Viete mi poradit nieco o nosicoch ? Sposob uchytenie, zamky, nosnost, vyrobca ... Na co si davat pozor pri kupe ? Aka cena je primrana za prijatelnu kvalitu ?[/b]
Pokial si kupis Thule Epos, tak tam das dva velke all mountain ebiky uplne bez problemov a nebudu sa dotykat ani buchat o seba. Obycajne bicykle, nebude ziadny problem.
Zabezpecenie neriesim, lebo s tymi bicyklami ho nikde nenecham z dohladu...
Druha vec čo má odrádza je zabezpečenie samotného ťažného nakoľko to je odnímateľné tak je aj ľahko odcuditelne darmo na ňom bude nosič zamknutý. Zoberú nosič aj guľu a urobia mi viac škody.
Neviem aké odnimatel'né máš na mysli, ale moje by si musel otočit o 90 stupňov aby si ho mohol vybrať, a to s nasadným nosičom nejde. By som tipoval že to je štandard.
No moje je bajonetove original VW a staci gulu odomknut (ten klucik je taky, ze to podla mna nasilu pojde aj srobovakom), potocit zaistovacim kolieskom a v podstate vypadne, lebo sa uvolnia zapadky. Takze tie obavy su opodstatnene. S bicyklami by som ho nikde nenechal ani 5 minut.
Včera som kúpil na Bazoši 2 x použité nosiče Yakima HighRoad,dnes som ich namontoval-tak ako píšu aj iný,velkosť L a 29" kolesá sú na hrane,Ghost Lector FS ja navyše aj trochu dlhší-ale pohoda,pridám foto z mobilu.
Zdravím chcel by som sa spýtať či ma niekto skúsenosť stratil som kľúče od nosic bicyklov (Atera) ide oto že bicykle mám na stojane zamknuté a neviem ich dať dolu ani nosič ?
Zdravím chcel by som sa spýtať či ma niekto skúsenosť stratil som kľúče od nosic bicyklov (Atera) ide oto že bicykle mám na stojane zamknuté a neviem ich dať dolu ani nosič ?
Opatrne niečím malým v zámku pohrkať a otáčať - napríklad manikúrové nožničky. Trvá to pár minút, ale môžeš objednať nové kľúče a nezničíš zámky
Caute, po dlhšom váhaní sme kúpili Hakr trip middle 3. Použili sme ho asi 3x zatiaľ a spokojnosť. Mali sme 1x požičané aj thule myslím euroway uchyt bicyklov skoro rovnaký. Akurát pri Hakr sú úchyty na ram pevne bez možnosti demontáže, čo mi aj vyhovuje pretože posadil bicykel do drážky na kolesa, prevlečiem drziak a ukotvim o ram následne dotiahnem pracky na pneumatiky.
Thule mal možnosť ešte priamo na uchyte o ťažné doladiť akou silou bude 1 stana drziaku o ťažné pritláčať. Dokúpim rozšírenie na 4 bicykel a snáď nejaký čas budeme mat pokoj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zabezpecenie neriesim, lebo s tymi bicyklami ho nikde nenecham z dohladu...
Neviem aké odnimatel'né máš na mysli, ale moje by si musel otočit o 90 stupňov aby si ho mohol vybrať, a to s nasadným nosičom nejde. By som tipoval že to je štandard.
Včera som kúpil na Bazoši 2 x použité nosiče Yakima HighRoad,dnes som ich namontoval-tak ako píšu aj iný,velkosť L a 29" kolesá sú na hrane,Ghost Lector FS ja navyše aj trochu dlhší-ale pohoda,pridám foto z mobilu.
Opatrne niečím malým v zámku pohrkať a otáčať - napríklad manikúrové nožničky. Trvá to pár minút, ale môžeš objednať nové kľúče a nezničíš zámky
Thule mal možnosť ešte priamo na uchyte o ťažné doladiť akou silou bude 1 stana drziaku o ťažné pritláčať. Dokúpim rozšírenie na 4 bicykel a snáď nejaký čas budeme mat pokoj.