a v tom ze vacsina uzivatelov mi potvrdila ze vydrz po 1 roku ide aj tak do kopru, zaroven je najdrahsi a stale je to na lightning konektore, no a v tomto mojom pripade aj zaruka len 12 mesiacov