Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Škoda Horal MTB maratón

10. 8. 2024
5. kolo - Škoda Bike Open Tour
MTB maratón
Svit (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Reportáže, Výsledky
Treba na trasu krejzy mať nahratú mapu, alebo je v pohode dostačujúce značenie? Má pripadne niekto gpx súbor krejzy?
Zobraziť komentár 09.08.2024 - 20:34:23
01
arrow_leftMaTTho napísal:
Treba na trasu krejzy mať nahratú mapu, alebo je v pohode dostačujúce značenie? Má pripadne niekto gpx súbor krejzy?

Stiahni si ho na mojej Strave ;)
Snáď sa nič nemenilo od 1.7..

Prílohy:

Horal Krejzi 2024.gpx [255 KiB] Zobraziť na mape

Zobraziť komentár 09.08.2024 - 20:59:52
01
Jasne ze zmenilo skus si precitat par sprav dozadu. Ta tvoja trasa do Spiskeho Bystreho sa ide po novom.
Zobraziť komentár 09.08.2024 - 22:00:57
00
Tak potom nesťahovať moju trasu ;)
Zobraziť komentár 09.08.2024 - 22:02:51
00
Ja osobne som bol vcera znacit a nema sancu ze by niekto zabludil ak sa nenajde nejaky dobrak co to pomeni. Ale zatial kazdy rok bol Horal top vyznaceny. Tabule, faborky, a nasprejovane sipky + regulovcik na zlozitych miestach.
Zobraziť komentár 09.08.2024 - 22:05:37
15
Znacenie bolo vyborne.
Zobraziť komentár 10.08.2024 - 17:56:12
04
Všetko bolo vyborne-ta zmena zaciatku trasy do Sp. Bystreho je za mna lepsia voľba ako byvavali Vikartovce.
Zobraziť komentár 10.08.2024 - 18:27:16
04
arrow_leftinfinitipp napísal:
Ja osobne som bol vcera znacit a nema sancu ze by niekto zabludil ak sa nenajde nejaky dobrak co to pomeni. Ale zatial kazdy rok bol Horal top vyznaceny. Tabule, faborky, a nasprejovane sipky + regulovcik na zlozitych miestach.

Potvrdzujem. Mal som navi s gpx, ale prakticky som sa do nej ani raz nepozrel kvôli navigovaniu, a dalo sa ísť plný kotel aj na križovatkách bez zaváhania. Perfektne značené, klobúk dole :-)
A vďaka aj za pokosenú metrovú trávu a odstránených asi milión popadaných stromov, ktoré boli v druhej polke Krejzi pár týždňov dozadu.
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 00:10:34
12
znacenie naozaj na vybornu - aj unaveny clovek vedel uz z dialky kam ma ist. gpx som mal no nepouzil
len ten zaver - tu zmenu som absolutne nezachytil. gpx som z ofic. stranky stahoval stvrtok vecer, ziadna info o zmene, trasu si vzdy studujem pred maratonom - piatok som cestoval a zmeny uz nesledoval. v zavere tak dlhej trasy ma clovek dost nakupene, uz som mal len zbehnut do ciela ked tu zrazu paska a ludia ma posielaju kamsi do lesa. unaveny uplne na slepo, ani som nevedel ci idem dobre, jastril som po znackach, nevedel som kedy to vlastne skonci, motali sa tam pomalsi z kratkej trasy - uplne mi to pokazilo pocit z finisu. aj nervy cukli a vyjadril som sa tam nahlas - sa ospravedlnujem za prehnanu reakciu ale bola od srdca.

horala som bol prvy krat - o tom korenovom zaverecnom xc-ku som vedel - no poslat tam ludi po 115km natriasaciek (niektore zjazdy boli fakt celkom masaker co sa stavu tyka) co sa uz tesia do ciela a zamiesat to ludmi z kratkych tras co to technicky takmer nedavaju mi moc stastne neprislo. ale to je len moj skromny nazor.
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 00:14:20
013
Ak niekto našiel podsedlovu kapsicku pri vapkach tak budem vďačný.Odmena ista.Piste do súkromnej správy.
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 10:34:44
00
Výsledky
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 15:54:15
00
Čo sa týka značenia tak s kamarátom zo Spišského Bystrého sme značili trasu na Smrečiny a okolie som rád že všetko ohľadne toho dopadlo na výbornú nakoľko tam pár dni pred maratónom úradoval záškodník a vytrhával cedule zo zeme ktoré sme našli v malinčí :)
O tom závere som ani ja nevedel zmena bola urobená ale nebola posunutá von deň pred pretekom pri prezentácii som sa to sám dozvedel Gusto0... 3 dni pred pretekom sa musela zmeniť tiež trať pre nejaké námietky jednej obce....tie korene a záver sú na Horale už tradične známa vec taký Svitovský podpis :D každý maratón má niečo o čom sa potom pri pive hovorí :beer: ale plne ta chápem aj som to komunikoval s najvyšším je to náročné sám som zvedavý čo prinesie rok 2025 zmenili sa nejaké veci aj KH sa pustila robia to ľudia čo chcú aby Horal ostal TOP maratónom na SR a aby sa ľudia vrátili a posúvali pozitívnu spätnú väzbu verím že bude dobre. Kto bol včera na Kráľovke a Krejzi postrehol že bola uzatvorená trasa iba pre nás cyklistov čo je neskutočná práca a vybavovačky na Slovensku nevídané čo kilometer to národný park kde si inač ani prdnúť nemôžeš :D
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 17:13:09
114
Sa mi zdalo, že nejak hore nepúšťajú minimálne cyklistov. Pri tých rýchlostiach v zjazde aj dobre. Ale zas ak by to tam okolo cesty trochu NAPANT očistil, tak by to bolo lepšie. Nie len kvôli Horalu, ale celkovo
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 17:57:17
01
infinitipp o tom korenovom zavere som vedel a ratal snim, je to sucast Horala, ok, je to MTB je, vobec som stym nemal problem, nekritizujem. len ta zmena ma akosi rozhodila, ale to casom vytesnam z pamati :-)
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 20:24:15
01
Gusto0 Ta koncovka bola na Horalovi uz pred 15 rokmi a je to asi jeden s mala technickych usekov na trati. Generalne Horal je skor o vydrzi ako o technike a zjazdy su pomerne jednoduche takze neviem o akom vytriaseni pises :)
Zobraziť komentár 11.08.2024 - 22:12:16
01
keyboard_arrow_up